Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grote woede na Liverpool - Wolves: ‘Ik kan daar met mijn hoofd niet bij’

Laatste update:

Liverpool won zondagavond met minimaal verschil van Wolverhampton Wanderers: 1-0. Na afloop van het duel gaat het voornamelijk over het optreden van scheidsrechter Anthony Taylor en de VAR. In aanloop naar de openingstreffer van Sadio Mané leek Virgil van Dijk hands te maken, terwijl de gelijkmaker van Neto vlak voor rust werd geannuleerd wegens buitenspel.

“Ik moet het terugzien, ik kan het me niet herinneren. Van de jongens hoorde ik iets over hands. Ik dacht dat het om de klachten over hands van Adam Lallana ging. De wedstrijd is over, wat kunnen we er nog aan doen? Het doelpunt telt”, zegt Van Dijk in gesprek met Sky Sports. “We willen doorgaan met waar we bezig zijn, we zien aan het einde van de rit dan wel waar we staan. Er valt in ieder geval niet te klagen over waar we nu staan. Het kalenderjaar 2019 was veelbelovend en ik hoop dat we dit kunnen doorzetten.”

De beslissingen van Taylor en de VAR kunnen bij Wolverhampton Wanderers op minder begrip rekenen. “Deze beslissingen kosten ons de kop, het is constant in ons nadeel. Het is belachelijk, in mijn ogen werkt het niet. Sommige mensen zeggen dat dit de juiste beslissing is, maar wij staan op het veld en ik heb dat gevoel niet”, stelt Conor Coady. “Anthony Taylor is een prima gast, maar als ik hem een vraag stel, krijg ik geen antwoord. We dachten dat Van Dijk hands maakte in aanloop naar het doelpunt, maar de scheidsrechter vertelde dat hij te ver weg stond. Ik kan daar met mijn hoofd niet bij, Van Dijk gaf die pass. De VAR beïnvloedt het spel, je kan de fans erover horen zingen. Niemand heeft ons erover gevraagd. Het is allemaal verwarrend, je krijgt geen antwoorden op het veld.”

“Het was een moeilijke wedstrijd. Liverpool was sterk in de eerste helft, wij bleven in de wedstrijd, speelden georganiseerd en zorgden met kwaliteit voor gevaar. In de tweede helft hadden we goede periodes en het slot van de wedstrijd was sterk. Ik ben trots op wat mijn spelers laten zien in dit drukke schema. Je kan merken dat het veel energie kost, vooral in de laatste minuten”, vertelt Nuno Espirito Santo, manager van Wolverhampton Wanderers, in gesprek met de BBC. Over de VAR wil hij niks kwijt. “Het spijt me, daar wil ik niet over praten.”

“We zitten in december en gaan richting januari, het is niet goed als spelers zo lang stilstaan. Als het aan mij ligt, gaan de scheidsrechters naar het scherm. Bij buitenspel duurt het nu eenmaal even, maar het beoordelen van een potentiële handsbal kan sneller. Zo werkt het blijkbaar tegenwoordig, de VAR heeft ons ook wel eens tegengezeten. Niemand vindt dit leuk”, concludeert Liverpool-manager Jürgen Klopp over de VAR. “Ik denk dat Nuno niet blij was met de VAR-procedure. Ik was verrast dat er werd gefloten voor een handsbal. Voor mij was het duidelijk dat Lallana de bal op de schouder kreeg. Maar hoe kan je daar zeker van zijn? Het duurde even en dat het doelpunt telde, was een opluchting.”

Had het doelpunt van Liverpool afgekeurd moeten worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat was de arbitrage dit weekend beslissend zeg. Niet normaal hoeveel foute beslissingen zijn geweest. VAR doet nog steeds niet, waarvoor die in het leven is geroepen. Pure willekeur lijkt het!!!

29 december 2019 om 21:43

Fijn dat het niet alleen in Nederland zo irritant is die var haha. Engeland kan er ook wat van zeg de laatste tijd..

29 december 2019 om 22:58

Naja, als we puur naar het buitenspel kijken, is het misschien streng doch rechtvaardig. Een teen buitenspel is erg precies, maar het is buitenspel.

30 december 2019 om 04:38

Ben ik het niet mee eens. Sterker nog, zelfs met de lijnen zag ik niet hoe de Wolverhampton aanvaller buitenspel stond. En dat gebeurde in deze zelfde speelronde nog 4 (!) keer meer, echt ongelooflijk. Het moment van spelen is heel lastig te bepalen, en dan is het echt heel scheef om wel op de millimeter nauwkeurig te bepalen of iemand buitenspel staat of niet. Het was vandaag weliswaar in het voordeel van mijn club, maar ik vind deze opzet van de VAR het voetbal veel minder aantrekkelijk maken. Het duurt veel te lang voor een beslissing wordt genomen en buitenspel werkt nog niet (zelf ben ik voor een regel waar alleen de voeten worden meegeteld, dan wordt de aanvallende partij ook meer voordeel gegund wat het voetbal weer ten goede komt). Hoop dat het volgend jaar heel erg verbeterd wordt, want begrijp me niet verkeerd, ik ben een groot voorstander van de VAR, maar de huidige procedures verpesten het spelletje compleet.

Maar het probleem is niet de var maar hoe het word gebruikt.

29 december 2019 om 21:56

Gelijke streep is voordeel van de twijfel lijkt mij

29 december 2019 om 22:58

De var is een persoon, het probleem is wel de var. Maar dan hoe hij de systemen verkeerd gebruikt

Alles is subjectief helaas, de var dus ook. De ene vindt het wel, de andere niet. Dat is in andere sporten niet anders helaas, je moet het er maar bij nemen vrees ik.

alweer de var die ingrijpt op onzin, gisteren tijdens de wedstrijd van norwich city tegen spurs, waarbij pukki zeker geen buitenspel stond, mja ik begrijp het ook allemaal niet meer met die arbiters in engeland. en ook bij de wedstrijd van brighton hove and albion

De var verpest de sport, week in week uit, overal ter wereld. Dit kan toch niet meer? Liever een arbitrale fout op het blote oog, dan een fout terwijl je geen fouten kan maken.

30 december 2019 om 01:17

Dit is het meest achterwaartse wat ik gelezen heb de afgelopen tijd wat betreft sport.. als 5 cameras niet met 100% zekerheid kunnen zeggen dat het buitenspel was dan kan 1 grensrechter het al helemaal niet. En waarom
Kan jij de fout van de grensrechter wel accepteren. Maar als er beelden zijn dat een speler 0,5mm buitenspel was dan heb je er opeens problemen mee

30 december 2019 om 01:58

Niks achterwaarts aan. Wanneer je vantevoren weet dat je met scheidsrechters te maken krijgt die niet alles kunnen waarnemen is er wel irritatie, maar er is nog een soort argument die je kunt inzetten: mensen maken fouten en een scheids kan niet alles zien.Nu wordt een systeem ingevoerd om het onrecht eruit te halen, en als er dan alsnog willekeurig (ik zeg niet dat dit hier is gebeurd) structureel bepaalde ploegen bevoordeelt ten opzichte van andere (kleinere ploegen) dan tast dat het onrecht gevoel veel meer aan. Want nu word je als het ware 'genaaid' waar je bij staat en je moet ook nog accepteren dat je terecht genaaid bent.Bij het vorige systeem kon je blijven zeggen dat jou onrecht is aangedaan en dat de scheids het niet goed heeft gezien. Ten slotte bederft dit systeem de beleving van de sport. Voetbal wordt zo echt een soort tennis.. Je kunt niet meer fatsoenlijk juichen en echt in de emotie het spel beleven. Ik zie dit niet per se als een vooruitgang. Voetbal wordt nu een heel andere sport.

30 december 2019 om 07:27

Omdat die beelden nooit 100% accuraat zijn omdat het verschil tussen 2 frames een paar cm is. Het is tevens ook niet te bepalen wanneer de bal de voet precies verlaat.

30 december 2019 om 12:20

En jij denkt dat dat met het blote oog van 1 grensrechter wel te bepalen is?? Laat me niet lachen aub

31 december 2019 om 19:35

Als 1 iemand het niet kan zien is het prima, als je met 5 camera's 10 minuten het spel moet stilleggen om een beslissing te maken over een halve milimeter buitenspel, ben je wat mij betreft verkeerd bezig. Bovendien wordt er 9 van de 10 keer in het voordeel van de grootste club beslist. Mijn mening staat vast, de VAR verpest the beautiful game

Als 5 cameries niet met 100% zekerheid kunnen zeggen of het buitenspel was dan kan 1 grensrechter het al helemaal niet. En dat van virgil was helemaal geen hands

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren