Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Guardiola wil verdediging versterken met jeugdexponent Manchester United’

Laatste update:

Manchester City heeft zijn oog volgens diverse Engelse media laten vallen op Jonny Evans. Volgens onder andere de BBC en Sky Sports ziet Josep Guardiola in de 29-jarige stopper van West Bromwich Albion een ideale breedteversterking. Een akkoord tussen beide clubs is vooralsnog echter uitgebleven.

Evans is afkomstig uit de jeugdopleiding van Manchester United en maakte zijn debuut voor die club in 2007. De 29-jarige Noord-Ier werd tussentijds verhuurd aan Antwerp FC en Sunderland, alvorens hij halverwege 2015 voor acht miljoen euro definitief overstapte naar West Bromwich Albion. In totaal speelde hij 198 officiële wedstrijden voor United.

Op The Hawthorns is Evans een gewaardeerde kracht. Hij speelde de afgelopen twee seizoenen respectievelijk 30 en 31 wedstrijden in de Premier League voor the Baggies. Zijn contract loopt nog door tot medio 2019 en duidelijk is dat West Brom niet zomaar wenst mee te werken aan een vertrek van zijn aanvoerder: eerder deze zomer werd een bod ter waarde van dertien miljoen euro van Leicester City al afgewezen.

Denk jij dat Jonny Evans een goede breedteversterking zou zijn voor Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me niet van het niveau dat een sub van man city moet hebben, lijkt me dan ook een hele slechte aankoop.

16 augustus 2017 om 19:13

Ach hoezo niet? Hij brengt een hoop ervaring mee en Pep lijkt met een 3-5-2 opstelling te spelen dit seizoen. Dan hebben we op het moment te weinig verdedigers om dit het hele seizoen uit te voeren op een hoog niveau. De backs zijn licht bezet: Mendy, Danilo en Walker (Sane mogelijk tegen de kleintjes). Dan hebben we centraal momenteel: Kompany, Otamendi, Stones, Mangala (Inter milan?) en Tosun waarvan de vraag is of hij er klaar voor is. Laat hem maar komen.

16 augustus 2017 om 19:45

Maar heb je backs nodig als je 3-5-2 speelt? Of bedoel je dan dat de buitenspelers de backs worden? Overigens zijn Danilo en Walker wel spelers die een heel seizoen gewoon aankunnen (mits ze geen ontzettende doodschop krijgen). Die hebben echt een gigantische conditie over de loop van het seizoen.

Voor de centrale verdediging heb je gelijk hoor, toch zou ik het ze graag aan zien gaan met die Tosun. Je hebt echter voor Kompany altijd een vervanger nodig, omdat hij zeer blessuregevoelig is. Mendy zou dan niet direct misstaan. Die heeft nog wel een redelijk postuur voor een centrale verdediger. Verdedigers zijn heel moeilijk te krijgen in deze markt.

16 augustus 2017 om 21:23

Ja een 3-5-2 opstelling tijdens aanval, en een 5-3-2 tijdens verdediging. Met Danilo, Walker en Mendy als wingback. Deze man kan uitstekend als mentor fungeren voor Tosun en Stones, en dan als back up voor Kompany.

Oeii, het zal een gevoelige overstap zijn voor hem. Maar ik gun hem wel de transfer naar Man City

Laat dit alsjeblieft niet waar zijn. Deze man kan er werkelijk waar helemaal niets van. Dit was ook de speler die toen rood kreeg waardoor City uiteindelijk met 1-6 won van Utd. Echt een zeer matige speler.

16 augustus 2017 om 21:10

Evans vind ik goed genoeg voor de breedte. Weet niet meer hoe hij speelde in die 1-6 jaren geleden maar de laatste seizoenen laat hij een prima niveau zien bij West Brom.

Zal vast te maken hebben met de Homegrown regel? Jonny Evans heeft het niveau niet om voor City te spelen, als 3e of 4e keus mss dan maar dan nog.

City heeft veel gekocht en ook wel wat posities versterkt die nodig waren, maar toch zou het me niet verbazen als ze verdedigend nog steeds problemen zullen hebben. Ik had verwacht dat ze ook een goede cv en cvm zouden kopen. Die backs zijn top, maar of ze er verdedigend veel sterker van worden vraag ik me af. Evans lijkt me ook niet heel veel helpen in dat opzicht.

Weet iemand wat er met jason denayer gebeurt? Wordt hij weer uitgeleend?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren