Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola reageert op eisen van ‘335.000 euro per week’: ‘We willen hem’

Laatste update:

Josep Guardiola benadrukt dat iedereen bij Manchester City zonder meer wil dat Raheem Sterling een nieuw contract ondertekent. De manager erkent echter dat ‘de deals de deals zijn’ en het niet duidelijk of dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren. Volgens de laatste berichten uit Engeland wil de 23-jarige Sterling namelijk alleen zijn contract verlengen als hij hetzelfde bedrag krijgt uitgekeerd als Sergio Agüero en Kevin De Bruyne.

Agüero en De Bruyne staan naar verluidt voor 335.000 euro per week op de loonlijst van Manchester City. Sterling krijgt zelf 190.000 euro uitgekeerd en zou zijn nog twee jaar doorlopende contract alleen willen verlengen als hij tot het selecte gezelschap van échte topverdieners gaat behoren. “We willen hem. Dat lijdt geen twijfel”, reageerde Guardiola zondag op een vraag over de toekomst van de Engels international.

“Dat weet hij, en dat weet zijn zaakwaarnemer ook. We willem hem. Technisch directeur Txiki Begiristain heeft met Raheem gesproken. Vanaf zijn eerste dag is duidelijk dat wij hem willen”, benadrukte Guardiola. “Maar de deals zijn de deals, en de zaakwaarnemers zijn de zaakwaarnemers en de spelers zijn de spelers. Dus, ik weet niet wat er gaat gebeuren”, erkende Guardiola, die Sterling vorig seizoen 23 keer zag scoren in alle competities en daarmee één op twee liep.

“Ik kan je echter honderd procent verzekeren dat de club, ikzelf als manager, de technisch directeur en zelfs zijn ploeggenoten willen dat hij langer bij ons blijft.” Sterling maakte medio 2015 voor 55 miljoen euro de overstap van Liverpool naar Manchester City en groeide destijds uit tot de duurste Engelse voetballer aller tijden. In 140 duels als Citizen scoorde hij 44 keer.

Denk jij dat Raheem Sterling een nieuw contract met Manchester City zal ondertekenen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede speler hoor met z’n snelheid en loopacties die echt wel heel sterk zijn, maar niet iemand die echt het verschil maakt tussen kampioen worden of niet. Qua afwerken toch niet fantastisch (ja redelijk veel goals, maar nog veel meer grote missers) en z’n dribbel niet meer dan redelijk. Sterling is 1 van de spelers die City het makkelijst kan vervangen (hebben ze ook wel gedaan met Mahrez nu), dus het zou onzin zijn als hij bij de topverdieners van City zou gaan horen

6 augustus 2018 om 01:23

Die Sterling durft wel zeg. Wilt hetzelfde salaris als de Bruyne en Aguero. Aguero die hard op weg is om een Premier League legende te worden, wat hij tevens bij City al is. En de Bruyne die eigenlijk het hele elftal laat draaien met zowel verdedigende acties, als counters opzetten, de bal snel laten rond gaan en belangrijk met goals en assists. Hoe durft een Sterling dan een zelfde salaris te verwachten? Ja hij heeft goals gescoord afgelopen seizoen maar dat waren meerendeels intikkers. En zelfs die intikkers heeft hij er meer van gemist dan gescoord. Lijkt me verstandig als hij eerst een onbetwiste basis speler word die het team op sleeptouw neemt en dan over zulke bedragen gaat praten.

Éã©n op éã©n met 23 goals? Sterling heeft toch wel meer dan 23 potjes gespeeld?

Als Sterling trouwens denkt dat hij ergens anders meer kan verdienen dan overschat hij zichzelf wel heel erg. Ja, in China misschien, maar niet op hetzelfde niveau.

6 augustus 2018 om 01:22

Alleen in de PL al 33 wedstrijden, waarvan 4 als invaller. Dan heb je nog fa cup, CL etc

6 augustus 2018 om 07:38

Misschiens hebben ze de tekst veranderd maar er staat een op twee.

On: bedragen om niet misselijk van te worden maar kan Sterling wel goed begrijpen. Wilt natuurlijk op deze manier waardering zien, wat de andere spelers ook hebben. Al is hij natuurlijk niet zo bepalend als die andere twee.

6 augustus 2018 om 16:03

Hebben ze aangepast

Ik denk dat Sterling even normaal moet doen. Hij was een absolute ramp op het wk. Echt helemaal niets van gebakken. Hij komt nog niet in de buurt van KdB en Aguero. En daarom zou hij ook zeker niet zoveel mogen verdienen. Voor City was hij vorig jaar belangrijk. Maar laat ie eerst maar eens zien dat hij nu ook constant 25 goals en assist in de pl per seizoen kan maken.

5 Ton p/m en nog niet tevreden ... voetbal is ziek

Die guardiola is echt een 2e Cruyff geworden haha. Niet alleen gelooft hij in de filosofie, die hij geadopteerd en verbeterd heeft, maar ook z'n golf lifestyle met dat petje en die blouse onder de trui haha.

6 augustus 2018 om 06:30

Prachtig om te zien hahah. Hij is eigenlijk 1 van de weinigen nog met de Cruyff filosofie op dit moment. Ik hoop dat Xavi er ook zo een word

6 augustus 2018 om 07:40

Zijn uitspraken beginnen er ook aardig op te lijken.

Sterling mag in zijn handjes knijpen. Hele beperkte voetballer die veel kansen nodig heeft. Echter creëert city gigantisch veel waardoor het statistisch leuk lijkt. Elders zou hij door de mand vallen en het zou mooi zijn als hij zelf ook zijn beperkingen zou zien, wat een kereltje zeg. Drama op het WK ook nog eens.

De enige reden waarom Sterling na dit soort uitspraken niet meteen op de transferlijst staat is omdat hij Engels is en ze hebben nu eenmaal homegrown spelers nodig. Leuke speler maar er lopen er letterlijk een paar dozijn van rond op de Europese velden.

Hoe zeer hij afhankelijk is van de spelers rond hem blijkt wel in de Engelse nationale ploeg want volgens mij heeft hij al sinds 2015 niet meer voor hen gescoord.

Maar ze doen het nooit voor het geld

Is natuurlijk een redelijk middelmatige voetballer die zijn nationaliteit als voordeel heeft. Maar geld is toch geen issue daar. Je zou gek zijn om dat niet volledig uit te buiten.

Wat een ezel die sterling. Dat die uberhaupt basis staat...
City moet echt blij zijn als iemand hem komt halen.
Tijdens de wk zag je hoe waardeloos hij is, wanneer hun team niet de bovenliggende partij is. Kan totaal geen wedstrijd openbreken.

Sterling is de meest overschatte voetballer in de geschiedenis van het voetbal. Deze man kan alleen rennen, totaal geen techniek en mist ongelofelijk veel kansen. Omdat Mancity zoveel aanvoer en talent heeft krijgt hij echter toch altijd nog veel meer kansen waardoor hij altijd toch op een x aantal doelpunten eindigt. Dat zegt ecter niets over deze b-voetballer.

Sterling. Goeie loopacties bij City, een geweldige snelheid en een puike dribbel, maar wanneer het aankomt op een beslissende actie, wat slecht. Voor een buitenspeler alles behalve klinisch voor het doel. Of het nu een assist of een doelpunt zou moeten zijn, maakt niet uit. Daarin heeft Sterling nog veel te leren!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren