Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Go Ahead Eagles nadert Ajax na probleemloze zege op matig Excelsior

Laatste update:

Go Ahead Eagles heeft zaterdagavond een probleemloze zege geboekt op Excelsior. Door doelpunten van Willum Willumsson, Gerrit Nauber en Evert Linthorst won de ploeg van trainer René Hake met 3-0. Go Ahead staat nu zevende, met één punt minder dan nummer zes Ajax. Excelsior bezet ondertussen de gevaarlijke zestiende plaats.

De gepasseerde Victor Edvardsen begon op de bank bij Go Ahead, terwijl Thibo Baeten het juist vanaf de eerste minuut mocht laten zien. Aan de kant van Excelsior was er een basisdebutant: Siem de Moes. Hij startte als linksback.

In de eerste helft domineerde Go Ahead enigszins. Het leverde wat kleine kansjes op, zoals voor Oliver Edvardsen, wiens schot na een ingestudeerde vrije trap voorlangs ging. Lange tijd bleef de brilstand echter op het bord staan.

Vlak voor rust werd het alsnog 1-0 voor de thuisploeg. Na een vrije trap vanaf rechts belandde de bal bij Bobby Adekanye. Zijn schot werd gekraakt, maar belandde wel voor de voeten van Willumsson. De vrijstaande IJslander tikte van dichtbij binnen: 1-0.

Na rust gingen de Deventenaren verder met aanvallen, en Bas Kuipers raakte de lat via doelman Stijn van Gassel. Enkele minuten later werd de wedstrijd tijdelijk stilgelegd: de thuisfans staken vuurwerk af omdat sfeerteam Active DieHards Deventer (ADHD) twintig jaar bestond, en door de rook werd het zicht flink belemmerd.

Toen de wedstrijd weer was hervat, was Go Ahead opnieuw dicht bij de 2-0. Deze keer raakte Baeten de paal, al leek hij daarvoor wel buitenspel te staan. In de slotfase trok Go Ahead de zege over de streep. Na een vrije trap van Edvardsen tastte Van Gassel mis en belandde de bal voor de voeten van Nauber, die scoorde: 2-0.

Excelsior zag even later een doelpunt van Lance Duijvestijn afgekeurd worden wegens buitenspel. Aan de andere kant was het nog wel een keer raak. Linthorst schoot vanaf de rand van het strafschopgebied raak na terugleggen van Kuipers: 3-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Na een hele lange tijd is het dan toch zover, Excelsior zit door het gelijkspel van RKC in de degradatiezone... en Excelsior laat weinig zien wat hoop geeft op nog een jaar Eredivisie

30 maart 2024 om 22:08

In de nacompetitie krijgen ze het heel moeilijk ben blij dat RKC nu veilig is en blijft want met wedstrijden tegen Almere en Volendam miet het wel lukken om de voorsprong te vergroten.

Tja, Excelsior wilde graag zelfstandig zijn en verbrak te samenwerking met Feyenoord. Met 2-3 jeugdspelers van Feyenoord erbij hadden ze een veel betere kans op overleving gehad.

Maar ik kan met voorstellen dat veel Excelsior supporters liever zelfstandig zijn en het sportief allemaal wel prima vinden.

31 maart 2024 om 00:31

Tja, het was ook niet dat deze samenwerking Excelsior veel gebracht heeft. Veelal spelers die al volledig afgeschreven waren. Zelfs de talenten uit de jeugd kwamen niet, want die wilde Feyenoord dicht bij huis houden (als er al talenten waren in die jaren).

Zonder de samenwerking heeft Excelsior redelijk wat jaren in de ED gespeeld waar het eindigde op plek 11-13.

Dat het dit jaar niet goed gaat ben ik helemaal mee eens, maar dat heeft echt helemaal niets te maken met de samenwerking die er ooit was met Feyenoord.

GAE zit toch aardig in elkaar, zie ze echt nog wel boven Ajax eindigen

30 maart 2024 om 22:51

Denk ook dat het gaat gebeuren Ajax moet de komende weken tegen Feyenoord en Twente die gaan ze niet winnend afsluiten.

30 maart 2024 om 23:10

Komende week speelt GAE nog in Amsterdam tegen Ajax, die pot wordt vrij belangrijk. Ook treft GAE nog Utrecht uit, Feyenoord en AZ thuis. Ik zeg nergens dat Ajax wel even boven GAE eindigt maar GAE heeft ook geen makkelijk programma.

30 maart 2024 om 23:45

myvision, daar heb je een punt. Kowet is redelijk stabiel, maar heeft inderdaad ook nog een lastig programma. En wat betreft Ajax durf ik geen uitslag meer te voorspellen qua uitslag.

31 maart 2024 om 01:16

Ik zie gae niet zo zeer boven ajax eindigen op de ranglijst, ik denk toch wel een beetje dat als bij gae de play-offs binnen zijn dat de motivatie er even iets afgaat. Maar dan zie ik ze wel weer meer kans hebben in de play-offs zelf tegen ajax. Als ajax daarin komt natuurlijk maar die kans zie ik zeker aanwezig met nec, dat niet een bijzonder zwaar programma heeft of de beker binnen sleept. Als ajax daarin komt kunnen ze waarschijnlijk niet thuis spelen toch? Dat word wat voor ze want uit zijn ze nog veel slechter. De helft meer punten thuis dan uit (16 om 35). Bijna dubbel zoveel goals tegen uit dan thuis.

Go Ahead Eagles nadert Ajax....dat ik dat nog mag meemaken, wat een heerlijke tijden zijn het toch!

30 maart 2024 om 23:21

GAE heeft na 1/3e competitie ook 6 punten (verliespunten minder) boven Ajax los gestaan... ik snap je euforie hoor, want je bent waarschijnlijk tegen Ajax.

Geen sprankelende pot, wel heerlijke sfeer en 3 punten, wat je aan je stand eigenlijk wel verplicht was. 40(!) punten, wat een tijden zeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren