Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Groeibriljant Mbappé zet waanzinnige reeks voort in Normandië

Laatste update:

AS Monaco ontdeed zich woensdag in de achtste finales van de Champions League van Manchester City en de Franse koploper heeft dat succes een passend vervolg weten te geven in de Ligue 1. De succesformatie van Leonardo Jardim rekende zondagmiddag aan de hand van toptalent Kylian Mbappé eenvoudig af met laagvlieger Caen: 0-3. De voorsprong op naaste belager Paris Saint-Germain bedraagt nu weer zes punten, al spelen de hoofdstedelingen later op de dag nog de topper tegen Olympique Lyon.

Mbappé was in zijn laatste acht wedstrijden voor Monaco goed voor negen doelpunten en het Franse toptalent onderstreepte zijn topvorm in het Stade Michel d'Ornano nog maar eens. Na een fraaie combinatie met Valère Germain stuurde Mbappé twee verdedigers van Caen het bos in met een fraaie kapbeweging, waarna de achttienjarige spits doelman Rémy Vercoutre verschalkte met een schot in de korte hoek: 1-0.

Monaco wenste het duel na de krachttoer die het midweeks geleverd had tegen Manchester City zo snel mogelijk te beslissen en verdubbelde de marge vier minuten na rust uiteindelijk. Een dribbel van Mbappé werd op onreglementaire wijze gestuit door Damien Da Silva, waarna Fabinho de Monegasken vanaf elf meter in veilige haven bracht: 2-0. De Braziliaan miste sinds zijn komst in 2013 nog nooit een strafschop voor Monaco: zijn vijftien pogingen vanaf de stip leverden allen een doelpunt op.

Het elftal van Jardim ging vervolgens freewheelend richting het einde van de wedstrijd en sloeg in de slotfase ook nog voor een derde keer toe. Mbappé kopte raak op aangeven van João Moutinho en bezorgde Monaco daarmee de tiende zege in de laatste twaalf competitiewedstrijden. De aanvaller zag zijn indrukwekkende optreden twee minuten voor tijd beloond worden met een publiekswissel.

NICE! ???? Zelfs de supporters van de tegenstander klappen hun handen stuk voor sensatie Kylian Mbappé!

Geplaatst door voetbalzone op zondag 19 maart 2017

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Man man die jongen blijft maar scoren. Fenomeen in wording. Hopelijk weet Monaco hem te behouden deze zomer. Anders zou Arsenal een prachtige club zijn om jezelf verder te ontwikkelen in de Premier League.

19 maart 2017 om 21:41

Wel een vooruitgang als hij naar de Premier League wilt verkassen. Costa, Aguero/jesus, Ibra zie ik hem er niet uitspelen. Bij Arsenal Giroud of Welbeck/perez. Stuk meer groeimogelijkheden en bovendien is Arsenal nog steeds een aantrekkelijke club voor Franse spelers gezien hun historie. Hopelijk haalt Thierry hem over.

Of het reã«el is, is een tweede. Monaco is op dit moment inderdaad een stuk beter gezien hun spelen in de CL en Arsenal dit waarschijnlijk niet meer gaat halen.

Ik blijf het zeggen. Deze jongen heeft meer talent in zijn grote teen dan Walcott, Iwobi, Giroud en Ox bij mekaar. Arsenal haal hem! Ik zie ontzettend veel overeenkomsten met Thierry Henry!! Zsm halen aub

19 maart 2017 om 17:02

je ziet tog dat het een winnaar is. En bij Arsenal valt er weinig te winnen. Tenzij hij 2 prijzen in bijna 13 jaar genoeg vind.

19 maart 2017 om 18:10

Hij komt alleen als Henry daar trainer word denk ik. Want dan kan hij erg veel van Henry leren. Alleen daarom zou ik al Henry als trainer aanstellen als trainer.

19 maart 2017 om 17:28

Dan zou Arsenal heel diep in de buidel moeten tasten willen ze hem halen en ik zie Arsenal dat niet snel doen. Daarnaast is het nog maar de vraag of Arsenal een Champions League plaats behaalt en daar lijkt het op dit moment niet op... Ik zie Mbappe het liefst gewoon nog minimaal een jaar in Monaco blijven. Spelen om het kampioenschap en komen ook volgend seizoen uit in de Champions League. Hij zit prima op z'n plek bij de geoliede machine genaamd Monaco!

Wat is Mbappe toch een toptalent. Ik ben hem gaan volgen sinds de wedstrijd tegen Nederland U19 afgelopen zomer waar hij als jongste van het veld de beste was en waar jongens als Bergwijn en Nouri de beste talenten van Nederland helemaal niet opvielen. Frankrijk wist 4-1 te winnen en Mbappe als 17 jarige jongen had tweemaal gescoord tegen allemaal jongens van 19.

Ook snap ik niet waarom iedereen roept dat hij naar Arsenal moet maar op dit moment is het echt geen vooruitgang om van Monaco naar Arsenal te gaan. Hij kan naar nog betere teams waar hij zeker minstens nog zoveel zou kunnen spelen.

Verder heeft Monaco niet alleen Mbappe maar ook Bernardo Silva, Mendy, Lemar, Bakayoko, Fabinho zijn jongens die nog beter gaan worden.

19 maart 2017 om 17:38

Je moet absoluut niet Sidibe vergeten, de andere super back! Er staan ook al weer heerlijke talenten klaar zoals Boschilia en Diallo. Monaco levert uitstekend werk en veel teams kunnen hier een voorbeeld aannemen.

19 maart 2017 om 17:44

Is die Boschilia zo'n talent? Vond hem bij Standard niet echt speciaal.

19 maart 2017 om 18:27

Vind hem een behoorlijk talent ja. Is pas net 21 jaar geworden. Bij Standard was hij inderdaad niet geweldig maar dit seizoen bij Monaco speelde hij behoorlijk goed en was hij ook af en toe erg belangrijk.

Heeft 15 wedstrijden gespeeld dit seizoen en daarin 8 doelpunten gemaakt en 4 assists afgeleverd. Hij kan echter voorlopig niet meer in actie komen voor Monaco omdat ie laatst z'n voorste kruisband heeft afgescheurd in de wedstrijd tegen Metz meen ik.

19 maart 2017 om 19:26

Ok, dank voor de info. Die cijfers zien er op het eerste zicht inderdaad lang niet slecht uit.

19 maart 2017 om 17:40

Precies op dat moment viel hij me ook al op.. die wedstrijd zag je dat nederland u19 he-le-maal zoek gespeeld werd. Dit is echt een supertalent. Ik hoop dat hij lekker bij monaco tot zn 21/22e blijft. Als het loopt zoals het hoort wordt dit een hele grote meneer in de voetballerij

Pfffft. Voor het eerst in zeer lange tijd een competitiewedstrijd van Monaco gekeken omdat ik helemaal gek ben van Mbappe na zijn CL-optredens en ik heb er geen spijt van. Wat een demonstratie van snelheid, kracht en torinstinct. Hij speelt gewoon als een 30-jarige. Als ik me niet vergis, zit hij nu aan 19 goals en nog een handvol assists in 32 wedstrijden (waarvan dan nog aardig wat invalbeurten). Zo jong, en echt een waanzinnig rendement in een topcompetitie. Ik heb in geen jaren zo'n talent gezien.

De voorsprong bedraagt zes punten.

19 maart 2017 om 17:42

Klopt. Monaco heeft op het moment 71 punten en PSG staat met 65 punten daarachter. Zij spelen vanavond om 21.00 uur de topper tegen Lyon. Wordt een heerlijke wedstrijd hopelijk.

Ik hoop dat Monaco dit team inclusief Mbappe nog een jaar bij elkaar kan houden, deze jongen zit in een heel goed team en heeft eigenlijk nog helemaal geen nieuwe club of andere competitie nodig om te groeien, een Arsenal of Liverpool is niet eens beter dan Monaco en bij Real of Chelsea loopt hij het risico op de bank te belanden.

19 maart 2017 om 17:41

Deze jongen is zo direct en doelgericht pfff absurd

Mooi, blijven winnen en
Monaco is kampioen. Zou mooi zijn..

19 maart 2017 om 17:22

Ik hoop ook op Monaco. Alles beter dan PSG!

19 maart 2017 om 17:27

Help vanavond dan een handje alsjeblieft

19 maart 2017 om 17:44

Laten we het hopen! Lyon draait prima de laatste weken dus we gaan het zien. Wordt een leuke topper verwacht ik.

19 maart 2017 om 19:18

Als Depay vanavond weer een goede wedstrijd speelt tegen PSG ben ik overtuigd dat hij echt gaat slagen bij Lyon en misschien over een aantal jaar weer naar een iets grotere club kan

Mbappe! Wat een talent! Hij blijft maar scoren, maakt niet uit tegen welke team. Hopelijk blijft hij ook volgend seizoen bij Monaco.

Wat heeft Leonardo Jardim toch een heerlijk elftal van het toen nog matige Monaco weten te maken. Als Wenger weg gaat aan het einde van het seizoen, zie ik in hem een trainer die Arsenal uit het dal kan trekken.

En dan die Mbappe. Wauw wat een speler, combineerd zijn snelheid,kracht en techniek perfect en heeft buiten dat ook het neusje voor de goal. Wat zou het geweldig zijn als Arsenal deze spelers weet te strikken maar als die zo doorgaat is dat een illusie jammer genoeg

Ja weer zo een. Die is natuurlijk weer 100 miljoen waard

19 maart 2017 om 19:28

Bij deze jongen kan je toch al wel gaan twijfelen hoor. Zat talenten worden tegenwoordig snel overroepen maar wat Mbappe laat zien is gewoon beter dan Ronaldo op 18, al was dat natuurlijk in een betere competitie. Hij doet het ongeveer even goed als Hazard in zijn beste seizoen bij Lille, maar die was toen echter al 20. Groot talent hoor, als er 1 speler onder de 21 zoveel waard is is hij het wel

Ik heb echt gewoon een zwak gekregen voor AS Monaco, puur vanwege het feit wat ze de laatste jaren hebben opgebouwd. Toen bekend werd dat Monaco werd overgenomen een aantal jaar terug, dacht ik dat Monaco ongeveer dezelfde weg zou gaan als Paris Saint Germain en Manchester City zou gaan, door veel met geld te spenderen en Monaco kocht toen ook meteen Radamel Falcao, James Rodriguez, Geoffrey Kondogbia en Joao Moutinho voor veel geld, maar buiten deze 4 aankopen valt het echt reuze mee met de aankopen en bedragen die Monaco uitgeeft.

Monaco koopt zeer gericht in en investeren in vooral jonge spelers, met hier en daar wat oudere spelers. Ook verkopen ze de meeste spelers die ze aantrekken of zelf (deels) zelf opleiden voor vrij veel geld door en ze presteren al 'n aantal jaar prima, zowel in de Franse competitie als Europees verband en ik hoop echt dat ze dit seizoen kampioen worden.

De afgelopen jaren heeft Monaco echt veel geld verdiend aan het verkopen van spelers en ze herinvesteren dat vooral in jong talent en daar betaald Monaco dan bijvoorbeeld rond de 10 miljoen voor en niet dat dat weinig geld is, maar vergeleken met de bedragen die PSG en Manchester City uitgeven, is dat niks.

Ik heb het even opgezocht en dit zijn de spelers waar Monaco de afgelopen jaren echt flink op verdiend heeft, sinds ze in handen zijn van de nieuwe eigenaar:

- James Rodriguez. Werd in de zomer van 2013 voor 45 miljoen overgenomen van FC Porto en werd in 2014, na een ijzersterk WK, voor 75 miljoen euro aan Real Madrid verkocht.
- Anthony Martial. Werd in 2013 voor 4 miljoen van Olympique Lyon overgenomen en werd in 2015 voor 50 miljoen euro verkocht aan Manchester United. Dat bedrag is door bonussen al opgelopen naar 60 miljoen euro en kan door andere bonussen in de aankomende jaren nog oplopen naar 80 miljoen euro.
- Geoffrey Kondogbia. Werd in 2013 voor 20 miljoen overgenomen van Sevilla en werd in 2015 voor 31 miljoen verkocht aan Inter Milan.
- Layvin Kurzawa. Komt uit de eigen jeugd van Monaco en werd in 2015 voor 25 miljoen euro aan PSG verkocht.
- Aymen Abdennour. Werd in januari 2014 voor 11 miljoen overgenomen van Toulouse en werd in 2015 voor 21,5 miljoen euro aan Valencia verkocht.
- Yannick Ferreira Carrasco. Werd op 16-jarige leeftijd weggehaald uit de jeugdopleiding van Racing Genk, maakte z'n debuut bij Monaco en werd in 2015 voor 20 miljoen euro aan Atlã©tico Madrid verkocht.

En tuurlijk, er hebben weleens wat miskopen tussen gezeten bij Monaco. Zoals Ivan Cavaleiro (werd voor 12 miljoen binnengehaald), Rony Lopes (werd voor 10,2 miljoen binnengehaald), Adama Traorã© (werd voor 11,2 miljoen binnengehaald) en nog een aantal spelers, maar Monaco koopt over het algemeen gewoon uitstekend in en nu hebben ze met Fabinho, Jemerson, Bernardo, Bakayoko, Sidibã©, Mendy, Lemar en Mbappã© een aantal spelers op wie ze ongetwijfeld zullen cashen en waarschijnlijk hebben ze met spelers als Jorge, Tourã© en nog een aantal spelers alweer een volgende lichting klaarstaan, al hoop ik dat Jemerson en Mbappã© nog minimaal 1 seizoen bij Monaco blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren