Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Go Ahead weet ‘mannetjesputter’ ondanks degradatie te behouden

Laatste update:

Lars Lambooij en Go Ahead Eagles gaan langer met elkaar door. De 27-jarige middenvelder, die ook rechts achterin uit de voeten kan, heeft zijn contract in Deventer laten openbreken en met twee seizoenen laten verlengen. Lambooij heeft er reeds twee jaar in De Adelaarshorst opzitten en was daarin wisselend basisspeler en invaller.

/

Nadat Kowet promoveerde, haalde het Lambooij op bij het failliete SC Veendam. In zijn debuutseizoen kwam de middenvelder tot 23 wedstrijden in de Eredivisie en daar kwamen er afgelopen seizoen nog 18 bij. Zijn contract liep ten einde, maar Lambooij gaat met Go Ahead mee naar de Jupiler League.

De ‘mannetjesputter’, zoals de club hem omschrijft, reageert verheugd op het nieuws. “Ik wil graag meehelpen Go Ahead Eagles terug te brengen naar de Eredivisie. Daar ga ik mijn stinkende best voor doen. We hebben een goed team en een fantastische achterban. Als ik hoor dat we al bijna 5.000 seizoenkaarten hebben verkocht, word ik daar warm van. Het leeft in Deventer. Ik heb het hier naar mijn zin.”

Lars Lambooij heeft bewezen een nuttige speler te zijn voor Go Ahead

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed nieuws voor de Eagles! Goede, multifunctionele speler!

4 juni 2015 om 17:02

Ik vond deze man de zwakste schakel in het elftal toen ze nog in de eredivisie speelde. Nu is het mooi om hem te zien blijven omdat je moet uitkijken voor een leegloop.

Vond ik zeker prima spelen op de RB positie, tof dat we zo'n speler mogen en kunnen behouden! Nu hopelijk van Ooijen

4 juni 2015 om 21:39

Is gewoon een nuttige speler die op meerder posities uit de voeten kan. Doet geen gekke dingen en is een harde werker.

Lijkt me nou ook juist een speler in de selectie van go ahead die wel in de eerste divisie hoort te voetballen. Niks speciaals aan.

jammer had hem liever niet meer gezien, kan nog geen bal over 3 meter in de voetspelen.

4 juni 2015 om 21:42

Echt weer zo'n reactie waar je niks aan hebt. Lambooy is vooral in JL. een hele nuttige speler met zijn ervaring. Let maar op.

12 in een dozijn vetballer..hoef je geen grote dingen van te verwachten..

4 juni 2015 om 21:44

Hij zal er inderdaad geen tien inschoppen bijvoorbeeld maar voor Go Ahead kan komend seizoen heel nuttig zijn. Wel te hopen dat van Ooijen blijft.

4 juni 2015 om 21:52

van ooijen die gozer die zich bij elke actie vast loopt?

5 juni 2015 om 00:41

Blijkbaar de wedstrijden in de nacompetitie niet gezien.

Ik hoop dat ze hem rechtsback houden. Dat vond ik hem best goed invullen namelijk. Weet iemand trouwens of Go Ahead al rond is met Oosterwijk van jong Twente? Ik las ergens dat het alleen nog officieel bekend moet worden namelijk.

5 juni 2015 om 00:42

Dat was niet waar. Oosterwijk komt niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren