Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grim haalt nummer twee op topscorerslijst Eredivisie bij Jong Oranje

Laatste update:
/

Oussama Tannane mag zich melden bij Jong Oranje. De 21-jarige aanvaller is sterk aan het seizoen 2015/16 begonnen en maakte in vier wedstrijden vijf doelpunten. Bondscoach Fred Grim van Jong Oranje heeft Tannane nu opgeroepen voor de wedstrijden van vrijdag (tegen Cyprus) en dinsdag (tegen Turkije). Hij is de vervanger van Anwar El Ghazi, die met een blessure is afgehaakt.

Tannane maakte nog niet eerder deel uit van de selectie van Jong Oranje en debuteert dus in de groep. Hij zal hopen op speeltijd in de EK-kwalificatiewedstrijd in Deventer en de daaropvolgende ontmoeting, eveneens in de kwalificatiereeks voor het EK 2017, in Istanbul. De KNVB heeft de selectie van Tannane overigens nog niet bevestigd, maar Heracles doet er wel mededelingen over.

Tannane is bezig aan zijn derde jaar in Almelo en treedt nu voor het voetlicht. Vorig seizoen maakte hij vijf doelpunten voor de zwart-witten, maar waren er ook problemen rond hem. Trainer John Stegeman was niet te spreken over de houding van de aanvaller, die vervolgens een cursus volgde om beter om te gaan met zichzelf en zich te leren beheersen.

Denk jij dat Oussama Tannane speeltijd krijgt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Logisch gevolg van zijn seizoensstart. Denk dat als hij zo blijft presteren, hij volgend jaar weg is. Had zaterdag overigens wel iets meer zijn stempel mogen drukken op de wedstrijd, hij stond tegenover vd Lely, die vent kon er helemaal niets van om het maar op z'n Gijps te zeggen.

1 september 2015 om 11:56

Eerste helft speelde hij hem helemaal dol, 2e helft wilde hij teveel van afsyand op goal schieten

Terecht! Alleen jammer dat Dos Santos niet is opgeroepen.

1 september 2015 om 12:06

Ben ik niet zeker van hoor. Dos Santos is ook nog 2 jaar jonger dan Tannane. Tannane doet het op dit moment wel beter en als ie de lijn zo doortrekt wordt hij zeker een topper. Maar ik zeg niet dat Dos Santos i.p.v. Tannane geselecteerd had moeten worden, Tannane verdient dit namelijk gewoon.

1 september 2015 om 13:41

AZ is al hofleverancier van jong oranje met Janssen, Haye en Van Overeem (aanvoerder in Toulon)

Dos santos heeft het probleem dat hij op de vleugel speelt dit jaar maar hij is een "10".

1 september 2015 om 14:16

Klopt jaa, maar ik denk dat Dos Santos er niet mis in had gestaan. Maar hij is natuurlijk ook nog maar 19, las net ook dat ie wel is opgeroepen voor onder-19.

ik gun die jongen alles maar het opportunisme is weer niet van de lucht. Een paar goede wedstrijden en een uitschieter qua doelpunten en dan ben je goed genoeg voor Jong Oranje? Laat zo'n gast nou eens een half seizoen uitblinken en haal hem er dan bij. Er is helemaal niets logisch of terecht aan deze beslissing.

1 september 2015 om 11:52

Heb je gezien wie er voor het grote oranje zijn geselecteerd? Daarbij vergeleken is Tannane een ervaren rot.

1 september 2015 om 11:53

Het is maar jong oranje, als je de selectie en de prestaties de laatste jaren ziet stelt dat niet veel voor. Test zo'n jongen daar maar. Sommige spelers spelen drie leuke wedstrijden en worden dan door blind voor het grote oranje opgeroepen, dat is veel opportunistische.

1 september 2015 om 11:59

Dus vorig jaar heeft hij volgens jou niets laten zien? Ook toen speelde hij al wel goed hoor. Het grootste probleem met Tanane was nooit zijn spel, maar zijn gedrag.

Daarnaast: dit is Jong Oranje he, niet het grote Oranje. Je hebt niet zo'n hele grote groep met spelers die je kunt selecteren en het niveau ligt ook wel iets lager dan bij Oranje.

Moet je nagaan dat Tete en Riedewald een paar wedstrijden hebben gespeeld en al worden opgeroepen voor het grote oranje...

1 september 2015 om 12:54

Tete ontwikkelt zich uitstekend, prima om hem vast aan het grote Oranje te laten snuffelen. Hoeft niet in de basis te beginnen natuurlijk. Maar bij een goede voorsprong mooi laten invallen.

Tannane is echt al jarenlang een enorm talent. Voetballend is hij op het niveau van Depay. Echter is hij bij zowel Ajax als PSV weggestuurd om disciplinaire redenen. Als hij dezelfde mentaliteit kan ontwikkelen als dus bijvoorbeeld Depay, dan kan hij een hele grote worden.

Mooie beloning voor deze jongen. Hopelijk gaat hij het niet voor zichzelf verpesten.

Overigens snap ik niet dat Grim Diks niet heeft opgeroepen om Karsdorp te vervangen. Brenet doet het zo geweldig bij psv.

1 september 2015 om 14:24

In tegenstelling tot bij Zivkovic, is bij Tannane wel het kwartje gevallen. Is echt een speler die over 1 jaar een stap kan gaan maken. Mag alleen iets minder zelfzuchtig worden zo nu en dan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren