Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hebben conclusie getrokken dat we de verliezer van transferperiode zijn’

Laatste update:

Met zeven punten uit vier duels is Excelsior uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen, maar toch heerst er enigszins onvrede bij de club uit Rotterdam. Marinus Dijkhuizen is teleurgesteld dat de directie er niet in is geslaagd om zijn spelersgroep daadwerkelijk te versterken.

/

“Onderling hebben we de conclusie getrokken dat we de verliezer van de transferperiode zijn”, vertelde Dijkhuizen donderdag, na de 3-1 oefennederlaag tegen NEC, aan FOX Sports. “Dat is hard, maar het is de waarheid. We hebben er alles aan gedaan. We hebben nog wat te besteden, maar we hebben niets uit kunnen geven.”

“We moeten echter niet gaan uitgeven om het uitgeven.” In Kralingen richt men zich op clubloze voetballers. Zo is Toni Varela in beeld. “Die hebben wij een contract aangeboden en de verwachting is dat wij er vandaag of morgen wel uit zullen komen.” De zoektocht naar een nieuwe doelman is nog niet gestaakt. “We hopen daar komende week een invulling aan te kunnen geven.”

Excelsior is qua Eredivisieclubs de grote verliezer van de transferperiode

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe slecht het ook gegaan is, de echte verliezer van de transferperiode blijft voor mij Ajax. Grote nee voor de poll dus

4 september 2014 om 20:35

Precies! En anders Heerenveen wel.

4 september 2014 om 20:35

Zimling en Viergever zijn gewoon capabele voetballers die Blind kunnen vervangen en Boer was nodig om de oude reservekeeper te vervangen.

Voor Poulsen en De Jong staan gewoon vervangers klaar uit de jeugdopleiding en Bojan en Hoesen zijn vervangen door Zivkovic en Milik, waarvan er vast wel een het niveau aan kan.

Ajax is niet perse zwakker geworden ten opzichte van de teams die Ajax overhield uit de vorige transferperiodes. Er zijn geen absolute toppers vertrokken, zoals eerder in de personen van Stekelenburg, van der Wiel, Verthongen, Alderweireld, Eriksen en Suarez. Maar praat gerust andere mensen na en staar je blind op wat journalisten vertellen.

4 september 2014 om 20:49

Hahaha mee eens. Best een oké stuk. Maar PSV is iig de grootste winnaar met die Mexicaan shitt

4 september 2014 om 21:35

Hmmm ik heb genoeg Ajacieden gezien de afgelopen week die Blind scharen onder het rijtje wat jij noemt. Neemt niet weg dat ik het met je eens bent. In principe was PSV vorig jaar ook al kwalitatief beter vind ik, alleen was het elftal an sich bagger. Het lijkt er op dat PSV nu wel constanter is, maar goed vorig jaar startte ze ook sterk om vervolgens diep weg te zakken.

4 september 2014 om 22:06

Ben het op bepaalde punten zeker met je eens, maar ik denk niet dat spelers uit de jeugd de ervarenheid van Poulsen en de Jong kan compenseren dat deze spelers net een beetje extra geeft. Maar goed aan de andere kant zijn op andere posities ook weer jongens beter geworden dus kan Ajax het op die manier misschien compenseren.

5 september 2014 om 00:04

@juicher, ben het roerend met je eens. PSV heeft dit jaar eens te meer de sterkste selectie, Ajax heeft vorig jaar profijt gehad van het feit dat de rest het liet afweten..

Maar ze hebben de laatste jaren zoveel aan kwaliteit ingeleverd, dat kan niet langer goed gaan...

5 september 2014 om 12:57

@Andre: Ajax heeft het gewoon beter gedaan dan de andere teams geen geluk is daar aan te pas gekomen. In de onderlinge duels was Ajax gewoon de betere in de 2de seizoenshelft.

5 september 2014 om 17:28

Ja maar dat kwam ook deels omdat alle andere ploegen onder hun normale niveau of heel wisselvallig presteerden en Ajax redelijk constant. Als Psv en Feyenoord op hun normale niveau en gwn de wedstrijden van de leinere ploegen wonnen was Ajax niet zo makkelijk kampioen geworden

Van de degradatiekandidaten heeft Excelsior zich inderdaad het slechtst versterkt. Is natuurlijk ook een kleine club, dus ergens wel begrijpelijk.

5 september 2014 om 01:44

Misschien van Persie polsen nu falcao gehaald is ;-)

Als je het verhaal niet leest en alleen de titel denk je zo dat het de woorden zijn van F. de Boer....

4 september 2014 om 20:36

Had ik inderdaad ook verwacht. Volgens mij denkt die er namelijk ook echt zo over. a
Als je hem ook tijdens persconferentie over Overmars en Vermeer zag praten, dan is hij niet helemaal happy over deze zomer. Ook meer dan terecht overigens.

de verliezer is zonder twijfel ajax

Wel balen voor Excelsior dat ze Hahn niet wisten aan te trekken. Duidelijk dat ze achterin kwetsbaar zijn. Toch denk ik niet dat ze degraderen. Ze spelen een beetje als PEC in hun eerste seizoen terug in de eredivisie. Denk dat de 12e plek niet ondenkbaar is

4 september 2014 om 20:24

De keepers van Ecelsior kost veel punten. Daarom is een 12e plaats ondenkbaar.

4 september 2014 om 23:45

Achterin zijn ze juist helemaal niet zwak, het is puur Deckers die na een prima seizoen in de JL het ineens volledig kwijt was. Brito vind ik ook vrij zwak, maar centraal staan van Diermen en Fischer heel erg sterk met Kruys ervoor als extra zekerheid. Karami is met name naar voren zeer sterk maar staat ook verdedigend zijn mannetje. Ik maak me meer zorgen om de aanvallende kwaliteiten dan of het verdedigend wel goed staat. Van Mieghem is buiten zijn goede momenten om zeer matig, Botaka moet ook net zijn dag hebben anders mislukt alles en ik vind van Weert een erg zwakke spits.

Jammer voor excelsior, grijpen ze steeds net naast een mooie transfer: Vermeer niet, Eto' o niet, Zyech, Mokotjo, Defour. Excelsior had ze graag gehad maar ze kozen steeds net een andere club. Volgende keer beter.

4 september 2014 om 23:49

Alle spelers die je noemt had Excelsior sowieso niet op eigen kracht kunnen halen, Mokotjo heeft even uit mijn hoofd zelfs een of meerdere seizoenen bij Excelsior gespeeld, was toen al redelijk onbegrijpelijk dat hij bij Feijenoord nooit de kans heeft gehad, maar ook al duidelijk dat hij nooit voor de langere termijn voor Excelsior houdbaar was.

5 september 2014 om 17:29

Sarcasme mimosa sarcasme

5 september 2014 om 19:05

ja sorry maar ik vind het een beetje aanstellerig voor een kleine club om dan te zeggen wij zijn de verliezer van de eredivisie. Net zoiets als Ajax en PSV zouden klagen dat Real en Manchester er in geslaagd zijn toch betere spelers te strikken. Interessant doenerij. Als je gewoon zegt jammer dat we ons niet zo hebben kunnen versterken als we hadden gewild. Was het prima geweest.

Moeten gewoon blij zijn dat ze Eredivisie spelen.
Persoonlijk vind ik dat wij gewoon de verliezer zijn ondanks de grote transfersommen die binnen kwamen. Cl ambitie om te overwinteren maar je beste spelers opnieuw laten gaan. Geen directe versterkingen halen dus ja ambitie is leuk maar wij worden gewoon weer voor de gek gehouden.
Voor de Marc Overmars tijdperk kochten we nog weleens een pareltje Suarez Huntelaar Zlatan. Die kosten wat pegels maar wij hadden iets om naar uit te kijken. Geld op bank is leuk maar daar hebben wij niets aan.

Denk eerder dat Ajax de grote verliezer is van de transferperiode.. Qua aankopen dan.

Groningen wou ook nog 2 spelers aantrekken. Meen heereveen ook....zijn wel meer niet tevreden

Ze spelen vrij aardig voetbal tot nu toe vind ik

Valdes wat voor excelsior?

Meneer Gudde kreeg niet voldoende centjes dus nan Wouter de scouting van Excelsior wel even op zich. En dan geen keeper kunnen aantrekken. Dan is het klasse van de trainer dat hij zegt we.

Tja Marinus, dan had je misschien beter trainer van psg kunnen worden ofzo..

4 september 2014 om 21:37

Hehehehehehee 😃 of hij had meer kilo's oud papier moeten halen.

Probeer dan Coutinho aan te trekken, want die vond ik het bij ADO wel goed doen.

4 september 2014 om 22:09

Ja daar schijnen ze ook mee bezig te zijn. Wel ironisch dat hij Ado transfervrij wil verlaten om hogerop te komen en dan uiteindelijk de 2e keus van Excelsior wordt.

4 september 2014 om 23:50

Hebben ze ook geprobeerd, heeft hij afgewezen.

Denk dat Heerenveen de grote verliezer van deze afgelopen transferperiode is geweest. Ken de meeste vervangers die ze hebben gehaald niet goed dus ik kan er naast zitten, maar die zijn hun beste spelers allemaal kwijtgeraakt.

Coutinho als doelman? Veel ervaring bij ado, clubloos? Dan heb je nog een ene Wout Brama, die is ook clubloos, veel ervaring en belangrijk bij twente geweest. Zijn spelers die excelsior wel beter maken

4 september 2014 om 23:52

Coutinho hebben ze geprobeerd, die wilde zelf niet. Brama zullen ze niet kunnen betalen. Daarbij hebben ze voldoende van dat type spelers met Kruys en Auassar die niet direct bij degradtie weer de deur uit geschopt moeten worden.

Ajax is de echte verliezer deze periode!

Wat Excelsior betreft, daar zijn ze het gewend dat alles dat enigszins doorbreekt een transfer naar de Kuip krijgt. Best jammer voor zo'n club, maar het hoogst haalbare voor Excelsior is bijna altijd niet degraderen als je het mij vraagt.

feyenoord is denk ik de grote verliezer pelle scheelt wel een slok op een borrel . Ajax is niet de grote verliezer aangezien mark netto niets eraan heeft gedaan om iemand van naam te halen ... en laten we niet over eto,o beginnen , want dat was een lachertje om van die broodvoetballer te denken dat ie voor een 1000000 exclusief bonussen voor ajax zou komen voetballen .die man is altijd naar de hoogste bieder gegaan .

Artikel over Excelsior, geen inhoudelijk reactie over Excelsior maar alleen maar Ajax en Feyenoord.

Dijkhuizen heeft grotendeels gelijk dat zij de verliezers van de transferperiode zijn, geen speler aan getrokken met een flinterdunne selectie. De start is gewoon verschrikkelijk goed waardoor dit een basis kan vormen voor een handhaving dit jaar in de eredivisie, ik vind dat ze op een aantal posities minimaal hadden kunnen versterken. Bijv. centraal achterin is er niets achter de hand. Bij een blessure van Fisscher is er niets achter de hand. Een paar kleine dribbelaars maar dan houdt het op.

Aan de ene kant vind ik Dijkhuizen gelijk hebben. Als je ze vergelijkt met de andere degradatiekandidaten (dordt en Willem misschien nog GAE en Camuur) vind ik dat zij zich het minst hebben versterkt. Maar om nou meteen te zeggen dat ze het het slechts hebben gedaan van alle Eredivisieclubs vind ik ook weer overdreven. Feyenoord heeft met De Vrij, Indi, Janmaat en Pelle zware verliezen geleden en met Boularouz, Wilkshere, etc. compenseer je dat echt niet. Dan Heerenveen: ze hebben Finnbogasson, Ziyech en Basacicoglu verloren en hebben er (bijna) niks voor terug gehaald. Dan zijn er mensen die roepen dat Ajax de grote verliezer is. In mijn optiek niks van waar. Blind, Poulsen en De Jong waren weliswaar belangrijk maar niet onmisbaar. Fc Twente is er vind ik ook niet goed van af gekomen. Tadic en Promes waren echt de 2 absolute sterspelers van die ploeg en dat Mokotjo alleen halen niet genoeg zal zijn om dat op te vangen. Alom samengevat is het zo dat Dijkhuizen overdrijft
Absolute verliezers zijn:
1. Feyenoord
2. Heerenveen
3. Ajax
4. Twente
En de absolute winnaar is overduidelijk PSV

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren