Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gullit: ‘Voor fans van AC Milan is veel succes gebruikelijk, ze zijn verwend’

Laatste update:

AC Milan is al enige tijd niet meer de club die het ooit was. Ook dit seizoen hebben i Rossoneri het lastig in de Serie A en trainer Filippo Inzaghi staat continu onder druk. Volgens Ruud Gullit, oud-speler van de Italiaanse topclub, moet Inzaghi de tijd krijgen om aan een ploeg te werken.

/

“Inzaghi is nog jong, hij moet leren. En AC Milan heeft niet de kampioenen in de ploeg die Juventus wel heeft”, begint Gullit in gesprek met La Gazzetta dello Sport. “Hij moet de tijd krijgen. De fans van AC Milan zijn gewend aan veel succes, ze zijn verwend.” Volgens Gullit heeft Clarence Seedorf, de voorganger van Inzaghi, geen eerlijke behandeling gekregen in Milaan.

“Het was een vreemde situatie bij AC Milan. Er was veel spanning en vicevoorzitter Adriano Galliani moest bijna weg, maar de club heeft zijn ervaring nodig. Het probleem is echter dat hij niet veel kan. Er is geen geld meer en de beste spelers zijn verkocht.”

Denk jij dat AC Milan terugkeert aan de absolute top?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Inmiddels al jaren niet meer verwend. Bedroevend niveau tegenwoordig.

15 april 2015 om 16:17

2007 CL 2011 landstitel. Succes is nog niet lang geleden

Ruud, misschien moet je zelf je schoenen uit het vet halen want je kan nog makkelijk mee met dit bedroevende niveau.

16 april 2015 om 17:23

Ik wil niet vervelend overkomen, maar wat wil je met deze reactie bereiken?

16 april 2015 om 17:23

Ik wil niet vervelend overkomen, maar wat wil je met deze reactie bereiken?

Sinds het vertrek van Zlatan en Silva is het als een kaartenhuis in elkaar gezakt. Het aankoopbeleid is ook niet echt te volgen. Desalniettemin moet Milan met deze selectie gewoon in staat zijn om een plek in de top 5 te kunnen bemachtigen.

15 april 2015 om 15:07

Nee dat zit er zeker niet in. Danielle Bonera is de beste verdediger die Milan heeft! Abate is een halve linksbuiten, Armero kan het niveau niet aan en ook Antonelli is van middelmaat. Zapata is erg matig, hetzelfde geldt voor Rami die zijn vorm compleet kwijt is. Het middenveld is al helemaal droevig met middelmatige spelers zoals Essien, Muntari, etc. Tot slot raakt met voorin geen knikker met een Cerci die opzoek is naar zichzelf en een Destro die te boek staat als eeuwig talent.
Op deze manier kan ik nog wel even doorgaan. Milan is een prachtige traditieclub, maar de boel moet echt flink op de schop! Ik zie ernaar uit om volgend jaar een compleet vernieuwd Milan te zien!

15 april 2015 om 15:16

Als de boel flink op de schop moet ga je volgend jaar nog geen compleet vernieuwd Milaan zien.. dat proces zal nog wel even duren. Maar vanwege de naamsbekendheid is de kans groot dat ze er wel bovenop komen, mits er weer geld ingepompt gaat worden.

15 april 2015 om 15:16

Grapjas! Armero speelt al niet meer voor Milan en Bonera is de grootste flaterman. Abate speelt aan de rechterkant en heeft totaal geen balvaardigheden, waarom zou hij een rechts/links buiten zijn. Met spelers zoals Rami & Antonelli kun je makkelijk 2e worden in het huidige serie A.

15 april 2015 om 15:21

Maak je een grapje? Abate mag op papier dan wel back zijn, hij loopt overal behalve op zijn positie. Hij is niets meer dan een extra aanvaller die je achterin posteert. Met spelers als Antonelli ga je nooit hoog eindigen. Het is best of the rest. Waarom koopt Milan in hemelsnaam een back van een jaar of 27 bij Cagliari? Het is toch diep droevig gesteld. Bonera vind ik nog het minst slecht. Loopt goed in positie en is zeer degelijk.

15 april 2015 om 15:33

Essien is niet middelmatig alleen over zijn top

15 april 2015 om 16:23

Dat heet een wingback en wingbacks zijn echter wel verdedigers. Abate heeft snelheid maar met de bal kan hij niets, veilig passen in de voeten gaat nog, maar verwacht geen creatieve passes, goede voorzetten, dribbels, ... van hem. Ik verkies voor De Sciglio.

Antonelli komt van Genoa en heeft zich terecht in de nationale ploeg gespeeld. Hij was trouwens kapitein bij Genoa dat op de 5e plek stond toen hij vertrok. Hij is trouwens ook een wingback.

Bonera is de grootste ramp van alle rampen, daar valt niet eens over te discussiëren. Essien heeft nauwelijks gespeeld bij Milan.

Zijn verwend, maar op dit niveau kan Gullit nog wel mee, en spelers zoals Maldini ook. Denk dat het jaren gaat duren om weer te terug te keren naar de top.

Waarom zo slijmen? Aast hij weer op een job bij Milan? De frustratie bij de fans is toch te begrijpen? Dit is de 3x seizoen op rij dat ze dramatisch zijn. Wat nog erger is, is dat er geen beterschap in zicht is. Ze hebben ook onmiddellijk heel wat stappen overgeslagen, van een team die mee deed voor de titel naar een team die zich niet eens voor de EL kan kwalificeren. Nog niet zo lang geleden was er een match waar een penalty ons enigste poging op doel van de wedstrijd was. Het spel niet om aan te zien. Fans mogen terecht klagen!

Inzaghi krijgt meer tijd omdat hij een Italiaan is, anders hadden ze hem allang eruit gegooid. Ik denk dat ze met Seedorf beter hadden gedaan dit seizoen.

15 april 2015 om 15:18

Seedorf had te veel eisen en kreeg de hele team & staff tegen hem. Inzaghi gaat met alles akkoord wat hem gegeven wordt. Misschien kunnen ze wel wat leren van elkaar.

15 april 2015 om 15:24

Maar Seedorf haalde veel meer punten dan Pipo. En zijn selectie was minder goed dan de huidige. Misschien had heeft Milan wel iemand nodig als Seedorf. Iemand die zegt waar het op staat en de boel op scherp zet. Geen meeloper. Bij Milan wordt alles nog altijd door Berlusca beslist. Dan houdt het gewoon op.

Milan moet proberen een ervaren trainer te strikken die de ploeg naar een hoger niveau tilt.een man met een plan die al wat successen gekend heeft.en dan Inzaghi als assistent nemen.maar ja waar ga je die trainer vinden?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren