Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Giroud: ‘Hazard zei zelfs wat tegen hem, we zouden hem graag bij Chelsea zien’

Laatste update:

Nabil Fekir leek eerder deze zomer nog op weg naar Liverpool, maar die transfer liep vlak voor het WK toch nog stuk. De wereldkampioen heeft zich inmiddels weer bij Olympique Lyon gemeld, al wordt hij de afgelopen dagen wel in verband gebracht met een transfer naar Chelsea. Trainer Bruno Génésio weet dan ook nog niet waar hij aan toe is.

“Het is te vroeg om er iets over te kunnen zeggen. Hij wilde aan het einde van het afgelopen seizoen vertrekken, maar hij is gisteren (maandag, red.) weer begonnen met trainen en hij is gelukkig”, vertelde de trainer dinsdagavond na de na strafschoppen van Chelsea verloren wedstrijd in de International Champions Cup aan verslaggevers.

“Wie weet? Er zouden mogelijkheden voorbij kunnen komen voor het einde van de transferperiode. Voor nu, is hij echter een speler van Lyon”, vervolgde de oefenmeester. Als Chelsea inderdaad werk wil maken van de komst van Fekir, zal het haast moeten maken. The Blues hebben immers nog maar tot donderdag 18.00 om inkomende transfers af te ronden.

Landgenoot Olivier Giroud zou de komst van de spelmaker in ieder geval wel zien zitten: “Ik heb bij de Franse nationale ploeg met hem gesproken toen zijn transfer naar Liverpool niet doorging. We hebben het daarna ook over Chelsea gehad en ik denk zelfs dat Eden Hazard een paar woorden met hem heeft gewisseld. We zouden hem natuurlijk welkom heten, hij is een superspeler. Maar ik weet niet of dit iets is dat zou kunnen gebeuren, aangezien de transferperiode donderdag sluit”, liet hij weten aan Foot Mercato.

Denk jij dat Nabil Fekir woensdag of donderdag nog naar Chelsea verkast?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onnodige sneer richting Courtois, maar ik wil het toch kwijt.


Hazard: wilt naar Real Madrid. Vraagt de club/sarri of hij i.p.v. zondag maandag kan verschijnen. Zei voor het wk begint dat chelsea ambitie moet tonen en dat hij dan wilt blijven, omdat hij de PL dit jaar wilt winnen. Het belangrijkste is gewoon dat hij niet veel klaagt. En met dit voorbeeld dat hij een beetje met fekir loopt te praten. Het is misschien niks, maar hij wilt het beste voor de club.


Courtois: wilt naar Real Madrid. Komt al 2 dagen niet opdagen om een transfer te forceren. Zeurt continu dat hij weg wilt. En ja ik begrijp dat je naar je kinderen wilt. Wie zou dat niet willen, maar hoe hij het doet, vind ik smerig. Kom opdagen en praat met de manager en de club/Dien een officiële transferverzoek in ofzo. Daarbij zei hij een half jaar geleden dat hij zou bijtekenen als hazard dat ook zou doen ofzoiets.

8 augustus 2018 om 14:16

Verder hoop ik op deze transfer. We hebben een aanvallende middenvelder nodig. Gaan ook geruchten dat batsman nog een loan move kan maken naar Sevilla. In dat geval zie ik hem ook wel de Mertens rol nemen. Zou veel toevoegen aan dit team.

8 augustus 2018 om 14:30

Ik denk dat er wel een goede reden zal zijn waarom Courtois dit doet. Hij heeft namelijk nog maar een 1 jarig contract en dit is de enige kans voor Chelsea wat aan hem te verdienen.

Als je geen Champions league speelt en verdedigend als wat zoals Chelsea speelt, begrijp ik dat je na een aantal jaar weg wilt. Bij Real speel je namelijk voor de grootste clubprijs die er is, namelijk de Champions League. Laten we eerlijk zijn... Chelsea heeft geen kans tegen clubs als City, Barca, Juventus, Bayern, PSG of Real.

Courtois zit in de top van zijn carrière en waar wil je dan spelen? Juist, bij de absolute top. Die is Chelsea momenteel gewoon niet. Lekker in Spanje voetballen met heerlijk weer, sfeer en dichter bij zijn kinderen. Netjes wat hij doet is het zeker niet, maar wel begrijpelijk.

Chelsea moet hier ook niet kinderachtig over gaan doen, Real biedt rond de 40 miljoen en dat is prima voor een keeper met een 1 jarig contract

8 augustus 2018 om 14:38

De enige die hier kinderachtig over doet is Courtois. Chelsea heeft gezegd dat hij mag gaan als de vervanger is gehaald. Daarbij zei sarri dat hij eerst een face to face gesprek wilt houden met de spelers. Bijvoorbeeld hazard heeft dat netjes gedaan en hebben ondertussen al 2/3 Goeie gespreken gehad. Courtois komt gewoon niet opdagen. Dat is in mijn ogen kinderachtig. Zoiets heeft hij eerder gedaan bij Genk. Zegt meer wat over de speler. De reden van hem snap ik (in dit geval) maar hoe je het doet, maakt het verschil.

8 augustus 2018 om 14:40

Met het aantrekken van Sarri heeft Chelsea toch wel laten zien een nieuwe richting in te willen gaan. Napoli speelde zowat het beste voetbal van Europa vorig seizoen. Het is niet dat Courtois weg wilt maar dien een transferverzoek in en praat met de directie en de manager over je vertrek wens in plaats van zomaar weg te blijven. Chelsea is dan misschien geen absolute wereldtop maar door Chelsea heeft hij zich wel in de kaart weten te spelen van Real Madrid hij heeft zelfs de voorkeur boven een clublegende gekregen en dit is hoe hij dat vertrouwen terug betaald ?

8 augustus 2018 om 15:04

We leven echt in een omgekeerde wereld lijkt het wel waar slecht gedrag goed wordt gepraat. Courtois is nog altijd degene die vaag communiceert en los daarvan zich onprofessioneel gedraagt door niet te komen opdagen. Ben je een puber of wat? Als volwassen persoon moet je gewoon je verantwoordelijkheden nemen. Dit soort gedrag kom je vaak tegen in bedrijven waar jonge werknemers van 16/17 besluiten om plotseling weg te gaan om dat het hen niet zint.

8 augustus 2018 om 17:13

Bij Courtois speelt heel hard mee dat hij dicht bij zijn kinderen wil zijn. Ik heb het idee dat mensen dit gemakkelijkheidshalve wel eens vergeten.

En dat er aan hem beloofd was dat hij kon gaan als ze een vervanger hadden: Chelsea is pas in actie geschoten toen hij niet kwam opdagen.

8 augustus 2018 om 17:25

De club had dat hem beloofd voordat sarri de manager werd. Sarri wou eerst face to face gesprekken. De club stemde hiermee in. Misschien kon sarri hem overtuigen om te blijven net zoals met hazard kante en willian. Echter kwam hij gewoon niet opdagen. Daarna is de club in actie geschoten ja. Gaat er nog steeds om dat hij het niet professioneel heeft gehandeld. En ja de reden begrijpt iedereen, maar chelsea heeft genoeg voor hem betekend dat hij op zn minst alles netjes kon afhandelen.

8 augustus 2018 om 18:07

De face2face gesprekken zijn letterlijk een paar dagen voor het sluiten van de transfermarkt. Courtois heeft niet mooi gereageerd maar Chelsea leek niet bijzonder hard op zoek naar een vervanger. Netjes afhandelen werkt in twee richtingen.

Verschillende bronnen binnen Chelsea hebben al laten weten dat het aantrekken van Fekir waarschijnlijk te laat komt. (markt sluit morgen, mogen vervolgens alleen nog mensen weg tot eind Augustus). Ik hoop nog op een klein wonder.

Het feit dat we nu Kepa en Kovacic halen maakt me wel erg gelukkig, de ploeg had echt nog wat versterking nodig.

8 augustus 2018 om 14:35

Is nog niks bevestigd van Kova, zolang de kogel nog niet door de kerk is, is hij nog speler van Real.

8 augustus 2018 om 14:43

Sky en BBC melden dat hij op dit moment zijn medische keuring heeft, dat vind ik toch een vrij aardige bevestiging.

Wat wordt, inclusief de aankopen, dan de opstelling?

Kepa
Moses
Azpilicueta
Luiz
Alonso
Kante
Jorginho
Willian
Fekir
Hazard
Morata
8 augustus 2018 om 14:50

Fekir zijn komst is nog lang niet zeker, dus die zou ik omwisselen met Kovacic. Vervolgens lijkt het er ook op dat Luiz misschien vervangen wordt door Rudiger, omdat laatstgenoemde wat sneller is.

8 augustus 2018 om 14:52

Ik zie liever dat David Luiz eruit wordt gehaald en vervangen wordt door Rudiger. Of Azpilicueta naar rechts en Rudiger/christensen centraal. Moses komt te kort voor de rechtsback positie. Zijn voorzetten zijn niet ideaal. Ik zie nog liever Zappacosta.

8 augustus 2018 om 14:53

Kepa
Azpi luiz/christensen rudiger Alonso Kovacic?/fekir?/barkley Jorginho kante
Willian/Pedro Morata hazard

8 augustus 2018 om 17:37

Fabregas zou je bijna vergeten

8 augustus 2018 om 14:56

Kepa. azpi rudiger Christensen/luiz emerson. Jorginho kante fekir. Hazard morata willian. Als morata weer gaat kloten fekir in een Mertens rol en dan barkley of RLC op de plek van fekir

8 augustus 2018 om 15:18

Eerder Pedro in de Mertens rol. Vult dat normaal gezien ook uitstekend in. Fekir hoort voor mij toch op het middenveld.

8 augustus 2018 om 17:14

En Batshuyai dan?

Och kijk toch zo kan het ook. Nabil Fekir wou allang een transfer maken. Maar hij weet dat hij een professional is en een contract heeft waardoor hij zich gewoon keurig meldt bij zijn club. Jammer dat de fatsoensnormen verschillen bij verschillende voetballers...

met Kovacic en Fekir erbij heeft Chelsea wel echt een geweldig elftal staan. Mocht Morata dan nog zijn Juventus vorm terug vinden dan zie ik het Chelsea City en Liverpool nog best lastig maken in de titelstrijd

8 augustus 2018 om 18:08

Ik hoop dat hij het nog beter doet dan zijn Juventus vorm. Want ik vond hem bij Juventus geen geweldige spits.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren