Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Halil Umut Meler strooit met penalty’s en drukt enorme stempel op titelrace

Laatste update:

Trabzonspor heeft woensdagavond uiterst duur puntenverlies geleden in de strijd om de titel in de Süper Lig. De ploeg van trainer Huseyin Cimsir kwam thuis tegen Antalyaspor niet verder dan een 2-2 gelijkspel en staat met nog drie wedstrijden te gaan vier punten achter koploper Istanbul Basaksehir. Scheidsrechter Halil Umut Meler leek Trabzonspor in de eerste helft nog in het zadel te helpen met twee makkelijk gegeven penalty's, maar Antalyaspor knokte zich na rust terug.

Al na negen minuten kreeg juist Antalyaspor een strafschop, toen Trabzonspor-middenvelder Badou Ndiaye veel te laat kwam en vol tegen de schenen trapte van Dogukan Sinik. Het bleek voor Ufuk Akyol, die doelman Ugurcan Cakir de verkeerde hoek instuurde, een koud kunstje om de bezoekers vanaf de stip op 0-1 te zetten. Lang kon Antalyaspor daar niet van genieten, want zes minuten later kreeg ook Trabzonspor een strafschop. Dat was te danken aan Alexander Sörloth, die zijn kopbal tegen de arm van verdediger Veysel Sari zag belanden. José Sosa bracht de stand vervolgens op 1-1.

Daarmee was scheidsrechter Halil Umut Meler nog niet klaar met het uitdelen van penalty's, want op slag van rust kreeg Trabzonspor er nog een. Rechtsback Nazim Sangare van Antalyspor leek de bal te spelen in duel met Caleb Ekuban, maar de arbiter besloot zelfs na het bekijken van de beelden aan de zijlijn tot een strafschop. Opnieuw ging Sosa achter de bal staan, om ditmaal prachtig de kruising te raken vanaf elf meter: 2-1.

Het bleek niet voldoende voor Trabzonspor om de overwinning uit het vuur te slepen, want in de tweede helft kwam Antalyaspor terug. Invaller Yekta Kurtulus pikte de bal in de 66ste minuut op op de rand van de zestien, dribbelde het strafschopgebied binnen en verraste met een subtiel wippertje keeper Cakir: 2-2. Trabzonspor kreeg nog een enorme kans op de winnende treffer, maar Majid Hosseini zag zijn kopbal uit een hoekschop in de 88ste minuut via de lat terug het veld in komen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Inspiratieloos gespeeld. Sorloth wordt niet aangespeeld, was daarom ook vrij onzichtbaar. Huseyin Çimsir zal hopelijk vertrekken, want het is echt slecht dit.

Basaksehir is nu vrij zeker kampioen.

Zou hun fans vroegtijdig willen feliciteren, maar die hebben ze niet.

8 juli 2020 om 19:39

Blijft Sorloth eigenlijk volgend jaar? Weet dat jullie hem voor een jaar langer huren maar had ergens gelezen dat er een clausule was van 9 miljoen euro. Zijn jullie van plan die optie in te lichen? Trabzon zou er goed aan doen om hem definitief te halen. Zou hem bij Galatasaray zeker willen zien. Verder gefeliciteerd met jullie seizoen. Waarschijnlijk uiteindelijk niet hoe jullie het wilden maar een tweede plaats blijft redelijk sterk.

8 juli 2020 om 19:59

Met Crystal Palace is sowieso een huurovereenkomst tot juni 2021. Daarnaast is er inderdaad een optie tot koop die naar alle waarschijnlijkheid ingelicht zal worden.

8 juli 2020 om 20:16

Als ik me niet verigs heb ik Trabzonspor in al die jaren nog geen speler voor 9 miljoen zien kopen. Dus lijkt met dat toch niet heel waarschijnlijk. Of heeft een bestuurslid daar al iets anders over gezegd? Wel zeker iets dat gepland moet worden door het bestuur van Trabzonspor.

8 juli 2020 om 19:52

Lol, ik moest wel even lachen om je laatste zin, hoewel het wel een vrij trieste realiteit is dat zo'n kunstmatige club kampioen gaat worden eigenlijk.. Ik herinner me een artikel van 2 jaar terug ofzo dat er gemiddeld 3000 mensen op de tribunes zaten bij Basaksehir, dat is wel bizar weinig in een groot voetbalgek land als Turkije natuurlijk. Had Trabzon wel een titel gegund nu de traditionele topclubs het lieten liggen. Hoe lang is het wel niet geleden dat iemand anders dan Gala, Fener of Besiktas de titel won?

8 juli 2020 om 19:56

Dat was tien jaar geleden, in 2010, toen Bursaspor kampioen werd. Wat een seizoen was dat😂

8 juli 2020 om 19:57

Bursa in 2010. Zij zitten nu in de 2e divisie.

8 juli 2020 om 19:58

Enige die het verdiend is Basaksehir, jaren is het net niet geweest eindelijk flikken ze het, het werd eens tijd. Als ik me niet vergis is Bursaspor als laatste kampioen geweest in 2009/2010, of was het Fener? Die deden namelijk dat zelfde jaar de polognaise op het veld omdat de speaker riep dat Fener kampioen was geworden🤭

8 juli 2020 om 19:58

Bursaspor in 2010. Nu dus precies 10 jaar. Had liever een club buiten Istanbul de titel zien winnen.

8 juli 2020 om 20:05

Ahja das waa ja, toen Fener uit het niets de titel op de laatste dag weg gaf, zoiets staat me bij inderdaad. Even googlen en ik zie dat de laatste keer voor Bursaspor was in 1984 door Trabzon.. Was toch wel gaaf geweest als er weer eens een andere ploeg van buiten Istanbul de titel had gepakt inderdaad!

VAR begint langzaam het voetbal te vermoorden. Zoveel belachelijke beslissingen worden er gemaakt waardoor de wedstrijd wordt doodgemaakt. Jammer voor Trabzonspor had het ze heel erg gegund hebben een leuk team met een mix van Turken en buitenlanders, Basaksehir is gewoon een vreemdelingen legioen die geen geschiedenis heeft.

8 juli 2020 om 19:51

Dat Basaksehir geen geschiedenis heeft, betekend niet dat zij niet de terechte kampioen worden natuurlijk.. Geschiedenis moet je schrijven, dat proberen ze nu.

8 juli 2020 om 20:07

Basaksehir heeft mischien geen geschiedenis maar gaat dus nu geschiedenis schrijven.

Ik had gedacht dat Trabzonspor zakelijk zou winnen, maar Antalyaspor was veerkrachtig genoeg om er een gelijkspel uit te slepen, terwijl ze belangrijke spelers als Podolski en Sinan Gümüş misten. Sterker nog: ze hadden zelfs kunnen winnen als die donkere speler (ben zijn naam kwijt) beter met zijn enorme kansen omging. Trabzonspor moet nou hopen op een misstap van Basaksehir, maar het is wel merkwaardig dat TS in drie van de vier laatste wedstrijden punten heeft verspeeld. Als je een van de twee favoriete titelkandidaten bent, kan je je zulke misstappen niet veroorloven.

Antalya verdiende echt de 3 punten hier, maar dat gaat natuurlijk moeilijk tegen 12man en dan durft Huseyin Cimsir nog zonder schaamte na de wedstrijd verhaal te halen bij de scheidsrechter. Trabzon speelt al weken slecht hebben door een domme actie van Feghouli gewonnen bij Gala. Er zit totaal geen logica in het spel, iedereen doet maar wat. Unal Karaman is het grote geheim achter dit elftal, met Unal was TS ook echt wel kampioen geworden. Dit was een goeie kans voor TS, volgend jaar zullen ze weer ergens tussen 3 en 7 eindigen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren