Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola moet ‘man van 55 miljoen’ ongeveer zes weken missen

Laatste update:

Manchester City moet John Stones anderhalve maand missen, zo bevestigt manager Josep Guardiola zaterdagavond tegenover verschillende Engelse media. De verdediger van the Citizens moest bij de gewonnen wedstrijd tegen Leicester City (0-2) al in de eerste helft uitvallen met een hamstringblessure en nu moet de Engelsman zes weken herstellen.

Stones zette aan om als eerste bij de bal te komen, maar ging halverwege de sprint naar de grond en greep naar zijn hamstring. De verdediger werd vervangen door Eliaquim Mangala en hij werd zodoende de partner van Vincent Kompany in het centrum van de verdediging. City kampt al met personele problemen achterin, want ook Nicolas Otamendi is momenteel geblesseerd.

De 22-voudig international heeft dit seizoen reeds achttien keer gespeeld voor de Engelse grootmacht, waarin hij drie keer scoorde. Stones kwam in de zomer van 2016 voor ruim 55 miljoen euro over van Everton, maar hij kon Guardiola niet gelijk overtuigen. Dit seizoen speelt Stones bijna alles onder de Spaanse manager, die zijn pupil onlangs prees voor zijn ontwikkeling.

"Het is heel erg spijtig voor ons en voor John, ik denk dat hij misschien wel zes weken niet aan spelen toekomt met deze blessure", aldus Guardiola zaterdagavond na afloop van het duel met Leicester City. "We hebben niet heel veel centrale verdedigers. Maar de spirit in het team en met alle spelers onderling is zo goed, dat we er wel een goede oplossing voor vinden." Stones mist zodoende onder meer de duels met Manchester United en mogelijk Tottenham Hotspur.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

genoot altijd wel van types als john terry en rio ferdinand. Niet lullen maar poetsen. jammer dat Engeland dat soort types niet meer heeft

18 november 2017 om 19:26

Ze hebben die types nog wel maar die zijn gewoon niet van het niveau van die 2. Ze missen echte top verdedigers.

Tegen feyenoord hebben ze toch geen verdedigers nodig. Welw eer een solide Man city gezien vandaag. Ongelofelijk goede ploeg die naar mijn mening realtief eenvoudig kampioen gaat worden.

Ze hebben nog otamendi, mangala en tosin adebarayio. Daarnaast hebben ze ook kompany terug die vandaag speelde. Ze kunnen wel zonder stones voor 1,5 maand.

18 november 2017 om 19:24

Otamendi is geblesseerd! Beter lezen !!

18 november 2017 om 19:47

Otamendi is niet geblesseerd. Hij was geschorst voor de wedstrijd tegen Leicester... Die staat volgende week terug op het veld. Beter informeren...

19 november 2017 om 17:08

Otamendi is niet geblesseerd! Beter checken!

Mangala speelt bij Valencia

18 november 2017 om 19:34

Hij was gehuurd aan Valencia vorig seizoen, dit seizoen is hij gewoon weer terug bij City

18 november 2017 om 22:01

En jij bent een city fan? Zou toch maar een beter opletten. Hij is vandaag ingevallen voor stones. Dus kan moeilijk nog in valencia zitten. En idd degene die dit artikel geschreven heeft toppie. Otamendi is geschorst en volgende match gewoon duo met kompany

Hebben ze toch niet nodig. Ze winnen toch wel.....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren