Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heerenveen is 'Samba Sam' weer even kwijt: 'Afwachten of het aanslaat'

Laatste update:

SC Heerenveen is Sam Larsson voor onbepaalde tijd kwijt. De Zweedse aanvaller onderging in zijn vaderland een laserbehandeling voor een scheenbeenblessure en zal komend weekend opnieuw worden geholpen. De Friese club hoopt de zomeraanwinst komende week weer op het trainingsveld te verwelkomen.

/

Het is echter de vraag wanneer Samba Sam, zoals zijn bijnaam luidt, weer inzetbaar is voor coach Dwight Lodeweges. "Het is even afwachten of de behandeling aanslaat, maar we hopen Sam volgende weer wat meer te kunnen belasten", zegt fysiotherapeut Erik ten Voorde op de website van de club.

Hij legt ook uit waarom Larsson, die pas tot twee optredens in de Eredivisie kwam, ervoor heeft gekozen om zich in zijn geboorteland te laten behandelen. "Sam heeft goede ervaring met de betreffende arts en laserbehandeling", aldus Ten Voorde. Eerder kampte de 21-jarige aanvaller met knieproblemen, maar die zijn inmiddels verleden tijd.

Het is goed dat clubs spelers zelf laten kiezen waar zij zich laten behandelen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ai.. begint zo langzaaam aan wel een hele blessure gevoelige jongen te worden. Jammer, want voetballen kan hij wel.

leuk die spelers uit Scandinavische landen, maar zijn wel vaak geblesseerd in het begin.
komt natuurlijk ook door dat hun competitie anders loopt maar ze zijn vaak overbelast in het begin.

9 oktober 2014 om 11:07

Daarom kun je ze beter in de winter halen. Zijn ze goedkoper en kun je ze rustig laten wennen zodat ze topfit en in vorm zijn het seizoen erop.

Toch opvallend dat deze dure aankoop nog niks heeft (kunnen) laten zien. Zonde, want als ik de verhalen hoor is hij een groot talent. Sowieso, bij Heerenveen is het voorin toch wat krapjes. Misschien in de winter nog wat erbij halen?

9 oktober 2014 om 10:55

Twee wedstrijden gespeeld haha, waarvan één hele goede. Zonder grappen, denk s na voor je wat zegt

9 oktober 2014 om 11:39

Misschien heeft die jongen in Zweden ook gevoetbald?

9 oktober 2014 om 11:10

Tsja, met Varga en Van Amersfoort heb je redelijke back ups voor de vleugels, ook al is van Amersfoort van nature meer een spits. Het is inderdaad geen overvloed, omdat ze Lumu ook al weer hebben laten gaan. Op dit moment ben ik niet zo bang, maar bij blessures wordt het een ander verhaal. We zullen zien. Larson heeft sowieso nog een week extra rust ivm de interlandperiode. Met drie weken zou hij er wel weer bij moeten kunnen zijn

9 oktober 2014 om 11:40

Met alleen jeugdspelers als back up kom je niet ver. Zeker als die er (nog) niet klaar voor zijn.

Tja, en we hebben al zoveel opties op de flank en het middenveld (not). Slagveer en Larsson als enige basiswaardige flankspelers. Daardoor krijg je dus raar gehussel met middenvelders op de buiten. En doordat we ook al niet enorm veel middenvelders hebben moet er absoluut niets gebeuren met Sinkgraven, dan zijn we de sjaak.
In de winter mag er in beide linies wel wat bij, waarbij vleugel prioriteit heeft.

9 oktober 2014 om 11:10

thorsby is ook wel basiswaardig imo

9 oktober 2014 om 11:41

maar middenvelder

9 oktober 2014 om 11:46

Dat is inderdaad mijn punt, bij gebrek aan vleugelspelers gaan we husselen met Thorsby en Sinkgraven op de flank, beide middenvelders.

9 oktober 2014 om 21:19

Klopt, gebeurde ook veel met Djuricic en soms met Ziyech. Spelers die echte Cam's zijn

9 oktober 2014 om 11:41

Thorsby doet het toch ook aardig. Slagveer vind ik een net niet speler.

9 oktober 2014 om 11:48

Klopt, maar we hebben geen beter in huis. Had veel verwacht van Varga maar die is er blijkbaar helemaal nog niet.

9 oktober 2014 om 12:30

Probleem is dat je halve voorhoede uit spelers bestaat die nog maar een of twee seizoenen op niveau presteren. Heerenveen zou nu wat geld in kas moeten hebben om spelers te halen die wat verder zijn.

9 oktober 2014 om 12:51

Ik las daarstraks dat Sinkgraven als verdedigende middenvelder speelt, terwijl hij vorig seizoen op de flank en op '10 speelde, hoe ineens deze omschakeling? Wat voor type speler is het nou écht?

9 oktober 2014 om 13:18

Sinkgraven speelt op 10, met vd Berg en de Roon in de rug. Sinkgraven speelt helemaal niet verdedigende middenvelder.

9 oktober 2014 om 15:06

Dan zou ik de laatste wedstrijden nog maar eens terug zien... Van den bergh speelt duidelijk op de '10', blind paard De Roon denkt dat hij overal moet zijn, waardoor Sinkgraven de meest verdedigende middenvelder wordt..
Onbegrijpelijk!!!

Geen Samba Sam maar Sebatacle Sam dus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren