Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Guardiola eindigt met die clubs echt niet in de top zes’

Laatste update:

Er zijn niet veel Engelse managers actief in de Premier League: op dit moment zijn het er zes. Dt topclubs hebben sowieso geen Engelse manager en daar moet volgens Harry Redknapp maar eens verandering in komen. Volgens Redknapp krijgt iemand als Josep Guardiola het ‘gewoon’ lastig met een club als Watford en volgens Redknapp is het geen wonder dat Manuel Pellegrini het goed doet met Manchester City.

/

“Iedereen moet herinneren dat het paard belangrijker is dan de ruiter”, schrijft Redknapp in zijn column in de London Evening Standard. “Voetbal gaat om de spelers. Neem de selectie van Manchester City. Je moet wel een idioot zijn als je met die spelersgroep niet meedoet om de landstitel. Ongeacht je nationaliteit, dan ben je gewoon gek.”

“Ik vind Guardiola een geweldige manager, begrijp me niet verkeerd. Maar als je Guardiola de leiding geeft over een club als Sunderland of Watford, eindigt hij echt niet in de top zes. De spelers zijn niet goed genoeg, dan maakt het niet uit wie de manager is. Guardiola plaatst Norwich City echt niet voor de Champions League.”

Is Josep Guardiola een van de beste drie trainers ter wereld?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vraag me af in welke bewoordingen hij het zei lijkt me sterk dat ie paard en ruiter zei.

Ja dat kun je wel over iedere coach zeggen. Sir Alex was ook geen legendarische toptrainer geweest als hij zijn hele carrière Norwich City had gecoacht.

Wenger zou ook om degradatie strijden als hij de degradatie kandidaat van dit seizoen onder z'n hoede had. Hetzelfde geldt voor Mourinho, Pelligrini etc.

23 oktober 2015 om 20:30

Maar ferguson heeft het nog laten zien bij kleinere clubs. Mourinho europees met Porto. Guardiola heeft alleen barca (beste club van die tijd) en Bayern (beste club van deze tijd) onder z'n hoede gehad. Ik wil Guardiola wel eens bij clubs als Liverpool, Dortmund, Wolfsburg etc. Zien.

23 oktober 2015 om 23:49

Inderdaad. Ik schat deze trainer echt niet hoog in. Barcelona en bayern steken er met kop en schouders bovenuit. Ik zou hem wel eens in Engeland willen zien, daar een ploeg uit de top 5, mag zelfs top 3, afhankelijk wie welke ploeg tot die rekent, om te beginnen kampioen worden en vervolgens het jaar erna weer en tegelijkertijd ook minstens 1 beker. Dan pas zou hij zich bewijzen als trainer.

24 oktober 2015 om 00:22

Toch is er geen andere trainer die top teams zo dominant laat voetballen als dat Pep doet. En dat komt niet omdat de mogelijkheden bij bijvoorbeeld Real Madrid en Man City minder zijn.

24 oktober 2015 om 18:50

Tja dominant voetballen is heel leuk en aardig maar je hebt er niets aan als je 2-0 verliest (van Arsenal)

25 oktober 2015 om 00:40

De teams van Pep winnen wel wat meer dan Arsenal.

24 oktober 2015 om 13:21

PorQue, Ferguson heeft United juist naar de top gebracht, ze zijn niet altijd een topclub geweest, bij lange na niet. Doe je huiswerk.

Bedoelt Redknapp met: " Guardiola plaatst Norwich City echt niet voor de Premier League " dat hij met Norwich zou degraderen?

23 oktober 2015 om 20:08

Denk dat hij Champions League bedoelt.

23 oktober 2015 om 20:13

Waarschijnlijk dat hij als coach van Norwich niet naar de Premier league zou zijn gepromoveerd.

Guardiola plaatst Norwich City echt niet voor de Premier League

Klopt, want ze zitten al in de Premier League...

Hij heeft opzich wel een punt, zeker in het geval van Guardiola, maar ja...hoe kom je als manager aan de bak bij een topclub? Normaal gesproken doordat je erg goed of uitstrekend presteert met een kleinere club, zie Klopp bij Mainz en Pellegrini bij Villareal en Malaga.

24 oktober 2015 om 00:42

Waarom zeker in het geval van guardiola. Draai het om. Geen enkele manager eindigt met watford in de top 6. Slechts 1 manager wint 2x de cl met barca. Slechts 1 manager wint 6 prijzen in 1 jaar met zn club. Slechts 1 manager maakt bayern kampioen met n record aantal punten. Doe niet net of guardiola n koekenbakker is.

Maar t zou idd prima kunnen zijn dat guardiola degradeert met n slechte club. Trainers die zelf tot de wereld top behoort hebben vinden het soms moeilijk om matige spelers te coachen. Ze kunnen zich niet inleven in hun denkpatroon. Andersom zijn er trainers die het geweldig doen bij kleine clubs maar met n top club niks zouden bereiken.

Ik weet niet of t eerste voor guardiola op gaat maar t zou kunnen. Ondertussen spreekt zijn prijzenkast voor zich

24 oktober 2015 om 05:00

Mjah ik geef je deels gelijk, lazylen maakt hieronder een soortgelijk punt vandaar dat ik m ook een duimpje heb gegeven =). Het is zeker knap hoe Guardiola alle ego´s van barcelona en Bayern in bedwang hield en houdt en ook goed resultaten haalt. En ja, niet iedereen die het goedt doet bij een kleine club of een middenmoter doet het ook goed bij een grote club, zie een Verbeek bij feyenoord of Rodgers bij Liverpool.

Ik ben verder ook helemaal geen Guardiola hatr of wat dan ook, maar ik vond het wel een beetje jammer dat hij van Barca naar Bayern ging . Ondanks wat ik zojuist noemde, vind ik dat op een bepaalde manier de makkelijke stap om voor een Europese topclub te gaan. Ik bedoel: ja je moet ego´s manangen, maar dat moet je bij een pakweg Arsenal ook EN daar moet je als nieuwe manager klimmen in de Engelse en Europese pikorde. Daarom hoop ik ook dat Pep na Bayern (ik zie hem daar uiterlijk tot na komend seizoen blijven) voor een club als Arsenal of AC Milan gaat, ik ben heel benieuwd hoe hij het daar zal doen. In het ergste geval zal hij de vooroordelen (hij kan alleen met topteams werken) bevestigen, in het beste geval zal hij het beeld dat er over hem in positieve zin veranderen =)

24 oktober 2015 om 12:44

Ik denk dat hij met arsenal ook prima kan werken. Die spelers kunnen ook zijn soort voetbal spelen. Hij zal meer moeite hebben met norwich omdat die jongens niks kunnen met een bal. Dan moet hij echt zn systeem aanpassen en de vraag is of hij dat wil. Maar ja. ..Waarom zou je als top coach bij een kleine club gaan werken als je ook prijzen kunt winnen. Ronaldo gaat toch ook niet bij espanyol spelen om die ploeg hoger op te helpen wat een hele prestatie zou zijn. Das zonde van zijn tijd

Nou ja: pellegrini kocht de selectie (op een paar na) wel bij elkaar, een brendan rodgers bijvoorbeeld bewijst met een soortgelijke club dat niet elke manager dat kan. Dat is ook een kwaliteit.

Ik kan me dat wel voorstellen, in groot-brittannie is dat een heel erg populaire sport!

On: ik denk dat het vooral komt omdat kick

Ja maar aan de andere kant kan ook niet zomaar elke manager voor de groep ergens staan. Onderin is het natuurlijk lastig, maar met een bepaalde spelopvatting van de trainer kun je wel hoger eindigen dan 'normaal'.

Ook bij een topclub speel je niet zomaar altijd mee om het kampioenschap. Het gaat bij de toppers meer om people management, maar ook de spelopvatting en het overbrengen hiervan moet je gewoon goed kunnen. Kijk hoe Pellegrini City heeft laten voetballen bijvoorbeeld i.t.t. Mancini.

Volgens mij is het punt van Redknapp dat de topclubs engelse managers de kand moeten geven.

Sinds wanneer is Redknapp vrienden met Co Adriaanse dat ie dit soort dingen roept? (Paard en ruiter)

Na de engelse spelers zijn dus nu ook de managers aan de beurt in de PL ;-)

Wat ik wel apprecieer en niet in mijn vorige post vermelde is dat hij direct begon Duits te leren en het dat ook snel kon. Toch iets wat de aanpassing voor zichzelf makkelijker maakte en ook voor de omgang met de pers ideaal is. Als je je aanpast aan de taal scoor je gewoon al serieus wat punten bij de publieke opinie.
Hij zit natuurlijk ook in de luxe positie om een naam te zijn als trainer. Maar weinig clubs kunnen hem betalen. En een keuze voor een volgende club hangt daar al deels vanaf. En wat andere topclubs op die moment van resultaten halen. Ik dacht altijd dat zijn volgende club dan manchester city of psg ging zijn.
Maar nu het bij chelsea niet goed loopt zou het even goed kunnen dat mourinho daar op het einde van het jaar vertrekt of wie weet nog vroeger.. Er tijdelijk iemand anders over neemt en dan volgend jaar guardiola komt.
Abramovic wil uiteindelijk ook de speelstijl zien van barcelona heb ik vroeger zoveel gelezen.. Dan lijkt guardiola mij toch een goede keuze om het daar eens met te proberen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren