Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola: 'Nee, ik ga niet proberen om Messi te halen'

Laatste update:

Josep Guardiola is zondag officieel gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer van Manchester City. Het was al een tijdje bekend dat de Spanjaard aan de slag zou gaan in het Etihad Stadium, maar nu is zijn avontuur dus echt begonnen. Als we de tabloids mogen geloven heeft Guardiola nog wilde plannen op de transfermarkt, maar hij stelde de supporters alvast teleur: Lionel Messi komt niet.

/

Guardiola kreeg de vraag of hij zal gaan proberen om Messi aan te trekken, maar antwoordde hoofdschuddend. “Nee, het spijt me. Messi is een speler die tot het einde van zijn loopbaan bij Barcelona moet blijven”, zei Guardiola, die zijn ploeg wel al versterkte met Ilkay Gündogan en Nolito. Bij die twee aanwinsten zal het waarschijnlijk niet blijven.

“Ik heb succes gehad bij Barcelona en bij Bayern München en nu wil ik de fans van Manchester City trots maken op de manier waarop wij spelen”, vervolgde Guardiola. “Ik ben naar Engeland gekomen om zoveel mogelijk te leren. Ik heb wel een idee over hoe ik wil werken, maar ik weet dat de Premier League ongelooflijk zwaar is. Er zijn al mensen geweest die mij hebben gezegd dat ik hier niet zo kan spelen zoals bij mijn vorige teams, maar dan vroeg ik: ‘waarom niet?’ Ik ben hier omdat ik het toch wil proberen.”

De presentatie van Josep Guardiola bij Manchester City! #openlucht #mcfc

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on

Denk je dat Josep Guardiola een succes wordt bij Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Stomme vraag misschien maar is dat echt de logo van man city?

3 juli 2016 om 16:39

Nee, ze hebben nieuwe met een schip

3 juli 2016 om 16:56

Ben benieuwd wie er mee kunnen in dat spel. Ik acht de meeste goede voetballers te dom om het spelletje echt te begrijpen.

3 juli 2016 om 16:46

Het nieuwe logo is gebaseerd op de eerste logo die de club had.

3 juli 2016 om 16:48

Als je het over die logo op de foto hebt, dan is dat inderdaad het nieuwe logo van Manchester City. Het logo boven het artikel is het oude logo.

3 juli 2016 om 17:07

Ja die ene met de boot. Het wordt wennen want dei adelaar zag er leuker uit

3 juli 2016 om 16:53

Er waren verschillende logo's (met name oude logo's) voorgesteld aan de fans wereldwijd na het beraad en stemmen is er dus gekozen voor deze logo (kleine aanpassing) die in 1997 verboden werd vanwege een probleem met de handelsmerk. Dus werd er toen voor de logo gekozen met de adelaar. City heeft dus terug gegrepen naar hun oude logo.

3 juli 2016 om 16:59

Ik vind die adelaar veel gaver.

3 juli 2016 om 17:02

Hij is inderdaad gaver, daar ben ik het met je eens. Mijn favoriete city shirt is die zwarte uit 13/14 en daar staat die adelaar zo prachtig op!

200 miljoen als aankoopbedrag en 50 miljoen aan salaris voor Messie moet toch te doen zijn voor een club als M.c? Er is binnen deze club altijd wel een rijke g*k te vinden die dat bedrag op tafel legt.

3 juli 2016 om 17:00

Je bent in de war met Utd.
Dat is tegnwoordig de koopclub van Manchester.

3 juli 2016 om 17:06

78 miljoen voor De Bruyne. 62 voor "the man with the gay run" Sterling, serieus?

3 juli 2016 om 17:34

Kan wel ff het dramalijstje van LvG plaatsen....?

3 juli 2016 om 17:35

de Bruyne een koopje toch.

3 juli 2016 om 20:39

Kevin is dat geld dubbel en dwars waard. Heeft dat ook gewoon bewezen in zijn eerste seizoen. Klasbak

3 juli 2016 om 17:01

Gek met een sterretje, is dat nodig? En ook al zouden ze het redden, Pep wilt hem niet maakt hij toch duidelijk, hij heeft gevoel voor Barcelona en wilt ze dus niet erg verzwakken. Tuurlijk is er een gek die kan betalen, maar er zijn meer partijen nodig...

En ook al zouden ze het redden, Pep wilt hem niet maakt hij toch duidelijk, hij heeft gevoel voor Barcelona en wilt ze dus niet erg verzwakken. Tuurlijk is er een gek die kan betalen, maar er zijn meer partijen nodig...

3 juli 2016 om 17:52

Hij zou maar al te graag Kroos weghalen bij Madrid om de rivaal te verzwakken. Misselijkmakende vent die Pep

3 juli 2016 om 19:28

Wellicht zou hij Kroos willen aantrekken om zijn team te versterken? Kom op pep gaat echt niet bewust spelers kopen om een andere ploeg in een andere competitie te verzwakken, Kroos zou gewoon goed passen denkt hij waarschijnlijk.

Dat heb je persoonlijk ontvangen Thomasje? Doe nou niet alsof dit allemaal feiten zijn, zolang de ene bron 26/30 aangeeft en de andere 45. Pas als PSG met de prijs naar buiten komt, weten we zeker wat er overgemaakt is.

On topic: Denk dat het een bruikbare, maar overbodige speler is voor PSG. Hebben al een sterk middenveld en een kwaliteitsinjectie is niks mis mee, maar dit geld had ook anders uitgegeven kunnen worden.

Sevilla wordt wel heel zwak, na hun coach ook Banega en deze Pool weg.
Zonde voor Sevilla, al helemaal aangezien de concurrentie (Valencia, Villareal) niet erg verzwakt zijn.

Misschien helpen deze enorme bedragen wel een keer om alle schulden bij de bank eens netjes af te betalen

3 juli 2016 om 21:22

Gast. We hebben een geweldige trainer binnengehaald en al 3 uitstekende aankopen. Ik begrijp dus niet wat je lult met je heel zwak.

Hopelijk kunnen ze eindelijk iets neerzeten in de CL. Ze hebben het geld al enkele jaren en nu eindelijk ook de succescoach.

Officer doe is ff normaal joh pannelap! Mr bombastic maakt terecht een goede grap! Ben je pissig omdat die kleine ermee gestopt is bij Argentinie? Onwaarheden zeg je, alsof jij wel weet waarom hij gestopt is! Laat iedereen lekker zn ding doen man pannelap

Hij zou maar al te graag Kroos weghalen bij Madrid om de rivaal te verzwakken. Misselijkmakende vent die Pep

Indien guardiola nog maar zou denken Messi te kunnen halen dan zou hij dat sowieso doen. Wie niet uiteindelijk? De beste speler ( of samen met ronaldo de beste speler ) is bij elke ploeg een gigantische meerwaarde.

Maar Messi gaat niet direct weg. Hij kan daar zijn records nog verder uitbreiden, speelt bij 1 van de grootste en mooiste clubs. Ik denk dat als hij zou vertrekken, het pas op een 33 jarige leeftijd of ouder is, wanneer hij voelt niet meer die absolute topper te zijn. En indien er dan een club wel nog een gigantische tranfser wilt betalen, hij op die manier nog een laatste dienst bewijst aan de club waar hij begonnen is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren