Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Havenaar: ‘Ik was mentaal helemaal kapot, speelde nog in een vol Bernabéu’

Laatste update:
/

Mike Havenaar heeft in Nederland het voetbalgeluk weer gevonden. De spits vertrok in 2014 bij Vitesse en hij ging het avontuur aan in Spanje bij Córdoba. Dat werd een deceptie, maar wat er precies is voorgevallen in Zuid-Spanje wil de Japanner niet zeggen. Dat heeft hij contractueel zo afgesproken.

Havenaar kreeg het met Córdoba aan de stok toen de spits niet de juiste papieren had om zijn verblijfsvergunning te verlengen. Daardoor kon hij niet terug naar West-Europa en Córdoba lag vervolgens dwars. “Uiteindelijk zei ik tegen mijn zaakwaarnemer: ‘Laat maar, verscheur het contract maar gewoon’. Ik was er klaar mee”, legt Havenaar uit aan Voetbal International.

Een avontuur in Finland bij HJK was ook geen succes. “Zes maanden eerder stond ik nog in een vol Bernabéu, voor tachtigduizend mensen. Nu stond ik met HJK ergens een duel te spelen voor vijfhonderd toeschouwers”, weet Havenaar nog. Hij vertelt dat hij ‘mentaal helemaal kapot’ was en dat hij er geen zin meer in had.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Havenaar blijf lekker bij ADO zoals buliykin had gedaan lekker paar jaartjes en topscorer worden .

14 april 2016 om 09:39

Goede spits voor Heerenveen, Hans Vonk; wakker worden!

14 april 2016 om 15:08

Bulykin bleef niet een paar jaartjes bij ADO? Die ging lekker naar Ajax en Twente.

Als HSV concreet wordt is Havenaar toch echt weg gok ik

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren