Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Götze: ‘Revanche? Nee hoor, Duitsland is toch al wereldkampioen?’

Laatste update:
/

Dinsdagavond staat er een op papier boeiende confrontatie op het programma in de interlandperiode: Spanje en Duitsland ontmoeten elkaar in Vigo. De wereldkampioenen van 2010 en 2014 treffen elkaar voor een oefenwedstrijd en veel fans zien uit naar die confrontatie. Mario Götze heeft er ook al zin in, al denkt hij niet dat het verleden van invloed zal zijn op de wedstrijd.

Duitsland verloor in 2008 de EK-finale van Spanje en ging twee jaar later in de halve finale in Zuid-Afrika ook ten onder tegen la Furia Roja. Götze deed toen nog niet mee. “Maar ik kan me de wedstrijden wel goed herinneren! Ik was al fervent supporter van het nationale team en baalde natuurlijk, ik was teleurgesteld dat we verloren. Maar die resultaten hebben geen invloed op het duel van morgen.”

“Ik denk niet dat wij uit zijn op revanche. Waarom zouden we? Wij zijn toch al de wereldkampioen?” Toch denkt Götze niet dat het treffen met Spanje gezien moet worden als ‘een normale wedstrijd’. “We ontmoeten een land dat recent het voetbal heeft gedomineerd en lange tijd een zeer hoog niveau haalde. Dat was een geweldige prestatie. Wij hebben nu echter de kans het jaar positief af te sluiten en daar zie ik naar uit”, zegt hij op de website van de Duitse bond (DFB).

Wie wint er?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Welke idioot stelt zo'n vraag? Gotze antwoord terecht natuurlijk. Kijk wel uit naar deze ontmoeting. Kunnen we zien hoe de verhoudingen liggen momenteel.

Je weet toch dat Duitsland gewoon op dit moment beter is...

17 november 2014 om 17:05

Veel spelers van Duitsland zijn geblesseerd, dus Spanje maakt wel redelijk kans om te winnen.

Dit wint mijn 2e vaderland: Duitsland

17 november 2014 om 17:47

Mijn eerste

Wordt een leuke wedstrijd. De twee beste selecties ter wereld (argentinië en brazilië komen ook nog wel in de buurt) tegen elkaar. Spanje is weer aan het opbouwen en duitsland lijkt na het wk een stuk minder. Hoop dat spanje veel jonge spelers inzet. Ik hoop op casillas (de gea is geblesseerd), alba, ramos, moreno, carvajal, martinez, fabregas, isco, koke, costa (evt alcacer) en pedro. Echt genieten wat een elftallen

17 november 2014 om 17:24

Fabregas is geblesseerd afgehaakt en speelt niet mee tegen Duitsland.

17 november 2014 om 17:26

Duitsland en Spanje zullen niet met de beste selecties spelen. Bij Duitsland missen ze sowieso reus, boateng, schweinsteiger en neuer. En nog een paar. Spanje mist uit mijn hoofd fabregas, Costa en nog 3 spelers.

Duitsland zal met 4 spelers ( mits alle vier basis spelen) het veld betreden , die in de zomer kampioen geworden zijn Redelijk nietszeggend wat uiteindelijke steekte betreft. Hopen op een leuke pot voetbal

Prachtig affiche met two enorm goede elftallen. Ik hoop dat Spanje directer voetbal gaat spelen. Ben benieuwd, bij Spanje staan er nu zo weer een paarn ieuwe topvoetballers op in potentie met Koke, Torres en Isco bijvoorbeeld en Duitsland is ook een grote talentenfabriek op dit moment. Zijn er spelers die op dit moment echt in grootste vorm steken van beiden elftallen? Isco doet het bijvoorbeeld wel redelijk.. (las hierboven dat Fabregas en Costa niet kunnen spelen, maar die zijn echt fantastisch bezig). Bij Duitsland heb ik eigenlijk geen idee.. Denk dat dat soort zaken wel een groot verschil kunnen maken tussen twee redelijk gelijkwaardige teams.

De lamme tegen de blinde. Ik vind het voetbal van beide ploegen ondermaats.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren