Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grote schrik na neervallen routinier: ‘Ik blijf vechten als een leeuw’

Laatste update:

Galatasaray verloor zondag met 2-1 van Kasimpasa, maar na afloop ging het vooral over het voorval met Bafétimbi Gomis. Bij een corner in de zevende minuut van het duel viel Gomis flauw. Hulpverleners snelden op aangeven van spelers van beide ploegen snel ter hulp. De aanvaller doet het incident af als iets kleins, aangezien het wel vaker voorkomt.

De Fransman stond snel weer op en na een medische controle aan de zijlijn mocht hij weer het veld in. “Dit overkomt me wel vaker in mijn leven", laat de 32-jarige aanvaller aan verschillende Turkse media weten. Gomes geeft als reden de stress aan. "Ik ben doorgegaan omdat ik me goed voelde. Ik ben alleen teleurgesteld dat we verloren hebben.”

“Maar ik blijf vechten als een leeuw. Onze supporters hoeven zich geen zorgen te maken over mij. Sorry voor de paniek.” Gomis verloor tijdens zijn lange carrière al meermaals het bewustzijn op een voetbalveld. Bij Olympique Lyon overkwam het hem drie keer en ook bij Swansea City ging hij een keer plots neer. Ook viel Gomis al een keer flauw op een training met de nationale ploeg van Frankrijk.

Verwacht jij dat Galatasaray kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Zag er echt eng uit toen hij plots neerviel. Eerste waar ik aan dacht was het moment met Nouri.

Tja voor degenen die Gomis niet kennen een schrikmoment. Voor degenen die hem al langer volgen een moment van 'oh ja, daar is er weer een'.

Hij heeft een bepaalde aandoening, waarbij zijn bloedsuiker kan zo dalen dat dit resulteert in flauwvallen. Ziet er ernstig uit en hij kan lelijk terecht komen, absoluut. Maar is verder vrij onschuldig.

Zag er echt heel eng uit, maar gelukkig valt het mee.

Ik geloof niet dat het onschuldig is, beter stoppen met voetballen! Waarom vallen andere spelers niet flauw?

19 februari 2018 om 16:47

Aandoening.

Heb dit live meegemaakt op White Hart Lane bij Tottenham - Swansea. Was echt flink schrikken en zelden een stadion zo stil gehoord. Gelukkig viel het mee.
Het lijkt me wel iets waar medisch iets aan gedaan kan worden. Iedere keer flauw vallen door je suikerspiegel lijkt me niet heel fijn

Voor mij was dan ook de 3 punten na het incident even niet belangrijk. We verloren maar het boeide me eigelijk vrij weinig omdat je heletijd met je kop daarbij zit. Achteraf is het niet zo erg maarja je weet maar nooit.. We love you Bafe!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren