Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardado denkt aan MLS: ‘Ik zou liegen als ik dat zou ontkennen’

Laatste update:

Andrés Guardado sluit niet uit dat hij in de toekomst in de Major League Soccer gaat spelen. De 29-jarige middenvelder van PSV voegde er maandagavond op een persconferentie echter ook aan toe dat er momenteel niets concreet is. De Mexicaan heeft bij PSV overigens nog een contract tot 2018.

/

“Ik zou liegen als ik zou zeggen dat de MLS geen optie kan zijn. Je denkt toch na over je toekomst, want voor mij beginnen de jaren als voetballer te tellen, omdat ik in september alweer dertig jaar word. Ik kan de deur naar een groeiende competitie dan ook niet sluiten. Ik waardeer de interesse, dat is altijd vleiend, maar tot dusver speelt er niets”, aldus Guardado.

“Het is mooi dat mijn naam genoemd wordt, omdat er toch ook grote namen als Andrea Pirlo, Frank Lampard, Didier Drogba, Sebastian Giovinco en David Villa spelen. Als jouw naam dan genoemd wordt als een van die sterren van de MLS, dan is dat flatterend”, besluit Guardado, die in de belangstelling zou staan van Atlanta United. Hij zou daar per 2017 drie miljoen dollar per jaar kunnen verdienen.

Denk jij dat Andrés Guardado zijn contract bij PSV gaat uitdienen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vz: flattered betekent vleiend, niet flatterend.
Logisch dat hij zich daar ooit wil vestigen, lekker dicht bij huis en toch een wat hoger niveau en salaris dan in Mexico. Ik denk dat het nu echter nog niet zo ver is.

5 juli 2016 om 07:41

Flatterend is gewoon goed. Snap niet waarom je iets wilt verbeteren, wanneer je zelf niet weet hoe het zit. Flatterend -- vleiend, complimenterend...

5 juli 2016 om 08:36

Als jij denkt dat de MLS van hoger niveau is dan de Liga MX dan ken de de Mexicaanse clubs en niveau blijkbaar niet.

5 juli 2016 om 09:18

zo bijzonder is de Mexicaanse competitie niet meer zoals vroeger. toen had je nog een geweldige Guadalajara.

5 juli 2016 om 10:16

Het is niet bijzonder nee, maar als je beide competities gaat vergelijken, is de Liga MX wel sterker.

5 juli 2016 om 09:17

Haha het niveau van de MLS ligt toch echt een stuk lager dan in de Mexicaanse competitie.

5 juli 2016 om 09:17

http://synoniemen.net/index.php?zoekterm=vleien
Alsjeblieft, flatteren (en vormen hierop) is gewoon een synoniem van vleien.

5 juli 2016 om 09:36

Zucht, weer één die het denkt beter te weten.

Flatterend is gewoon goed, het betekent vleiend/complimenteus.

ON: ik vind de MLS ook een goede optie. Ik zou het wel weten, na 10 jaar geld verdiend te hebben in Europa, om nog even 5 jaar in LA of NY te spelen. Geweldig land om te wonen als je geld hebt.

5 juli 2016 om 18:21

Denkt eraan, toekomst dus? Titel zegt heel wat anders

Geef hem geen ongelijk, 29 jaar...dan is het toch lekker om nog paar jaartjes flink te cashen in Amerika.
Overigens lopen er daar ondertussen flink wat (oude) sterren rond.

Zou mij ook een fantastische uitdaging lijken, sowieso al wonen in Amerika en voetballen daar lijkt me echt leuk, misschien nog een jaartje psv en dan door daar naar toe.

Als een club 3 miljoen per jaar aan salaris kan betalen, kunnen ze ook een prima transfersom ophoesten om PSV te compenseren. Guardado is tot nu toe zodanig belangrijk geweest, dat hij wellicht meer waard is om tot 2018 te blijven en gratis weg te gaan, dan dat hij voor een paar miljoen wordt verkocht. Ben in ieder geval blij dat het op z'n vroegst in 2017 is.

5 juli 2016 om 07:01

3 miljoen dollar. En er wordt heus niet veel betaald voor een dan 30 (bijna 31)-jarige spelers met een één-jarig contract die zelf ook wel daarheen wil.

5 juli 2016 om 07:05

Lijkt me niet nodig enorm te willen verdienen op een 30 jarige die zijn waarde meer dan voor de club gehad heeft. Als deze man daar over een jaar graag heen wil dan werk je sowieso mee.

5 juli 2016 om 09:22

Zoals de andere reacties ook al aangeven: er wordt niet veel betaald voor/verdiend op een 30-jarige speler die een kort contract heeft. Je moet uitzonderlijke kwaliteiten hebben wil men echt veel bieden op je. Dat is de afweging die PSV heeft gemaakt. Het was een investering met in directe opbrengsten gezien een verlies. Maar o.a. door Guardado zijn ze wel kampioen geworden en zijn ze ver gekomen in de CL, dus heeft die investering zich indirect dubbel en dwars terugbetaald. Maar nogmaals: van de transferopbrengsten zul je het niet moeten hebben.

Is ook al bekend of hij nu naar Eindhoven komt of ni aansluit bij de olympische ploeg? Waar was de persconferentie?

Zou m.i. een logische keuze voor hem zijn. MLS is een leuke competitie, stuk dichterbij huis en het salaris is ook niet misselijk.

Guardado weet gewoon van zichzelf dat hij geen dragende kracht kan worden bij een grotere Europese club op een wekelijks behoorlijk niveau als de PL of de Bundesliga. Bij Psv is hij zeer gewaardeerd en dat is ook terecht. Voor de grotere competities komt hij echter veel fysiek tekort. Zelfs bij de kleinere Engelse en Duitse clubs komen ze eerder uit bij een Leroy Fer en een Marten de Roon.

In dat kader zal Guardado ook zeker inzien dat hij alleen kan gaan cashen in de woestijn of in de Mls.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren