Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heerenveen neemt 'echt voetbaldier' over van Vitesse: 'Veel zin in'

Laatste update:

Woensdagavond meldde Voetbal International al dat Gerry Hamstra in beeld was om Hans Vonk op te volgen als technisch directeur bij sc Heerenveen en een dag later is dit nieuws officieel gemaakt. Heerenveen bevestigt de komst van Hamstra op de officiële website van de club.

Hamstra was de afgelopen zeven jaar werkzaam als hoofd opleidingen bij Vitesse en heeft voor drie jaar getekend bij Heerenveen. “Ik heb ontzettend veel zin in deze uitdaging”, zegt de opvolger van Vonk. “Heerenveen is een prachtige club met een mooi stadion en een zeer trouwe aanhang. De visie en de missie van de club sluiten aan bij mijn ambities. Ik voel veel vertrouwen van de clubleiding en ben ervan overtuigd dat we hier met het juiste beleid weer mooie dingen kunnen laten zien.”

Algemeen directeur Luuc Eisenga legt uit dat Hamstra in beeld kwam omdat hij ‘zeer veel ervaring’ in de voetbalwereld heeft: “Hij heeft bij de jeugd van Vitesse bewezen wat hij kan. Daar is in zijn periode als hoofd jeugdopleiding veel talent doorgebroken. We zijn ervan overtuigd dat we met Hamstra een echt voetbaldier binnenhalen die ook hier het beste uit onze mogelijkheden kan halen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik was er al bang voor. Heel jammer dat hij bij ons vertrekt.

Hamstra heeft in de jeugdopleiding heel goed werk verricht ! Succes in Heerenveen.

9 juni 2016 om 11:16

Inderdaad jammer. Ik ben benieuwd wie er wordt doorgeschoven / aangetrokken als opvolger.

9 juni 2016 om 13:44

Het komt niet meer goed in Heerenveen. Hamstra is de volgende pion in het schaakspel, zo te horen heeft hij veel mediatraining gehad. Wat we nodig hebben bij Heerenveen is echte leiders op de belangrijke posities binnen de club. De TD is zo'n functie ... Principiële mannen met een groot netwerk en onderhandeling vaardigheden. Mannen met een heldere visie. Nu halen we een hoofd opleidingen uit Arnhem ...

9 juni 2016 om 14:12

We kunnen wel zoveel willen, maar denk je echt dat een Hoogma of Nijkamp zitten te springen om bij ons aan de slag te gaan? Die zitten goed bij hun club waar wel rust heerst. De bestuurlijke onrust en vele trainerswisselingen maken het niet heel aantrekkelijk om bij ons aan het werk te gaan, daarnaast doen Heracles en PEC momenteel niks onder voor ons op het sportieve vlak.
Een TD met ervaring en een groot netwerk is momenteel gewoon niet realistisch, niet haalbaar voor onze club.
Deze man heeft meer ervaring bij verschillende clubs dan onze vorige Td's. Niet op hetzelfde vlak, maar toch zal hij heus wel een netwerk hebben en een selectie kunnen samenstellen. Dat zijn dingen die een hoofd opleidingen ook heeft.
Waar maak jij uit op dat deze man geen echte leider is, geen groot netwerk heeft en geen heldere visie heeft?
Geef deze man eerst eens de kans voor je hem gelijk al afbrand.

9 juni 2016 om 17:10

Wilipedia ...

9 juni 2016 om 19:19

Hahahaha man man. Hoe kan je iemand al afzagen voordat hij begonnen is.

Op het eerste gezicht lijkt me dit namelijk niet de ideale kandidaat, hij heeft geen ervaring in deze functie. Er is genoeg voor hem te doen en ik laat me dan ook graag positief verrassen.

Vitesse supporters die hier iets over kunnen zeggen?

9 juni 2016 om 11:29

Ik weet niet ik zie het juist zo wel weer wat zitten. Ook met eisenga lijkt me een prettige man. Hoop dat deze mensen heerenveen weer terug kan brengen waar het hoort

9 juni 2016 om 11:34

In Eisenga heb ik ontzettend veel vertrouwen, hij heeft de afgelopen maanden goed werk verzet en er voor gezorgd dat alle neuzen de goede kant op staan.

9 juni 2016 om 19:19

Vonk z'n contract niet verlengd? Wat meer?

9 juni 2016 om 11:37

Heeft erg goed werk geleverd in de jeugdopleiding, alles weer opgebouwd na de afbraak jarenlang. Erg jammer dat hij vertrekt. Of hij een goede TD is kan ik niet zeggen!

9 juni 2016 om 12:01

Heeft de jeugd terug gebracht naar hoe het niveau ooit was, zeer capabel in zijn functie als hoofd jeugdopleiding. Al kan ik niet zeggen hoe hij het gaat doen als TD, eer die daar vrijwel weinig tot geen ervaring heeft. Wel is het een persoon die erg goed werk verricht heeft bij Vitesse, en vind het dan ook erg jammer dat hij bij ons vertrekt!

9 juni 2016 om 12:10

Onderschat de rol van Mohammed Allach hierin ook niet de afgelopen jaren. Misschien voor het eerste niet echt versterkingen gehaald, maar erg belangrijk voor het opnieuw inrichten van de academie.

9 juni 2016 om 14:10

Zeer zeker waar, alleen stoort mij het onduidelijke beleid van Allach mij enorm. Of misschien komt dat gewoon omdat ik deze rust rondom Vitesse gewoon niet gewend ben we gaan het allemaal meemaken. Zelf hoop ik nog dat Allach eens een goede linksback weet aan te trekken! Foor vond ik overigens wel weer een meester zet van Allach.

9 juni 2016 om 18:00

Klopt. Als fraser komt kan hij die lb van ado misschien wel meenemen? Hadden ze al interesse in. Lelieveld zit daar nu ook nog achter. Hoop zelf op 2 as-spelers die wat ervaring hebben. In ieder geval 1 spits en een middenvelder of een cv!

10 juni 2016 om 12:32

Baker is nu terug dus die middenveld positie is opgelost, nu inderdaad nog een extra CV al vond ik kruiswijk onder Bosz ook een prima CV. Verder zou inderdaad nog een extra spits geen overbodige luxe zijn, zowel Koryan en Zhang zijn nog erg jong.

Mooi dat deze functie nu ingevuld is en niet pas over een maand o.i.d. Wel jammer dat hij per 1 juli begint en niet per direct. Vonk doet toch niks meer of hij moet nu Hamstra vast beginnen in te werken zodat direct spelers geloosd (lees verkocht/verhuurd) kunnen worden en onderhandelingen met versterkingen gestart kunnen worden.

9 juni 2016 om 12:03

Officeel begint hij per 1 juli. Maar in de praktijk zal hij al wel mee praten over nieuwe versterkingen. Misschien nog wel wat vrije dagen bin Vitesse staan.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren