Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola hemelt talenten op: ‘Ze hebben ‘amazing’ gespeeld’

Laatste update:

Manchester City ging woensdagavond in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Bayern München met 1-0 onderuit, maar Josep Guardiola was na afloop niet ontevreden. De manager was met name te spreken over de achttienjarige rechtsback Pablo Maffeo en de negentienjarige linksachter Angelino.

/

“Pablo en Angelino hebben amazing gespeeld. Brandon Barker en Oleksandr Zinchenko natuurlijk ook. We moeten hen dit soort wedstrijden laten spelen om te kijken hoe hun niveau is en of we hen komend seizoen kunnen gebruiken. We hebben in ieder geval veel dingen waarover we hebben gesproken, erg goed uitgevoerd. Ik ben over veel dingen tevreden. Vergeet niet dat we tegen een team van acht, negen topspelers speelden.”

Guardiola zei voor de camera van BT Sport dat hij ook blij was om terug te zijn in de Allianz Arena. “Ik ben zo blij, ik ben thuisgekomen. Ik ben hier drie jaar geweest. Mijn gezin was erg gelukkig hier, dus het was fijn om de mensen weer even te zien.” Erdal Özturk maakte woensdagavond het enige doelpunt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ze "amazing" hebben gespeeld dan moet je ze ook de kans geven als het seizoen begint..
Maar dat zal wel niet, Pep gaat gewoon 100 miljoen uitgeven aan nieuwe spelers..
In Engeland is het echt alleen kopen kopen kopen..
Brexit was het toch?
Het is alleen erger geworden.

21 juli 2016 om 11:33

1. Het is niet zo dat de brexit is gekomen zodat er minder buitelandse voetballers naar engeland zouden komen 2. Het invoeren van de brecit duurt een aantal jaar dus daar hebben de clubs nu nog geen last van

21 juli 2016 om 11:49

Is dat erg dan ? Dat ze in Engeland alleen maar kopen.. Aangezien ze beste team niet in Engeland zitten momenteel (Barca, Real, Bayern, Juve, PSG) is het meer dan logisch dat ze geld uittrekken voor aankopen.
Ondanks alles is het door het geld wel een balans ontstaan alles mindere teams zijn sterker geworden dus de premier League word als maar leuker. Voor de neutrale voetbal supporter geweldig

21 juli 2016 om 11:58

Vind ik wel, waarom heb je die jonge gasten dan? Als ze echt goed speelden is er potentieel, en kunnen ze op een of twee seizoenen uitgroeien tot die speler waar ze anders 10tallen miljoenen voor neerleggen, maar dat laten zulke clubs nooit toe omdat ze liever direct een vracht aan nieuwe spelers kopen voor veel geld. Ook mijn club doet het zo, ik hoop dat dit seizoen Romagna en Mandragora bij het eerste zitten en speeltijd krijgen.

21 juli 2016 om 13:07

Guardiola staat er juist om bekend dat hij jonge talenten kansen geeft.. maar real madrid is ook compleet anders. Daar kopen ze nooit spelers..

21 juli 2016 om 13:25

Guardiola staat erom bekend om jeugdspelers te laten debuteren? Heb jij een lijstje met spelers die vanuit de jeugd van Bayern hun debuut hebben gemaakt onder zijn bewind? Ik heb gezocht vannacht, omdat iemand het in een ander topic aankaartte, maar ik kwam alleen Julian Green tegen. Is overigens geen aanval o.i.d, ben oprecht benieuwd.

21 juli 2016 om 17:05

Nou ja niet dat ik pro pep ben, ben juist blij dat ancelotti nu daar zit. Maar wat denk je van kurt, of een gaudino die al een paar wedstrijden gespeeld heeft. Of de jongeman die nu ook voor Duitsland speelt als middenvelder of verdediger of zelfs rechtsback

22 juli 2016 om 12:10

Ik zie inderdaad dat die 2 spelers die je opnoemt hun debuut hebben gemaakt in het profvoetbal onder Guardiola.

21 juli 2016 om 16:20

Deze twee spelers die hij noemt zullen absoluut gaan spelen komend seizoen. Het zijn in potentie de twee beste backs van de toekomst.. Ja durf ik te zeggen

Kan iemand die de wedsteijd gezien heeft vertellen of kelechi ook gespeeld heeft? Vind hem een erg slimme speler en een groot talent

21 juli 2016 om 14:06

Hij heeft de eerste helft gespeeld maar kwam eigenlijk in het verhaal niet voor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren