Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Harde kern loopt weg bij nederlaag Inter: ‘Wij gaan alvast lunchen!’

Laatste update:

Het ontslag van Stefano Pioli heeft niet het gewenste effect gesorteerd voor Internazionale. I Nerazzurri stuurden de trainer dinsdag de laan uit en verloren zondagmiddag met 1-2 van Sassuolo, de nummer twaalf van de ranglijst. Inter lijkt plaatsing voor Europees voetbal nu wel te kunnen vergeten.

De achttienvoudig kampioen van Italië staat na 36 speelronden op 56 punten en dat zijn er vier minder dan AC Milan, dat zesde staat en virtueel de derde voorronde van de Europa League ingaat. De fans lieten voor het duel met een spandoek al weten weinig fiducie te hebben in een positief resultaat: ‘laten we een sluier leggen over het hele seizoen’, viel daarop te lezen. Na 25 minuten vertrok ook nog eens de harde kern en men rolde toen een spandoek uit met de tekst: ‘aangezien jullie onze steun niet verdienen, gaan wij alvast aan de lunch!’ Op dat moment stond het nog 0-0, maar elf minuten later werd het 0-1.

Spits Pietro Iemmello drukte op aangeven van Domenico Berardi af, nadat Jeison Murillo balverlies had geleden. Francesco Acerbi was later zelfs dicht bij de 0-2, maar hij kreeg zijn kopbal na een voorzet van Berardi niet tegen de touwen. Internazionale was met kansen voor Mauro Icardi en Ivan Perisic niet eens zo slecht begonnen, maar ging dus rusten met een achterstand. Na de pauze verdubbelde Iemmello met zijn tweede, met een intikker, de marge en leek Sassuolo de punten wel binnen te hebben. Eder deed met een verdekt schot nog wat terug, maar Internazionale kon de verliespartij niet voorkomen.

Een terechte nederlaag voor Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Donkere tijden voor het Milanese voetbal, en zeker voor Inter, eerst zag het er niet naar uit maar ik zie nu zelfs A.c. Milan sneller terugkeren aan de (italiaanse) top dan Inter. Schijnt dat ze ook Perisic nog eens willen verkopen, tjah, als fan word je daar ook gek van, geen wonder dat ze er genoeg van hebben.

14 mei 2017 om 14:45

Internazionale lijkt gewoon vervloekt te zijn. Kwalitatief hebben ze minimaal spelers van het niveau Dortmund, Livepool et cetera. Dat al betekenen dat je tussen Roma en Napoli mee moet strijden voor de Champions League plaatsen. De resultaten blijven echter uit met het verschrikkelijke spel wat ze vertonen.

Bij Inter moet er stabiliteit komen zowel op bestuurlijk als sportief niveau. Milan heeft een complete renovatie aan spelers nodig, die zitten er nog wat verder van af. Al heeft Inter wel altijd een beetje de 'losersmentaliteit' gehad net als Roma en Napoli (oké die twee zijn net wat erger), in tegenstelling tot Juve en Milan.

14 mei 2017 om 14:57

Onder de nieuwe trainer ging het toch een stuk beter? Of was dit slechts van korte duur. Kan me nog de wedstrijd tegen Juventus herinneren. Toen speelde ze fris en aanvallend voetbal. Met spelers als Icardi, Joao Mario, Perisic, Candreva, Banega, Miranda, Handanovic,... Heb je toch een hoop kwaliteit.

14 mei 2017 om 15:02

Tja als je steeds trainers na korte periodes de laan uitstuurt en geen enkele kans geeft iets op te bouwen dan kun je nooit succes verwachten op de lange termijn. Je zag het met het begin van Pioli toen hij een korte succesvolle serie neerzette. Vervolgens stortte de boel weer in en in plaats van dan enig vertrouwen te hebben in je coach wordt de makkelijke oplossing gezocht en kan men weer van voor af aan beginnen. Weer een weggegooid jaar.

Vraag me echt af wie hier nu wilt instappen. Ik zou op zich Simeone deze klus wel eens willen aanpakken. Hij gaat er aan het einde van dit seizoen vandoor bij Atletico en dat zou nog best wel eens een fijn huwelijk kunnen worden mits hij tijd krijgt om het spel naar zijn hand te zetten.

14 mei 2017 om 15:09

@rooney_10

Het is al jaren zo dat Inter korte reeksen met overwinning boekt en kort daarna een vormdip heeft. Ze missen stabiliteit, waardoor er hevige schommelingen tussen de resultaten zitten. Hoe dat komt kan ik niet verklaren, maar dat speelt zich al langere tijd. Inter stond zelfs virtueel eerste sinds de aanstelling tot de 10e wedstrijd van Pioli, toen wonnen ze alles. Pioli is wel een trainer die aanvallend probeert te voetballen, maar de creativiteit lijkt helemaal weg te zijn ...

@cyberize7x,
Simeone wilt sowieso nog een keer Inter coachen heeft hij aangegeven, maar ik weet niet of dit het juiste moment is om in te stappen. Voor Inter zal het natuurlijk geweldig zijn, maar Simeone kan een enorme opgebouwde status verliezen.

14 mei 2017 om 18:34

Ik vind dat ze grotendeels de verkeerde soort spelers aantrekken. Namelijk te dure en overbetaalde spelers die ook nog is middelmaat zijn. Dan heb je er een aantal waar je mee verder kan willen ze die verkopen, ongeloofelijk!

Dit is gewoon een regelrechte schande. Inter verdient idd de steun niet van zijn fans, want veel spelers doen toch niet hun best. Maar het zal hun ook weinig uitmaken, want hun geld krijgen ze toch wel. De Chinese eigenaren zullen goed moeten inkopen als inter terug naar de top wil.

14 mei 2017 om 16:07

Denk dat je dan wel de hele selectie mag verkopen want Inter haalt ieder jaar nieuwe spelers maar het resultaat blijft even dramatisch. Deze selectie bestaat uit diva's die hun geld toch wel opstrijken en het verder weinig boeit.

Echt bizar om te zien hoe hard Milanees voetbal achteruit gegaan is..

Ik heb de indruk dat beide teams in Milaan hun best doen om die laatste EL ticket niet te halen. Op die manier gaat Fiorentina er nog mee lopen.

14 mei 2017 om 14:48

met die gedachte doet inter het dan erg goed. ik heb die indruk ook inmiddels gekregen toen het team van inter niet meer in CL voetbal geloofde wat d'ambrosio aangaf in een interview.

14 mei 2017 om 14:54

Deze ploeg heeft ook niets in de Champions League te zoeken. De selectie is volledig uit balans, de verdediging komt tekort en de spelers die het zouden moeten laten zien, denken dat ze het op 60% ook wel kunnen. Jongens als Kondogbia en Brozovic mogen zich toch wel kapot schamen. Ze schoppen overal tegenaan (figuurlijk), maar presteren in verhouding misschien wel het slechtst.

14 mei 2017 om 14:58

deze selectie bestaat idd uit spelers die niet goed genoeg zijn of die gewoon geen inzet willen tonen. een slechte mentaliteit heerst in deze ploeg. en vooral brozovic en kondogbia zijn verschrikkelijk. die mogen echt oprotten.

Enige positieve hieraan is dat het dus niet aan De Boer lag.

14 mei 2017 om 15:13

Op de manier zal geen enkele trainer succes halen. Wanneer je beleid altijd korte termijn is dan zul je op zijn minst een aantal wereld spelers moeten halen en die willen simpelweg niet naar een topclub die middenmoot/subtop speelt. Ze zullen toch echt moeten gaan bouwen want op deze manier wordt het financieel ook alleen maar slechter. Je kan nog zoveel geld hebben, maar er zal toch omzet gedraaid moeten worden met de ffp. Op deze manier mis je Europese inkomsten, blijft je stadion leeg en zullen de sponsors ook niet in grote getallen komen.

14 mei 2017 om 16:02

Ik zou niet weten waarom niet. Als 2 (of meer) coaches het slecht doen ligt het automatisch niet meer aan hen? Dat zal mourinho fijn vinden om te horen

14 mei 2017 om 17:53

Bij Inter gaat het al jaren slecht. De trainer is in die periode in ieder geval geen constante variabele geweest. Dan kan je wel lekker bijdehand gaan doen, maar het is dat zeker geen vreemde hypothese als je stelt dat er misschien wel meer aan de hand is.

14 mei 2017 om 18:33

Ik doe helemaal niet bijdehand en ik zeg ook niet dat er niet meer aan de hand is. Maar de conclusie dat de boer er niks aan kon doen omdat de volgende coach het niet goed deed vind ik een beetje onzin.

Tja, de trainers kregen het op de schuld terwijl de selectie gewoon niet bijzonder sterk is. Met deze ploeg kun je niet gaan aanvallen, want daar is de verdediging te kwetsbaar voor en bovendien is er toch een tekort aan kwaliteiten. Als sommige spelers dan ook nog denken dat ze die extra meters niet hoeven te lopen en zich gedragen als verwende kinderen, is de chaos compleet.

En iedereen was het er wel over eens dat het lek boven was nadat ze de Boer hadden gedumpt want het lag blijkbaar alleen aan hem. Nou dat hebben we gezien

14 mei 2017 om 19:04

Iedereen? Volgens mij was het juist omgekeerd maar oké.

Heel goed voor dit inter, elke coach ontslaan naar een paar wedstrijden omdat het even niet goed gaat. Karma is a b*itch. Hoop voor Milan dat ze wel Europa ingaan. Veel overtuigender geweest dan inter

Het korte termijn denken en het missen van een visie voor de club gaat Inter parten spelen. Met de aanstelling van de Boer wist je wat voor coach je in huis haalde. Dit stond haaks op de huidige selectie die hij voor handen had. Het is tikkie takkie tegen fysiek voetbal. De opvolger van de Boer begon nog aardig maar dreef langzaamaan weg naar de middenmoot van de serie a heel zonde is dit! Wanneer je een duidelijk plan op tafel komt kan inter stappen gaan maken richting de top van Italië maar zonder dat zal het aanmodderen blijven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren