Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Go Ahead Eagles haalt oude bekende van NEC als nieuwe spits

Laatste update:

Go Ahead Eagles heeft Thibo Baeten gepresenteerd. De 21-jarige spits komt over van het Belgische Beerschot. Baeten, die een verleden heeft bij NEC, tekent een contract tot medio 2026.

De naam van Baeten werd al langere tijd aan Go Ahead gelinkt. Dit was ook bekend bij de supporters van de ploeg uit Deventer. "Vorige week stonden er twee supporters van Go Ahead Eagles te kijken bij de training van Beerschot. Na afloop van de training kwamen ze naar me toe en zeiden dat ik zo bij hen in de auto mocht springen, zodat ze me gelijk mee konden nemen naar De Adelaarshorst, haha", vertelt de Belgische spits op de clubwebsite.

Afgelopen seizoen was Baeten goed voor 13 doelpunten in 30 wedstrijden in de Challenger Pro League, het tweede niveau van België. Met Beerschot werd hij derde in de competitie, waardoor de ploeg promotie naar het hoogste niveau net misliep. In het seizoen 2020/21 kwam Baeten tot tien wedstrijden voor NEC in de Keuken Kampioen Divisie. Hierin was de Belg één keer trefzeker.

Baeten is de zesde aanwinst voor Kowet. Eerder werden Jakob Breum (Odense BK), Victor Edvardsen (Djurgardens IF), Luca Everink (Top Oss), Joris Kramer (NEC) en Darío Serra (Valencia, werd al gehuurd) aangetrokken door de ploeg uit Deventer. Daartegenover staat het vertrek van Martijn Berden (VVV Venlo), José Fontán (Celta de Vigo, werd gehuurd), Jay Idzes (Venezia) en Fredrik Oppegard (PSV, werd gehuurd).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Beerschot heeft een leegloop. Hopelijk halen ze er wel spelers voor terug, want ze moeten weer promoveren

6 juli 2023 om 11:54

Volgend seizoen kunnen er drie teams promoveren en alleen Beveren en Zulte-Waregem hebben echt veel budget. Oostende en Seraing zijn financieel toch wel wat vraagtekens, Lommel heeft veel geld maar die zijn een opleidclub, Deinze is ook maar een vraagteken, Lierse heeft nog geen betere kern dan vorig jaar, Dender en Patro Eisden hebben nog maar hun eerste seizoen en de jong teams mogen niet promoveren.

Dus ze maken zeker kans komend seizoen. Al doet hun sjeik toch wel wat moeilijk de laatste tijd.

6 juli 2023 om 12:28

Ik dacht altijd dat Oostende ook een rijke eigenaar had.

6 juli 2023 om 12:38

Marc Coucke (nu van Anderlecht) was daar vroeger de eigenaar. Nu zitten er Amerikanen volgens mij, maar het is altijd maar de vraag hoe veel interesse die blijven houden in een tweedeklasser.

6 juli 2023 om 14:30

Ah, vandaar. Thanks voor de info! Amerikanen nemen steeds meer clubs over in Europa...

6 juli 2023 om 14:55

Het zou mooi zijn Lierse, beerschot en royal antwerp een leuke derby. Daarnaast heeft beerschot een samenwerking met mijn groningen (supportersgebied) en dat is 1 van de redenen dat ik ze graag op het hoogste niveau zie

Mooi zo, nu alleen verdedigend er nog wat bij en dan zijn we behoudens dat er niemand meer gaat al mooi op tijd klaar.

Is ook wel eens anders geweest.

He jammer. Toen ik oude bekende van NEC las hoopte ik even op Bjorn Vleminckx

Hebben nu toch wel erg veel spitsen, dan zal Lidberg wel vertrekken en volgens mij staat ook Sylla Sow nog in de etalage. Prima doorselecteren zo. Baeten zal wel tweede man worden achter Edvardsen, of wellicht blijft de 4-2-2 formatie wel bestaan.

Haha wow ok.. een van de slechtste spitsen ooit bij NEC denk ik. Was gehyped toen

6 juli 2023 om 14:09

Hij was toen 19 jaar ofzo, toen hij bij NEC speelde? Dan kan er een minder half jaar tussen zitten. Ik heb hem niet gevolgd in zijn tijd in Nijmegen en je kunt groot gelijk hebben. Misschien kan hij echt geen bal koppen, vasthouden, afschermen, afmaken of afleggen. Ik ga het zien

6 juli 2023 om 15:17

Ja en zogenaamd een super Talent. Laat me graag verrassen, succes!

Met Stokkers, Sow, Lidberg, Beaten en Edvardsen zijn er 5 spitsen. Van Stokkers weten we dat hij even uit de roulatie is. Sow en Lidberg zullen wel mogen vertrekken. Ik las dat er voor Lidberg een hand vol clubs interesse hebben. Sow mag nu wel naar De Graafschap Zeg ik wel met een smile want die willen ze daar natuurlijk niet meer zien. Eigenlijk vind ik het wel jammer van Lidberg, die had het zo naar zijn zin in Deventer, volgens mij is ook zijn kind hier geboren. Maar als hij elders goed kan aarden en wat kan verdienen dan gun ik het hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren