Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Hazard neemt na vroeg afscheid bij België weer opvallend besluit over toekomst’

Laatste update:

Eden Hazard is van plan om zijn verbintenis bij Real Madrid, die loopt tot medio 2024, ‘gewoon’ uit te dienen. Dat meldt The Athletic woensdagochtend. De 32-jarige Belg, die onlangs al vroeg afscheid nam als international, lijkt zich niet druk te maken over zijn gebrek aan speeltijd. Hazard kwam dit seizoen nauwelijks in actie voor de Koninklijke, maar lijkt zijn Real-salaris niet op te willen geven. Naar verluidt ontvangt de buitenspeler op jaarbasis zo’n twintig miljoen euro in Madrid.

Hazard is onder trainer Carlo Ancelotti een overbodige kracht in het Santiago Bernabéu. De 126-voudig international van de Rode Duivels kwam dit seizoen pas 296 minuten in actie, verdeeld over zeven optredens. Zijn laatste doelpunt en assist dateren van 6 september vorig jaar, tijdens de 0-3 uitzege van Real op Celtic in de Champions League. Verder was Hazard dit seizoen niet betrokken bij doelpunten van de Spaanse grootmacht.

Hazard speelde op 3 januari van dit jaar zijn laatste wedstrijd voor Real, tijdens de 0-1 bekerzege op vierdedivisionist Cacereno. Inmiddels is dat dus ruim twee maanden geleden. Desalniettemin voelt de Belg geen haast voor een eventuele uittocht bij Real. Afgelopen zomer werd Hazard nog gelinkt aan Turkse clubs als Fenerbahçe en Galatasaray. Hazard, die in juli 2019 voor 115 miljoen euro werd overgenomen van Chelsea, weet echter dat hij nergens het jaarsalaris gaat verdienen dat hij momenteel ontvangt in Madrid.

Daardoor dreigt de carrière van Hazard als een nachtkaars uit te gaan. Sinds zijn miljoenentransfer naar Real kwam de rechtspoot slechts 73 keer in actie voor de club. Hazard maakte zeven doelpunten en gaf elf assists in het maagdelijk wit. Toch wist hij in Spanje zijn jongensdroom te verwezenlijken: vorig seizoen won de Belg met Real de Champions League. Bij de nationale ploeg van België zwaaide Hazard na het teleurstellend verlopen WK in Qatar af. Volgens criticasters was het besluit van de destijds 31-jarige aanvaller ‘ambitieloos’.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou lekker mijn najaren van mijn carrière ook blijven zitten voor dat geld. Wat heeft hij sportief nu nog te bereiken in die laatste 2 a 3 jaar.

Nou wat een ambitie.. kan toch niet gezond zijn dit? 32 jaar oude kerel en nul komma nul ambitie in het leven. Lekker zitten en geld verdienen

8 maart 2023 om 10:12

Misschien heeft zn gezin het wel goed in Madrid, waarom zou je dan niet blijven zitten

8 maart 2023 om 10:13

Voor 20 miljoen per jaar ga ik ook ‘ambitieloos’ op de bank zitten voor een paar jaar hoor!

8 maart 2023 om 10:28

Wat zal z'n vrouw wel niet denken? Relatie met iemand die de hele dag op de bank zit, super onaantrekkelijk. Dit zie ik ook niet lang goed gaan. Die man gaat alles verliezen wat hij heeft opgebouwd

8 maart 2023 om 10:30

Ik zit nu voor 50.000 per jaar ambitieloos op een kantoor, dus prima deal

8 maart 2023 om 10:32

Ik denk niet dat zijn vrouw daar een probleem VA maakt als ze oo de rekening kijkt 😉

8 maart 2023 om 10:35

Wat is daar erg aan? Zijn vrouw hoeft zelf ook niks meer te doen met zoveel geld. Kunnen ze lekker veel samen zijn toch? Misschien doet Hazard nog wel meer dingen, investeren o.i.d. Daar weet jij niks van.

8 maart 2023 om 10:39

Hazard zit echt niet de hele dag op de bank. Zal vast wel naar de club moeten komen of zich met andere zaken (bijvoorbeeld met investeringen) bezighouden. Ik snap hem wel dat hij lekker zijn contract uitdient met deze gouden ketting van 20 miljoen. Dat ga je nergens anders krijgen

8 maart 2023 om 11:48

Hazard zal net zoveel werk verrichten als zijn collega's bij Real Madrid. Hij speelt alleen op zaterdag/zondag minder, maar ook dan zit hij niet thuis op de bank maar in het stadion of op de bank in het stadion. Doordeweeks traint hij nog gewoon mee.

Als zijn vrouw daar een probleem van maakt, dan weet ik niet of ze erg veel van haar man houdt. Daarnaast snap ik Hazard ook wel. Hij krijgt 20 miljoen per jaar en kan zijn familie en eventuele nieuwere generaties een aardige voorsprong geven in het leven.

8 maart 2023 om 12:22

In Madrid leef je echt goed. En voor 20mil per jaar (al zou het in werkelijkheid iets minder zijn) zou ik ook blijven.
En hoezo onaantrekkelijk? Als je zo’n bankrekening hebt dan ben je alles behalve onaantrekkelijk gab lol

8 maart 2023 om 12:23

Wat zeg jij allemaal hahahahahaha zn vrouw zal hartstikke blij zijn dat haar man multimiljonair is en dat hij zijn gezin meer dan onderhouden kan. Je gaat wel erg ver met je uitspraken. Ik denk dat jou vrouw ook niet veel ziet in jou als ik je zo hoor.

8 maart 2023 om 12:36

Hahaha wat een flapdrol ben jij zonder enige kennis van de wereld. Jaa hazard zal alles wel kwijt raken omdat hij lekker voor 20 miljoen per jaar op de bank zit. Elke gek in de wereld zou dit doen man 😂

9 maart 2023 om 09:09

Sarcasme, altijd leuk.

8 maart 2023 om 10:14

Ja wat doe jij dan voor het leven. Je kan praten over ambitie maar als in 2 jaar tijd effe 40 miljoen kan pakken dan zou je ook zitten man dus stop met janken laat die man doen wtf hij wil.

8 maart 2023 om 10:24

Ja dat is toch niet normaal voor een 32 jaar oude kerel. Je bent geen bejaarde. Je wilt dagelijks bezig zijn, je wilt iets toevoegen en niet nutteloos zitten. Op deze leeftijd zou je ambitie moeten hebben om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Dit lijkt me geen gezonde situatie voor deze jongen.

8 maart 2023 om 10:30

Wie zegt dat hij geen ambities heeft of zich niet gaat ontwikkelen? Misschien wel op hele andere gebieden dan als voetballer.

8 maart 2023 om 10:36

Ontwikkelen en groeien in wat? Hij heeft alles wat je wil in het leven, gezin, wonen op een prachtige locatie, mooie auto's, mooi huis. Alsof voetbal alles is...
Misschien vind hij voetbal niet eens heel leuk, zijn genoeg profs die voetballen helemaal niet zo geweldig vinden.

8 maart 2023 om 11:52

El Ilusionista, wat een domme troll ben jij. Echt hou aub je mond man.

8 maart 2023 om 12:53

40 miljoen pakken over 2 jaar. En dan ondertussen kijken of je wellicht kan investeren in bepaalde dingen. Prima ambitie.

De ambitie waar jij het over hebt is voor mensen zonder geld!

8 maart 2023 om 10:15

Nou ja, in Madrid wonend misschien heeft zijn familie het daar allemaal op een rijtje. Een ongeloofelijk goed salaris. Zijn genoeg goede punten om te blijven zitten.

8 maart 2023 om 10:20

Haha hou toch op. Alsof jij niet voor 20 miljoen per jaar in Madrid zou willen zitten. Jaloers.

8 maart 2023 om 10:23

Ambitie? Hij is speler van Real Madrid en pakt 20 miljoen per jaar. Er zijn weinig mooiere clubs om onder contract te staan en hij heeft een mega salaris.

Illusies inderdaad.

8 maart 2023 om 10:25

Is vanaf 1e moment van zijn transfer naar madrid al met pensioen🤣

8 maart 2023 om 11:01

@jeffrey0487

We mogen niet vergeten dat de enkelblessure van Hazard waarschijnlijk zijn carrière vroegtijdig heeft beëindigd. Na de tackle van Meunier is hij nooit meer op topniveau geraakt.

Real Madrid is de droomclub van Hazard, ik kan mij moeilijk voorstellen dat het zijn bedoeling was om daar te gaan uitbollen.

Daar tegenover wil ik niet zeggen dat hij een zich als een top professional met een salaris van 20 miljoen heeft gedragen. Enkel de mensen die dagelijks met hem werken weten dit.

8 maart 2023 om 10:26

Veel geld verdienen kan ook een ambitie zijn

8 maart 2023 om 10:26

Financiële ambitie genoeg toch😁

8 maart 2023 om 10:31

Net of ambitie gelukkig maakt? Hij kan het toch prima naar z'n zin hebben met zijn gezin? Als je geen ambitie hebt, dan stel je niks voor? Ik zit op dit moment ook prima op mijn plek bij mijn werkgever en heb niet de ambitie om over 10 jaar een hogere functie te hebben. Ik zie wel hoe het loopt, of is dat dan ook niet gezond volgens jou?

8 maart 2023 om 10:35

Nee dit is bij jou anders dan bij Hazard. Jij doet tenminste iets, je bent aan het werk. Hazard doet helemaal niets. Zit alleen maar op de bank. Dan voel je je toch nutteloos?

8 maart 2023 om 10:43

Hazard traint gewoon elke dag en kan daarnaast zn hobbies uitvoeren of iets voor de toekomst opstarten na zijn carrière. Ik zou het wel weten.

8 maart 2023 om 10:45

Jouw naam doe je wel eer aan. Jij hebt bepaalde illusies over het leven waarbij die illusies voor elk andere mens hetzelfde zou moeten gelden als voor jou. Apart ventje.

8 maart 2023 om 11:54

El Ilusionista

VZ troll.

8 maart 2023 om 10:33

Hahahaha ach jongen zit het je dwars? Ik geef hem groot gelijk, die hoeft zichzelf niet meer te bewijzen hoor. Die werkt richting zijn pensioen, wat maakt dat uit? Afspraak is afspraak, Real Madrid heeft dit met zijn volle verstand getekend. Niet achteraf moeilijk gaan doen.

8 maart 2023 om 10:44

Real Madrid doet toch niet moeilijk? Ze hebben letterlijk nooit iets over hem gezegd? Jij zoekt weer dingen die er niet zijn, ik zie je hieronder ookal reageren "heerlijk dit". Wat vind je precies heerlijk? De club boeit het niet, hazard boeit het niet en een handje vol mensen op voetbalzone vinden het zonde dat ze hem nooit in maximale potentie hebben kunnen bewonderen.

8 maart 2023 om 11:14

'hazard kwam in de zomer van 2019 voor 100 miljoen naar Real Madrid. Hij kreeg een contract van 20 miljoen per jaar, maar door blessures werd hij afgeremd en kon hij zich nooit volledig tonen bij Real. Hazard is nog altijd de best betaalde speler van Real en daarom willen ze liever af van dat contract. '

Zoek maar op, ze vinden het wel degelijk helemaal klote!

8 maart 2023 om 11:24

E.illusionista,

Ben ik echt de enige die denkt dat je sarcastisch bent ?

8 maart 2023 om 12:12

Misschien heeft hij dat salaris wel nodig om zijn ambities na zijn loopbaan mee te financieren...
Sowieso heeft hij sportief niet veel wat hij nog kan bereiken. De echte top clubs zullen niet meer voor hem komen. Als je gewend bent om in top competities voor kampioenschappen te spelen kan ik me voorstellen dat je niet de ambitie hebt om daarna voor Europa League tickets ergens aan de slag te gaan
En 20 miljoen lijkt me, ook voor een voetballer die lang in de top heeft gespeeld, geen bedrag waar je zo maar even van weg loopt

8 maart 2023 om 12:51

Ach. Meerdere keren kampioen geworden.
Cl gewonnen. Wat voor ambitie wil je dan?

Ik zou ook lekker 20 mil per jaar blijven cashen haha.

8 maart 2023 om 15:46

Met een tig aantal miljoen op de rekening verdwijnt bij veel mensen ambitie hoor.

Hij weet ook wel dat hij fors zal moeten inleveren op het gebied van salaris. Een jaar langer op de bank maakt hem dan niet heel veel uit. Blijf het jammer vinden dat hij z’n verwachtingen nooit heeft waargemaakt bij Real en blijf stiekem hopen dat hij alsnog excelleert. Echter vrees ik een vertrek door de achterdeur ala Bale in dit geval. Verder moet hij ook hopen dat hij de supporters niet tegen zich krijgt

8 maart 2023 om 10:16

@hala010, denk je dat hij zich heel druk maakt of hij de supporters tegen zich krijgt?

Over een jaar is zijn contract voorbij, dan kan hij nog lekker ergens een mooi tekenbedrag binnen harken, nog even een jaartje voetballen en dan rustig uit de voetbalwereld stappen.

8 maart 2023 om 10:24

Het is zo ontzettend zonde. Hazard was geweldig in 2018/19 bij Chelsea. Vervolgens raakt hij bij notabene zijn droom club geen pepernoot meer. Vind dit echt zonde, zou Hazard graag nog een seizoen willen zien draaien zoals 2018/19, dan ga ik zeker vaker naar Real Madrid kijken.

8 maart 2023 om 18:05

Die trap van Meunier tegen PSG in CL heeft Hazard de das om gedaan.

Logisch toch?

32 jaar, weinig speelminuten, zit lekker in Spanje, zijn weinig clubs die zijn salaris willen betalen.
Hij kan nu kiezen om weg te gaan voor speelminuten, maar dan moet hij naar een veel mindere club en dus ook veel minder loon. Terwijl hij waarschijnlijk over een jaartje of 2 toch stopt.

8 maart 2023 om 12:12

Ja groot gelijk, dit is niet echt een opvallend besluit te noemen. Toch jammer dat hij het bij Real mede door blessures echt waar heeft kunnen maken. Als hij bij Real zo speelde als bij Chelsea/belgie dan was hadden ze er veel aan kunnen hebben.

Hazard is mentaal al topsporter af hoor, die is op brugpensioen zoals we in België zouden zeggen.

8 maart 2023 om 10:17

Hazard is mentaal nooit een echte topspeler geweest. Lichamelijk is hij het lang wel geweest maar zijn instelling als het gaat om trainingen is legendarisch slecht, hij kwam geregeld te zwaar terug van de zomerstop en zijn lichaam is nu gewoon niet meer in staat om de topsport bij te benen. Het is doodzonde, maar we gaan Eden Hazard nooit meer op topniveau zien.

8 maart 2023 om 10:19

@fcbinsider1899

Ben ik het ergens mee eens ook al had hij enkele jaren dat hij echt absolute wereldtop was bij Chelsea. Die jongen was puur op talent denk ik top 3 van de wereld , echter heeft hij de mentaliteit niet van een Ronaldo bvb.

8 maart 2023 om 10:25

Gaat een verhaal rond dat hij bij Lille een avond uit was geweest en de dag erop brak een hattrick scoorde.

8 maart 2023 om 10:33

Sws puur op talent de beste voetballer die België ooit heeft voortgebracht.

8 maart 2023 om 10:42

@fcbinsider1899, Hazard was tot 2019 de beste speler van de Premier League en inderdaad in mijn ogen na Messi en Ronaldo de beste speler van dat moment en de 2 jaar daarvoor. Ik vind het echt jammer dat hij niet de instelling van een Ronaldo of Thiago Silva heeft. Ik genoot echt van zijn spel, maar zijn instelling is altijd een doorn in m’n oog geweest

8 maart 2023 om 10:48

Leuke stelling: prime Hazard vs prime Neymar.
Ik zou dan toch de prime Neymar op talent hoger inschatten. Niet voor niets werd hij jarenlang als 3e beste speler gezien na Messi en CR7, maar de meningen kunnen uiteraard verschillen. Maar beiden hebben een mentaliteit van 0,0.

8 maart 2023 om 10:54

@joga_bonito10

Prime Neymar is voor mij ook het dichtst wat tegen Ronaldo en Messi kwam(vergelijkend in die periode he, anders kunnen we alle legendes naar boven halen). Prime Hazard volgt op korte afstand van Neymar.

8 maart 2023 om 11:28

@joga_bonito10, voor mij bestaat er geen enkele twijfel over wie van de twee de betere was. Hazard heeft zijn team naar 2 titels in de Premier League, een FA Cup, een Europese hoofdprijs en zijn land naar een derde plek geleid terwijl Neymar wat mij betreft altijd in de schaduw gestaan heeft van betere spelers in zijn team (vaak Messi) en daar niet achter vandaan kwam.

8 maart 2023 om 11:53



Yoeri

Ik had van jou niet anders verwacht haha. Ik sluit me aan bij Fcbinsider. Ik vind prime Neymar beter dan prime Hazard. Je laatste zin zou voor iedereen gelden t.o.v. een Messi (of CR7) dus die vergelijking gaat mank imo. Benzema is hier misschien wel het beste voorbeeld van.

Ik kan ook wel dingen benoemen hier qua noemenswaardige prestaties van Neymar, maar het lijkt mij onnodig. Ik denk over het algemeen trouwens dat Neymar wel hoger staat aangeschreven dan Hazard als we het puur over het voetbal hebben wat ze beiden hebben geã«taleerd in de afgelopen 10/12 jaar. Hazard zijn spel was in zijn prime spectaculair (evenals Neymar btw), maar als je hun statistieken dan vergelijkt: Neymar is altijd veel productiever geweest.

8 maart 2023 om 12:22

Daarom schrijf ik ook vaak Messi en niet alleen Messi, hij is nu weer de mindere in het aanvalstrio waar hij in speelt. Dat was hij ook in ‘msn’. Ik durf heel erg te betwijfelen of Neymar hoger aangeschreven staat dan Hazard. Ik denk dat dat in Brazilië en Spanje misschien zo is, maar verder durf ik dat best te betwijfelen. Ik geloof je meteen als je zegt dat statistieken van Neymar beter zijn, maar dat heeft natuurlijk ook met de teams waar zij in speelden te maken. We zullen een veel diepere analyse van de statistieken moeten maken om echt te bepalen wie daar de bovenhand heeft

8 maart 2023 om 14:38



Met statistieken doelde ik puur op doelpunten en assists. Ik denk dat je daar niet per sé diepere analyses voor hoeft te maken, dat is duidelijk in het voordeel van Neymar.

8 maart 2023 om 15:48

Nee maar dat zegt natuurlijk verder vrij weinig. Het immers makkelijker om een assist aan Messi te geven dan een assist te geven op Morata..

8 maart 2023 om 17:35

En de doelpunten?
Heeft ook gewoon met individuele kwaliteit te maken onderaan de streep. Neymar is topscorer aller tijden van Brazilie geworden. Dat is best wel imposant te noemen. Heeft een Copa gepakt en voor het eerst in de geschiedenis de OS gewonnen met Brazilie. Maar goed, we hebben beide onze voorkeur dus we zullen er toch niet uitkomen.

Op wat goede jaren bij Chelsea na is deze man nooit in de buurt van zijn potentie gekomen. Bij Real Madrid gaf die ook nooit blijk het leven van een topsporter erop na te houden. Niet fit, overgewicht en ergens ook een onverschillige houding. Zijn goed recht om die 40 miljoen uit te zitten, wie had het niet gedaan zeg nou zelf. Maar dat geweldige talent waar we over spraken 10 jaar terug is niks meer dan een 'goede speler in de top' gebleken.

Dat Spaanse zonnetjes en siesta's maken je liever lui dan moe.

Totaal geen respect voor Eden. Hij zal worden herinnerd bij Madrid als een parasiet. Stond bij Chelsea al niet echt bekend om zijn werklust, maar is na de cobtractondertekening bij Madrid helemaal gestopt met werken. Toont nul komma nul inzet. Natuurlijk helpen de blessures niet, maar professionaliteit begint al met op het juiste gewicht blijven.
Ik hoop dat de Real fans een zeer sobere/cynische afscheid voor hem regelen.

Mag wel de boeken in gaan als de grootste miskoop allertijden bij Real. En dat is al een prestatie opzich zelf

8 maart 2023 om 10:35

Alsof hem dat wat interesseert, die casht lekker weer 20 miljoen en een paar boze Spanjaarden zal hem vrij weinig doen. Heerlijk dit, Real Madrid tekent die jongen dus moeten ze zich ook aan de afspraken houden.

8 maart 2023 om 10:39

Als hij nog een schrijntje eergevoel hebt wil je toch een goede naam/herinneringen achterlaten? Of draait alles in zijn wereldje om geld? Saai materialistisch wereldbeeld heb je dan..

8 maart 2023 om 11:40

Of hij daar van wakker ligt betwijfel ik. Wat is er nou weer heerlijk aan overigens? Het is niet dat hij ooit slecht behandeld is geweest door de club oid. Wat is het toch sneu wanneer mensen het puur uit antipathie 'heerlijk' vinden wanneer een bepaalde club in een negatieve situatie verkeert.

Niets bereikt bij Real en ja voor dat geld zou ik ook bijtekenen.

Als.hij al.dat geld wat hij heeft verdiend goed heeft geïnvesteerd, dan zitten hij en zijn familie wel goed.
Misschien dat als hij transfervrij is hij ergens in het Midden Oosten of de VS aan de slag kan gaan.

8 maart 2023 om 11:24

Lijkt me dat je met 100mio plus aan inkomsten sws wel goed zit, ongeacht of het geïnvesteerd hebt.

Een normaal mens kan met een paar goede klappers en 2 jaar intensief bezig zijn met investeren al een mooi salaris aan dividend pakken voor de rest van zijn leven. Deze voetballers die grote prijzen gewonnen hebben naast hun miljoenensalaris kunnen dat nog veel makkelijker bewerkstelligen.

Tja die weet ook wel dat hij nergens zo’n salaris kan krijgen in Europa. Tuurlijk blijft die tot 2024. Helaas voor Real want zijn salaris blijft gigantisch voor een speler die nooit speelt. Mag van mij wel als invaller inkomen maar blijkbaar wil Ancelotti dat ook niet. Vini wordt alleen maar vermoeiender. Dus had ik hem wel wat minuten gegeven zeker omdat er aanvallers tekort zijn…

Bale 2.0 lijkt wel qua verhaal, leeftijd en contract uitdienen. Grote verschil is dat Bale op belangrijke momenten er stond om een prijs binnen te halen.

Zo opmerkelijk is dit niet, leek me gewoon te verwachten.

Man, man, man, wat heb ik in het verleden genoten van de speler Hazard. Ik vind het zo ontzettend jammer dat hij de laatste jaren die hij op topniveau had meegekund er zo met de pet ernaar gegooid heeft. Vrijwel elke jonge voetballer droomt ervan om ooit het maagdelijk wit van Real Madrid te mogen dragen. Eden Hazard kreeg die kans, heeft ook het talent om met Real de pannen van het dak te spelen, maar lijkt zich voor nog geen 10% ingezet te hebben sinds hij bij Real zit. Dood en doodzone.

Wat een slappe zak hooi van een speler is dit.

Een Gareth Baletje, maar dan nooit wat betekent voor Real. Totaal geen schaamte ook. Sinds zijn enkelblessure tegen PSG van 4 jaar geleden, is het nooit meer wat geworden. Verdomme man, dit soort flauwekul gebeurt alleen bij Real. Natuurlijk kan je hem ook snappen. Is al 32, heeft 4 of 5 kinderen, mooi weertje in Spanje, en geen enkele club gaat zijn huidige salaris nog betalen. Is al gestopt bij Belgie, en bij Real kwam die voor het laatst in actie in La Liga in september(!).

Grootste miskoop ooit. Het feit dat die met overgewicht op zijn presantatie dag verscheen, zegt al genoeg over de mentaliteit van Hazard.

Wordt echt tijd dat Real dit soort dingen in de toekomst niet meer laat gebeuren. Gebeurt veelste vaak dat spelers blijven zitten omdat het salaris te lekker is.

Van wereldtop (was een bepaalde periode "best of the rest" achter Messi en Ronaldo) naar wereldflop. Real heeft er wel een handje van om carrieres van wereldtoppers als een nachtkaarsje uit te laten gaan. Kaka, Bale, Hazard, Owen etc. Zul je zien dat ze komende zomer voor 100 miljoen Harry Kane halen voor 3 jaar en dat hij hetzelfde lot ondergaat.

Zou ik ook doen,die clubs smijten met geld om elkaar af te troeven.
Lekker contract uitdienen,lekker in de zon liggen en geld meepakken

Na een valse start bij zijn presentatie heeft hij wel hard gewerkt en net toen hij de conditie en de vorm weer te pakken kreeg brak die idioot Meunier zijn enkel, gewoon door een trap zonder de intentie om de bal te spelen. Vanaf toen is het eigenlijk nooit meer goed gekomen. En uiteraard baalt de club hiervan, want de verwachtingen waren toch hoog gespannen dat Hazard zou meehelpen aan het behalen van successen. Achteraf is hij eigenlijk niet echt nodig geweest en in zijn huidige staat al helemaal niet. Maar contract is contract, daar zal je Perez niet over horen. De planning reikt verder dan volgend jaar, wanneer zijn salaris uit de boeken wordt geschrapt en we meer armslag krijgen om te bouwen aan de toekomst. Prima toch? Het is niet anders. Idioten op dit forum moeten het doen met eens in de 20 jaar een halve finale cl en meedraaien in een lachertjes-league. Bij Real Madrid zijn zowel de achteruitzichten als de vooruitzichten iets groter dan dat.

8 maart 2023 om 14:40

Edit: overigens deed een speler van Levante het een paar maanden later nog eens dunnetjes over want die schopte dezelfde enkel nogmaals aan flarden, dat was in februari 2020. Werd toen ook niet bestraft, maar dat is standaard.

8 maart 2023 om 15:54



Je hebt goede stukken tekst veelal.
Maar die laatste zin laat eigenlijk gewoon zien dat je een klein jongetje bent. Vindt je dat nodig? Je hoort hier toch boven te staan? Vooral als je aangeeft en ziet hoe succesvol je eigen team is op sportief en financieel gebied. Hoef je echt geen anderen naar beneden te praten omdat een paar individuen je irriteren. Je generaliseert ook nogal met ''idioten op dit forum''. Wat doe je hier dan nog? Ga dan naar een specifiek Real Fora o.i.d.

8 maart 2023 om 16:27

Als je niet weet op wie of wat ik doel kan je beter niet reageren op mijn comments. Wat ik hier doe? Er zijn genoeg die geen idioten zijn hier, zoals jijzelf Joga Bonito, of een Fcbinsider, een Samcro, een Sander, die hebben (jij incluis) het ook niet op Real, maar gedragen zich niet als idioten op dit forum. Daartegenover staan er voldoende anderen, zelfs op deze thread zitten er paar van diegenen waar ik op doel. Altijd | heerlijk | om die dan even op hun plaats te zetten. Read between the lines.

8 maart 2023 om 17:37

Ik ben zelf een Ajax supporter en kan beamen dat de meest het hoog in hun bol hebben. In eigen land vaak terecht (maar ja wordt als arrogantie gezien), dat ze zo erg op 1 wedstrijd moeten hameren als die 1-4 geeft eigenlijk aan dat het incidenteel was en Ajax bij de echt grote jongens niks te zoeken heeft. Je moet juist door zulke gasten heen prikken.

In 5 jaar zal hij iets van een 100 miljoen verdient hebben bij Real, prima deal voor hem. Mooi leven heeft ie daar en de kans dat hij elders hetzelfde zal verdienen is onbestaande. Op zijn leeftijd, bijna einde carrière, kan je slechter zitten. Had toen hij overstapte van Chelsea al een slordige 90 miljoen verdient. Hij heeft ook voor 5 miljoen per jaar sponsorcontracten lopen en een eigen investeringsbedrijf dat o.a. in vastgoed investeert en hij is mede-eigenaar van een voetbalclub in Usa.
Je kan het beroerder hebben in je nadagen...

Hazard had alles om de vedette van Real te worden.
Was talent puur sang.
Met de werkijverheid van een Ronalde had ie op een zelfde hoogte kunnen staan.
Alleen heeft hij enkel op zijn talent geteerd.
Natuurlijk heeft de tackle van Meunier veel schade aangericht.
Herinner mij nog een beeld van Neymar versus Hazard tijdens België-Brazillië, immens veel respect tussen beide doordat ze voetballers zijn die spelen op puur kwaliteit.

Geef hem geen ongelijk! Toon weer dat clubs moeten stoppen met lukraak dit soort salarissen geven en wellicht moeten overstappen op prestatie contracten zoals in America veel gebeurt. Wordt een Bale 2.0 en kan het hem zeker niet kwalijk nemen omdat hij bij elke andere club misschien niet meer dan 2 mil gaat vangen per jaar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren