Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola komt met dringend advies aan spelers na aanval op huis Grealish

Laatste update:

Pep Guardiola heeft zijn spelers geadviseerd om minder privézaken te delen op sociale media. Aanleiding is de woninginbraak bij Jack Grealish. Inbrekers wisten woensdagavond het huis binnen te dringen van de buitenspeler van Manchester City en namen een flinke buit mee.

Grealish speelde op het moment van het incident in zijn luxueuze woning tegen Everton, dat met 1-3 werd verslagen. Engelse media schrijven dat er zeker voor 1,1 miljoen euro aan sieraden en horloges buit is gemaakt.

Het incident heeft opnieuw de veiligheid rond woningen van voetballers onder een vergrootglas gelegd. Onlangs was Kevin De Bruyne al het slachtoffer van een woningoverval. Daders hadden het bij de middenvelder gemunt op zijn optrekje in België.

Beide overvallen hebben ertoe geleid dat Guardiola zijn spelers heeft gevraagd hun aanwezigheid op sociale media in te perken. "Hoe minder ze weten wat je doet, hoe beter", citeert The Sun uit de mond van de Spaanse coach.

Guardiola is van mening dat spelers minder met hun rijkdom moeten pronken op sociale media, daar inbrekers de beelden kunnen gebruiken om waardevolle spullen te ontdekken in woningen. "Mensen wachten en wachten om te zien waar spelers zijn."

Circa tien familieleden van Grealish waren aanwezig in het huis tijdens de inbraak. Engelse media schrijven dat zijn verloofde, zijn ouders, twee zussen en een broer onraad roken toen de honden begonnen te blaffen en er van boven gestommel klonk.

"Het heeft veel indruk gemaakt op hem en zijn familie", gaat Guardiola verder. "Het is helaas aan de orde van de dag. Spelers hebben goede beveiliging, maar dat houdt inbrekers niet tegen. Gelukkig is er niemand gewond geraakt."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je zou toch denken dat spelers van dit kaliber en met een bankrekening als Grealish zich toch best 24/7 beveiliging kunnen veroorloven. Ik zou in ieder geval geen risico nemen, vooral niet als je ziet hoevaak het voorkomt de laatste jaren en wat ze bijvoorbeeld met de vrouw en kinderen van Zahavi hebben gedaan.

31 december 2023 om 09:45

Ik snap dat ook niet. Hoeveel verdiend een beveiliger, 30k per jaar? 60k incl pensioen ed, heb je er wellicht 3 of 4 nodig als je 24/7 wilt doen, heb je het over 180K/240K per jaar. En heb je als voetballer een wat lager salaris dan Grealish, dan huur je ze alleen in als je zelf van huis bent, 9 vd 10 keer zijn dat de momenten waarop ze toeslaan.

31 december 2023 om 09:48

En wat gaat een beveiliger dan doen tegen dit soort goed voorbereide criminelen? Even los van het feit dat je opeens 24/7 een vreemde in je huis hebt rondlopen.

31 december 2023 om 09:56

Voor 24/5 heb je al 3 fulltime beveiligers in dienst nodig. Dan nog een paar extra voor ziektegevallen en vakanties. Dan nog een paar parttimers voor de zaterdag en zondag. Oh en als er dan een paar gewapende overvallers komen heb je vrij weinig aan.

31 december 2023 om 11:22

Wat denk je van neerschieten, afmaken, doden? Het zijn geen Tom Cruise mixed met Jackie Chan ofzo.
Zelfs een paar grote waakhonden zou al genoeg zijn.

31 december 2023 om 12:07

Ik vind het al bijzonder dat er het hem kwalijk nemen dat hij zijn huis niet beveiligd. Wat ook een idee is, is om gewoon van andermans z’n spullen af te blijven en zelf je geld te verdienen op een normale manier.

31 december 2023 om 12:21

Leuk zo’n utopie, maar helaas niet de realiteit, dus niks bijzonders aan.
Als iemand met een dik horloge en dikke sieraden door de krottenwijken van Sao Paolo loopt dan neem je het diegene ook kwalijk dat die niet voorzichtig is geweest (of er nou wel of niet iets gebeurd).

31 december 2023 om 13:18

Nee, ik neem degene kwalijk die het steelt. Als we voetballen en ik breek bewust jouw been, is het dan ook jouw schuld want, had je maar niet moeten voetballen? Typische victim blaming.

31 december 2023 om 13:37

@Volendam23 Helemaal mee eens, en natuurlijk zou het niet nodig moeten zijn, maar helaas ziet de wereld er niet zo leuk en rooskleurig uit zoals jij het schetst, enige wat ik zeg is dat als ik in een voetballer van dit niveau zijn schoenen stond ik geen enkel enkel risico zou nemen.Neem het Grealish in ieder geval niet kwalijk haha.

31 december 2023 om 13:49

Als jij bv je laptop op je dashbord van je geparkeerde auto laat liggen , kan je zelfs een bekeuring krijgen , want je geeft aanleiding tot....

31 december 2023 om 11:15

Je kan niet elke dag op je hoede zijn. Professionele inbrekers weten waar en wanneer ze kunnen toeslaan. Soms zijn ze al weken op voorhand bezig met bepaalde huizen.

1 januari 2024 om 03:34

Jij hebt blijkbaar geen enkel idee hoe inbrekers tegenwoordig denken en waartoe ze instaat zijn

Ik betwijfel of het helpt om niks te delen, iedereen weet dat al die gasten vaak voor veel geld spullen thuis hebben liggen.

Beter wat geld investeren in wat beveiliging, wat eigenlijk niet nodig zou moeten zijn.

Een beetje weldenkend mens met veel geld zorgt voor voldoende beveiliging in er om huis. Maar het blijkt dat voetballers in het algemeen niet zo weldenkend zijn , er zijn al bij meerdere spelers in verschillende landen ingebroken maar blijkbaar leren ze er niet van.

31 december 2023 om 11:17

Het heeft daar niks mee te maken. Dit zijn professionele inbrekers en die waren waarschijnlijk al een tijdje bezig met het huis van Grealish. Het kan echt iedereen overkomen met de beste beveiliging.

31 december 2023 om 11:31

En wie had precies de beste beveiliging?

31 december 2023 om 11:52

Alle voetballers die niet in het nieuws kwamen vanwege een woninginbraak?

1 januari 2024 om 03:50

@droadnagel

Wat voor 'beveiliging'? Dit is geen film he. Als je beveiliging in dienst zou hebben mogen ze niet eens een vuurwapen dragen.

Wat moeten ze dan doen tegen zwaarbewapende inbrekers? Dan moet je een Rus inhuren, want anders gaan alleen vuisten niet helpen.

Dit is natuurlijk voor elk persoon een goede tip. Hoe meer je op internet zet van je pracht en praal, hoe meer eksters erop af zullen komen.

Het is moeilijk om wijs rijk te zijn en het is zo leeg om er allerlei onzinnig sieraden, auto's en jacuzzi's mee te kopen.
Je kunt zo makkelijk betekenisvol geld uitgeven, maar toch kiezen ze ervoor om het aan betekenisloze prullen uit te geven.
En daarna een hogere muur te bouwen en meer beveiliging in te huren. Waardoor je weer allemaal gedoe krijgt waar je geen zin in hebt.
Zit je dan achter je muur met vijf sloten en een bewaker die je tevreden moet houden omdat hij wél achter de muur kan komen.

31 december 2023 om 10:12

Het staat je iedereen vrij om zijn geld te besteden hoe hij/zij het wilt.Een ander moet gewoon van andermans spullen afblijven, of je nou rijk en beroemd bent of niet.

31 december 2023 om 11:09

In de ideale wereld, de reële wereld zit zo niet in elkaar

31 december 2023 om 13:30

Het zijn maar gewone jongens, zonder dat voetbaltalebt en harde werk gewone alledaagse banen hadden gehad, je verwachtingspatroon is niet realistisch….paar ton in de week keihard werken keihard spelen dat is het meer niet…..wellicht kun je ze erop wijzen meer werk voor goede doelen te doen ?

31 december 2023 om 14:52

Die gasten komen niet om een jacuzzi te stelen, en ook niet voor auto’s. Ze komen voor de sieraden. Met name de klokjes wat ze tegenwoordig om de pols hebben hangen. Die gasten dragen horloges van een paar ton per stuk. En daar hebben ze er altijd wel een paar van liggen.

31 december 2023 om 20:38

Als je zoveel geld hebt waar moet je het dan volgens jou aan uitgeven?? Alles maar aan goede doelen geven?

Voetballers zijn gewoon simpel.
Je kan mij veel vertellen maar als jij 2 rottweilers heb lopen en 2 beulen van beveiligers zijn er weinig die ff komen koekeloeren hoor bij je.
Al zou het 5 ton per jaar kosten ik betaal het lachend voor de veiligheid van mijn gezin.

1 januari 2024 om 03:54

@drabber

Dus jij wilt zeggen dat als die inbrekers je Rottweilers gewoon afschieten en je beveiligers die geen wapens mogen hebben onder schot nemen dat dit helpt, omdat?

Bijzonder dat er wordt ingebroken terwijl er circa 10 mensen in huis zijn.

31 december 2023 om 09:51

Bijzonder? Ik heb al meermaals verhalen voorbij zien komen waarbij mensen gewoon gegijzeld en mishandeld worden hoor om toegang tot de buit te krijgen. En tevens ook meermaals onder bedreiging van een pistool. Genoeg tuig die er dus gewoon schijt aan heeft op het moment dat er (nog) bewoners aanwezig zijn, zeker als het om zulke bedragen gaat. 😊

31 december 2023 om 10:03

Ja, dat zal best, maar daar was hier toch geen sprake van? Waar lees jij iets over bedreigingen of gijzeling? Wat ik lees is dat er voor ruim een miljoen aan spullen is weggehaald op het moment dat er circa 10 mensen in huis zijn. En dat vind ik wel bijzonder.

31 december 2023 om 10:10

Dat is inderdaad niet voorgevallen, maar op het moment dat ze zelf poolshoogte waren gaan nemen had het ook zomaar anders kunnen lopen toch. Wie weet wat ze op zak hadden. Ik vind het overigens ook verre van normaal hoor, maar het is helaas wel de realiteit vandaag de dag.

31 december 2023 om 11:11

Een wantrouwend iemand zou doorgestoken kaart niet uitsluiten

Heel treurig dat dit gebeurd maar het is het huidige topvoetbal ten voeten uit. Alles maar dan ook alles draait om geld en dat wordt alsmaar erger. De voetbalbonden werken hier graag aan mee met het organiseren en/of steunen (knvb) van toernooien in dubieuze landen waar de mensenrechten niet serieus worden genomen. Het is zo’n mooi spelletje maar die hele verrotte wereld er omheen kan me gestolen worden.

Dieven zijn er altijd geweest. Alleen word het ze tegenwoordig wel heel gemakkelijk gemaakt door social media. Heel de wereld kan zien welke sieraden je om hebt en wat ze tot op de cent kosten. Je ziet constant reels voorbij komen met mensen die Rolexen, AP’s, Richard Mille en Jacob en Co dragen en wat ze kosten. Met laatste die 2 laatste merken kosten gewoon een paar ton per stuk. Dus dieven krijgen het letterlijk en figuurlijk op presenteerblaadje geserveerd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren