Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guidetti: ‘Het moet kloppen, geld heeft er niet veel mee te maken’

Laatste update:

De clubleiding van Feyenoord durfde het niet aan om de blessuregevoelige John Guidetti naar Rotterdam te halen en dat lijkt geen goede zet te zijn geweest. In Schotland in dienst van Celtic scoort de aanvaller aan de lopende band. In Glasgow is de toekomst van Guidetti, die wordt gehuurd van Manchester City, het gesprek van de dag. “Natuurlijk is het mogelijk dat ik ook komend seizoen bij Celtic speel”, zegt de spits tegen de Engelse media.

/

“Het is altijd mogelijk om bij een club als Celtic te spelen. Dit is een fantastische club”, aldus Guidetti, die de fans bedankt. “Al legden ze onlangs wel een flinke druk op me door mijn naam al te scanderen voordat ik had gescoord. Ik dacht: shit, nu moet ik wel scoren”, lacht de Zweed.

“Als het klopt, dan klopt het”, gaat hij verder over zijn toekomst. “Geld heeft er niet veel mee te maken. Als je maar brood op de plank krijgt en je familie kan ondersteunen. Natuurlijk hoop je dat financieel goed in orde is, maar dan wil je ook bij zo’n club spelen. Ik ga de opties bekijken, door goed te spelen bevind ik me in een uitstekende positie. Mijn zaakwaarnemer mag het binnenkort allemaal gaan bekijken.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Feyenoord kon hem niet betalen...

7 november 2014 om 11:29

Feyenoord kon hem wel betalen. Hadden weer geld binnen door de transfers van: Pelle, de Vrij, BMI en Janmaat.

Alleen durfde ze de gok niet te nemen omdat John een langere periode geblesseerd is geweest en daarom besloten voor iemand anders te gaan.

7 november 2014 om 11:55

@thijsbieze

Het was financieel niet verantwoord om hem te halen. Qua transfersom moest hij vijf miljoen Euro kosten. Daarnaast eiste hij zelf een salaris van om nabij de miljoen Euro. Wanneer je zo'n speler dan haalt dan geef je hem een contract van vier a vijf jaar. Dan praat je dus over een investering van zo'n 10 miljoen Euro. Dat is gewoon erg veel geld voor weinig zekerheid. Helemaal als je zijn medische history erbij pakt dan is het risico veel te groot. Niet alleen voor Feyenoord maar voor elke Nederlandse club.

Typisch een speler voor dit soort competities. Eredivisie, Scottish Premiership, daar red hij het wel. Toch een aantal niveau's lager dan de Engelse en Duitse competitie.
Wel leuk voor hem dat hij het weer zo snel voor elkaar heeft.

En de hetze tegen Van Geel gaat weer verder.

Leuk voor Guidetti maar hij wordt hier ondertussen vaker genoemd dan Ronaldo en Messi bij elkaar.

7 november 2014 om 11:01

Klopt we moeten natuurlijk niet doorslaan
Guidetti prima voor nederland en schotland maar ook zeker niet meer
Goed op zn plek bij celtic

Hij hoeft zijn familie niet te ondersteunen, die zijn allang miljonair.
Een balletje hoog houden voor 2 miljoen per jaar en dan zeggen als je maar brood op de plank krijgt. Geld heeft er niet veel me te maken zolang ze maar betalen, dat moet kloppen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren