Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola diep onder de indruk: ‘Dit heb ik nog nooit meegemaakt, nooit’

Laatste update:

Josep Guardiola is trots op zijn ploeg na de 2-1 zege van Manchester City op Napoli. De Engelsen speelden met name in de tweede helft niet zo dominant als ze de afgelopen weken vaak deden, maar dat is volgens Guardiola niet meer dan logisch. "Dacht je dat we tegen een stel kinderen speelden?", vraagt hij na afloop bij Mediaset.

De oefenmeester reageerde op de vraag waarom Manchester City in de tweede helft minder sterk was. The Citizens begonnen messcherp, met twee vroege treffers. Na rust vond Napoli de aansluiting en moest de thuisploeg vrezen. "Dit was Napol! Het is een Italiaanse topclub. Daar kun je geen hele wedstrijd tegen domineren. We waren al trots dat het een half uur lukte. Maar omdat we de vorige wedstrijd met 7-2 wonnen, dachten sommige journalisten dat we dat weer zouden doen. Zo werkt het niet."

"Ik verwachtte al moeilijkheden voor ons", vervolgt Guardiola. Wat dat betreft verliep de wedstrijd zoals hij had verwacht, geeft hij aan. Manchester City had moeite met de korte passes van Napoli en het feit dat de bezoekers 'heel, heel hoog' druk zetten. "Als speler én als trainer heb ik nooit een tegenstander zoals Napoli gehad. Nooit. Als ze dit niveau vasthouden, dan kan Napoli ver komen. Ik ben enorm trots op mijn spelers, want ik weet hoe zwaar het was. Nogmaals: tegen een ploeg als Napoli kun je niet negentig minuten domineren. Dat is gewoon onmogelijk."

Zie je Napoli overwinteren in de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben geen fan van het nu voor Guardiola gaan bepalen wat hij van Napoli moet vinden, maar ik vond ze vanavond niet denderend. Ook tegen Feyenoord niet trouwens. In de 1e helft was Napoli gewoonweg een speelbal en had het mazzel dat De Bruyne met nog maar eens een beauty de lat raakt. Ik ben vooral onder de indruk van Besiktas en Spartak vanavond, en Spurs hielden zich in het Bernabeu vanavond stukke beter staande dan dit Napoli. Maargoed, de beste man haalt 9 uit 3 dus wie ben ik he.

17 oktober 2017 om 23:51

Precies ben het met je eens hoor het was niet gek geweest als het 1e helft 3/4/5-0 was. De eerste helft was napoli nergens en werd het werkelijk volledig weggespeeld. Tweede helft was nderdaad beter maar toch..... vond napoli nou niet super zoals guardiola hier zegt

18 oktober 2017 om 00:05

Vergis je niet. In de tweede helft liet Napoli aanvallend aardig wat zien. Goede looplijnen en vooral de snelheid van combinaties. Erg mooi hoor.

18 oktober 2017 om 00:20

Tegen Feyenoord speelde Napoli heel matig en op 80 %. Dit weekend speelt Napoli ook tegen Inter wat ook al aangegeven was en ze alles willen zetten op het kampioensschap. Uit verliezen bij dit Machester City met 2-1 is geen schande, En Real is wel vaker niet zo denderend vooral in de groepsfase, Dat gelijkspel tegen Tottenham verbaasd me totaal niet, Napoli trof ze in de knock out fase dat is andere koek dan 1/6 wedstrijden in de groepsfase.

Sorry maar Napoli was toch zo goed niet? Zo jammer dat Pep altijd zo nep en overdreven moet doen bij alles, wordt zo irritant na een tijdje

17 oktober 2017 om 23:58

2e helft was Napoli grotendeels beter dan City. Overdreven is dit inderdaad wel weer, a la Pep.

18 oktober 2017 om 00:04

In de tweede helft drong Napoli goed aan, nadat City terug in de counter ging spelen. Napoli liet zien aanvallend echt prima te zijn. Alleen City lijkt onder Pep opeens ook te kunnen verdedigen. City speelde de wedstrijd uit, waarbij ik nooit echt het idee had dat Napoli nog de gelijkmaker zou maken.

18 oktober 2017 om 00:37

Dat deed hij bij Barca destijds ook al, tsja. Los daarvan heeft hij City nou prima op de rit. En vooral de Bruyne is een baas.

18 oktober 2017 om 01:11

ik denk dat Pep zich nu goed beseft dat City een pak slaag in Napels krijgen gaat.

Goede wijn behoeft geen krans. Ik word echt moe van dat eindeloze kontlikkerij van Guardiola, begrijp me niet verkeerd ik juich Guardiolas voetbal toe maar voor karakter kies ik toch liever Mourinho

18 oktober 2017 om 00:55

Welk karakter? Het hypocriete gedoe met de media altijd? De schuld altijd in andermans schoenen schuiven? Mourinho is tactisch prima. Maar een verschrikkelijk nare man zonder kijk op voetbal. Een goed voorbeeld is een wedstrijd met Chelsea tegen een club van Allardyce toendertijd. Werd het gelijk en Mourinho beklaagde zich over de "muur" die de club van Allardyce zou hebben opgezet. Maar dat is zo'n beetje zijn eigen handelsmerk tegen grote clubs.. Liverpool van het weekend afkraken door te zeggen dat ie had verwacht dat ze "aanvallender" zouden gaan spelen, terwijl er maar 1 club de helektronische wedstrijd de aanval aan het zoeken was, Liverpool.

18 oktober 2017 om 08:20

Je bedoeld, je hebt liever een narcistische leider, iemand ie de fatsoensnormen constant overschrijd en een slecht voorbeeld is voor vakgenoten en jeugdspelers, dat heb je liever? Bijzondere keuze

Veel Real-volgers reageren op Guardiola vandaag.

Volgens mij bedoelt guardiola dat napoli zo hoog druk heeft gezet

Pffff wordt wel moe van Pep vorige was het Shakthar dat zo goed speelde nog nooit een ploeg gezien die zo goed speelt bla bla. de beste man heeft al meer dan 250 miljoen verspeeld aan spelers heeft eindelijk zijn droom team die sterker is dan de jaren daarvoor waardoor ze iets meer kans maken. Maar ben toch benieuwd als zij tegen Real of Barca spelen zelfs Atletico kan gewoon van ze winnen. denk nog niet dat ze echt onder druk zijn gezet maar dat komt later wel voor nu is het meer dan prachtig vooral de Bruyne speelt sterk

Probeert Pep het wereldrecord chargeren te verbreken? Deze kan ook weer in het rijtje 100 Dante's, verliefd op Robben, Lahm is Einstein. Napoli is niet de beste ploeg waar je ooit tegen hebt gespeeld Pep, niet eens top 10.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren