Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Grootste exodus sinds Van Gaal-tijdperk dreigt bij Manchester United’

Laatste update:

Manchester United ondergaat deze zomer een flinke metamorfose, zo melden diverse Engelse media, waaronder de BBC en The Guardian. Verschillende spelers gaan de grootmacht verlaten, waaronder enkele basisklanten. Naar verluidt vindt in de komende transferperiode de grootste uittocht bij United plaats sinds 2015, toen Louis van Gaal van zes spelers afscheid nam.

De topclub is momenteel in gesprek met Juan Mata en Ander Herrera over het verlengen van de contract, maar laatstgenoemde middenvelder zou al hard op weg zijn naar Paris Saint-Germain. De Spanjaard zou zelfs al een voorcontract hebben getekend. Ook de toekomst van Alexis Sánchez op Old Trafford is hoogst onzeker, daar manager Ole Gunnar Solskjaer geen fan zou zijn van de Chileen.

De blessuregevoelige aanvaller, die nog tot medio 2022 vastligt, zou mogen vertrekken bij United, maar het megasalaris dat Sánchez opstrijkt in Manchester kan een struikelblok vormen voor geïnteresseerde partijen. Daarnaast lijken ook Marcos Rojo, Matteo Darmian en Antonio Valencia om uiteenlopende redenen United achter zich te laten.

Het is tevens de vraag of David de Gea volgend seizoen nog op de loonlijst staan. De doelman ligt, als de eenzijdige optie in het contract wordt gelicht, tot de zomer van 2020 vast en United wil graag verlengen. De 28-jarige sluitpost werd de afgelopen maanden in verband gebracht met verschillende Europese grootmachten, waaronder Paris Saint-Germain en Real Madrid.

Verwacht jij dat Manchester United in de top vier eindigt dit seizoen in de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sorry hoor maar wat moet je nou in hemelsnaam met zo'n stukje "nieuws".
Dit is gewoon speculeren, geen enkele zekerheid of feiten. Echt een leeg stukje informatie zeg.

4 april 2019 om 08:51

Tja, het houd niet over de laatste tijd. Zowel op VZ als VP erger ik me ook al dood aan de overdaad berichten over Ajax, werkelijk alles wordt uit de kast getrokken voor de kliks. Als Donny van de Beek een scheet laat tijdens de topper is het al nieuws. En als Hakim Ziyech erom moet lachen levert dat een tweede artikel op, waarna het niet lang duurt voordat een quote van Ten Hag in reactie op het incident verschijnt...

4 april 2019 om 09:02

Eens gomes1psv. Van andere wedstrijden komen vaak niet eens meer artikelen van de interviews na een wedstrijd. Als ik dat even betrek op mn eigen club vind ik het bizar dat er niks wordt geplaatst na een noodzakelijke overwinning in blessuretijd in een degradatiekraker in een uitwedstrijd. De eerste uitoverwinning sinds ergens vorig seizoen.

4 april 2019 om 10:18

Het is toch al langer duidelijk dat dit niet echte 'nieuwssites' zijn, maar commerciële sites die doen aan winstmaximalisatie. Het gaat dus om de clicks (lees: meer advertentiegeld) en niet om de nieuwswaarde. Ajax verkoopt gewoon, dus verschijnen er meer artikelen daarover. NAC verkoopt niet, dus zal er weinig tot niets over verschijnen. We kunnen het jammer vinden (vind ik ook), maar in deze wereld waar alles om commercie draait, kunnen we het beter accepteren.

4 april 2019 om 08:52

Het is het “nieuws” wat elke keer in de wandelgangen voorbij komt. Alleen nu in 1 stuk.

Darmian en Rojo konden ze vorig seizoen al niet verkopen. Benieuwd if het ze dit jaar lukt. Hetzelfde geldt voor Sanchez.

4 april 2019 om 11:21

Het nieuws is hier dat de BBC en The Guardian dit melden. Erg mager, dat is zo, maar wel relevant. Was wel leuk geweest als ze dan ook gewoon een link naar die berichten hadden geplaatst.

Mooi zo als er dan ook kwaliteit en talent word terug gekocht i.p.v. middelmaat zoals Rojo, Darmian en Blind.

United zal zo’n 100 miljoen verdienen als ook Jones, Young, Bailly en Sanches vertrekken. Categorie Joao Felix, de Ligt en Sancho zouden prioriteit moeten hebben qua talent daarnaast zou United slim zijn als ze spelers als Rabiot en Alderweireld ophalen die relatief goedkoop zijn en daarnaast nog 1 of 2 toppers eind jaren twintig, begin dertig. Koudubaly en Rakatic worden echt vaak genoemd. Engelse talenten zoals Rice en CHO zouden ook qua visie prima passen

Manchester United heeft zeker een face-lift nodig. Er zijn gewoon te veel spelers die niet goed genoeg zijn of niet presteren zoals moet bij een club als Man.u.

Zij moeten een simpel lijstje maken met alle spelers die in de selectie zitten en simpel weg kijken naar of diegene wel goed genoeg is en vervolgens een streep door iedere naam zetten die niet aan de eisen voldoet. Daarna zie je hoeveel spelers weg moeten en hoeveel en wat voor soort spelers ervoor in de plaats moeten komen.

Ook moet United blijven kijken in de jeugd, want daar lopen zeker nog een aantal talenten rond die eerder een kans verdienen dan spelers die niet goed genoeg zijn of spelers die spelen als een natte krant.

4 april 2019 om 08:39

De jeugd moet eens wat meer betrokken worden ja. Het zou mooi zijn als Chong en Gomes bijv. vast door worden geschoven naar het eerste.
Je ziet dat nu ook met Sancho, leeftijd zegt niks. Chelsea is bang HudsonOdoi kwijt te raken en stelt hem ineens vaker op en die doet het ook prima. AlexanderArnold is bij Liverpool ook per toeval de basis in gerold en er niet meer uit verdwenen. MaitlandNiles en Iwobi, die wel minder kwaliteit hebben om eerlijk te zijn, bij Arsenal. Winks bij Tottenham. Etc. Engelse clubs zouden zich er echt eens wat meer van doordrongen moeten zijn dat ze bakken met talent hebben lopen ipv met bakken met geld smijten.

4 april 2019 om 09:22

@ Harryloenst

"de jeugd moet eens wat meer betrokken worden ja."
Je begrijpt hier dat je het over United hebt en niet een Chelsea of City?
Volgens mij heeft United van de Top 6 de meeste jeugdspelers in de selectie zitten dus rondkijken in eigen keuken doen ze zeker!

4 april 2019 om 09:43

De afgelopen seizoenen is daar onder Mourinho natuurlijk behoorlijk afbraak aan gedaan. Rashford en Lingard zijn eigenlijk de enigen die al jaren spelen, met nu Mctominay erbij. Al was dat onder Mourinho veel minder/niet. Sanchez was totaal overbodig om te halen, Mata is al even niet goed genoeg meer, maar toch kregen die de voorkeur boven bijv. Chong en Gomes en zelfs Rashford.
En ik bedoelde het meer in zn algemeenheid. Dat Engelse clubs eens moeten beseffen, allemaal, dat ze barsten van het talent in hun jeugdopleidingen.

United zal net als Liverpool moeten vissen in de vijver net onder de top.. spelers als Werner, Ziyech, Onana, Madisson en Sessegnon zouden niet misstaan bij United. Zeker niet als ze aantrekkelijker voetbal willen gaan spelen. Daar zou ik wel Lukaku voor in ruilen want die kan nog weleens wat opleveren. Prima voor in de 16 maar echt niet van het niveau United. Vind hem vergelijkbaar met Bas Dost. Echter houdt die wel ballen vast en Lukaku niet.

4 april 2019 om 08:36

Hahaha ziyech kan t tempo, niveau echt totaal niet aan. Wordt overlopen, word je akelig van. United kan echt wel voor de beste spelers gaan hoor. Nog steeds zowat de grootste/rijkste club van de wereld.

4 april 2019 om 08:40

Als Ziyech gewoon een blok van 2 defensieve middenvelders achter zich heeft kan die het prima aan. Suarez kon het tempo van de BPL zogenaamd ook niet aan volgens velen hier.

4 april 2019 om 09:56

Ziyech of Suarez is nogal een verschil. Daarmee natuurlijk niet gezegd dat hij het niet aan kan in de PL, moeilijk gaat hij het er denk ik wel krijgen, echter voor vele is het aanpassen.

4 april 2019 om 08:42

Onana is voor een Engelse club een veel te grote risicofactor. Bij hoge ballen gaat hij nog wel eens rare capriolen uithalen, zoals tegen PSV, en dat wordt in Engeland nog vaker afgestraft.

Kopen kopen kopen... En uiteindelijk eindigen ze weer ergens buiten de top 4. Hoeveel geflopte spelers United de afgelopen jaren wel niet heeft gehaald voor enorme bedragen. Ik ben de tel kwijt.

4 april 2019 om 09:03

Verkopen en weer kopen.wat moet je anders

4 april 2019 om 09:04

Maar niks doen is ook geen optie.
Zullen er toch echt met de bezem doorheen moeten als je ziet hoeveel middelmatige spelers ze hebben.

Hoop dat Mata ook weg gaat.allang geen toegevoegde waarde meer.

Uit: ASHLEY YOUNG
Herrera,Mata,Jones,matic, Sanchez,darmian,

In: wan bissaka
Sancho
De ligt
Kondogbia/Thomas partey

Mourinho heeft eigenlijk gewoon het werk van van Gaal om zeep geholpen, want die kreeg van Woodward te horen dat de jeugd de kans moest krijgen.
Rashford, Lingard, Shaw, Borthwick-Jackson, Martial, Fosu-Mensah kregen mede door blessures ook de kans om zich te laten zien.
En Mourinho moest meteen weer gearriveerde spelers halen al zie ik Bailly en Pogba wel als blijvertjes, maar die zullen waarschijnlijk niet alleen door Mourinho gehaald zijn.
Een Matic, Lukaku, Mata en nog meerdere aankopen zijn niet het United niveau wat de meeste fans gewend zijn geraakt in Ferguson zijn periode.

4 april 2019 om 12:10

Het is bijna triest dit..
Heeft Mourinho jou zoveel pijn gedaan joh? Zoveel frustraties dat je lukraak onzin gaat praten, zonder de feiten te checken?

Alleen al in de eerste wedstrijd van dit seizoen kreeg de United academy meer dan 2x zoveel speelminuten in de pl dan de hele jeugd van City heel vorig seizoen bij elkaar opgeteld.

Rashford hoorde steevast tot de spelers met de meeste speelminuten.
Martial werd 2e in de ranking van Potm in de pl.
Shaw herrees uit de dood en werd zelfs weer international.

Maar idd hij had net als van Gaal nietzeggende talenten die nnu zelfs mislukken bij C clubs lekker in de basis moeten laten bij United. Who cares dat je dan geen cl speelt? Je gooit random jeugspelers in, dus je denkt aan de toekomst!

4 april 2019 om 13:27

@theedge

Van Gaal heeft er net zo weinig of misschien nog minder van gebakken als Mourinho. beiden hebben gewoon een wanprestatie geleverd bij United. onder Van Gaal leek het ook helemaal nergens op en hij heeft toch aardig lang de tijd gekregen van United

4 april 2019 om 19:17

Wel grappig dat als je Mourinho hier erbij haalt meteen mensen reageren op je.
Woodward heeft toch echt wel ingegrepen door Mourinho op een gegeven moment hem zijn zin niet te geven, want die wilde toen al weer een lading spelers.
En waren er niet blessures of spelers die nog vakantie kregen vanwege het WK waardoor United meer jeugd moest gebruiken.
Van Gaal moest ook noodgedwongen jeugdspelers inpassen en dan kunnen er weleens spelers door de mand vallen, maar ze moesten van Woodward de kans krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren