Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Gianluigi Donnarumma gaat pikante transfer maken

Laatste update:
/
Arsenal blaast de interesse in Julian Brandt nieuw leven in. Borussia Dortmund heeft de vraagprijs voor de aanvallende middenvelder, bij Bayer Leverkusen ook al gevolgd door the Gunners, inmiddels vastgesteld op 25 miljoen euro. (BILD)
/
Joshua King kan mogelijk terecht bij twee rivaliserende topclubs uit Turkije. De aanvaller van Everton, die transfervrij lijkt te gaan vertrekken in de zomer, wordt in de gaten gehouden door zowel Fenerbahçe als Galatasaray. (Goal)
/
Gianluigi Donnarumma is heel dicht bij een transfer naar Juventus. De doelman is bij AC Milan in het bezit van een aflopend contract en de onderhandelingen over een langere samenwerking verlopen zeer moeizaam. (Corriere di Torino)
/
Olympique Marseille zit achter Alex Moreno aan. Real Betis staat niet welwillend tegenover het vertrek van de verdediger, maar is mogelijk genoodzaakt om hem te verkopen als er geen Europees voetbal wordt gehaald. (Mundo Deportivo)
/
Real Madrid gaat Martin Ödegaard komende zomer niet definitief van de hand doen. De Noorse middenvelder is momenteel verhuurd aan Arsenal, maar moet komend seizoen een kans krijgen bij de Koninklijke. (AS)
/
Arsenal gaat afscheid nemen van twaalf spelers om een bedrag van 140 miljoen euro bij elkaar te krijgen. Onder meer Alexandre Lacazette, Héctor Bellerín, Ainsley Maitland-Niles, Eddie Nketiah, Matteo Guendouzi en Lucas Torreira mogen vertrekken. (Football London)
Zie jij Gianluigi Donnarumma nog bij AC Milan blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arsenal moet toch wel gaan uitpakken deze zomer als ze nog serieus mee willen blijven doen. Ze hebben in ieder geval enorm veel spelers die ze kunnen verkopen en als ze serieus rond de 150m ophalen aan spelersverkoop dan moeten ze wel minimaal 250m uitgeven om die spelers te vervangen. De enige twijfel die ik heb is Arteta. Hij doet het niet goed en moet je hem dan zoveel geld gaan geven? Als juventus de kans krijgt om Donnarumma te kopen dan moeten ze dat gewoon doen, iedereen heeft hier zo’n hoge pet op van die Poolse keeper maar die heeft zoveel grote fouten gemaakt de afgelopen tijd, vind het echt geen geweldenaar, in ieder geval niet dit jaar.

27 april 2021 om 12:36

Ik heb ook twijfels bij arteta. De ene keer heb je het idee dat de boel wat meer op de rit zit om vervolgens weer onnodig onderuit te gaan. De keuzes van arteta werken ook niet zoals Xkaka op linksback. Maar toch blijft die eraan vasthouden. Als wij de finale van de EL halen zou ik hem wel laten zitten om nog 1 goeie transferzomer te hebben en dan echt uit te gaan pakken.

Toptransfer moesten we Gigio kunnen binnenhalen, Juve 2.0 is gestart dan! De ploeg moet rond donnarumma, de ligt, chiesa, Kulusevski en dybala worden gebouwd. Locatelli staat nog op het verlanglijstje, eventueel proberen Rodrigo De Paul van Udine proberen op te pikken.

Wat maakt die Raiola toch veel kapot en dat allemaal voor wat meer centjes. Dat die spelers daar in mee gaan vind ik echt onbegrijpelijk. Donnarumma is een kind van de club, had tranen in zijn ogen van geluk dat hij bij Milan mocht gaan keepen. Kan een fantastisch nieuw contract tekenen waar enorm veel waardering uitspreekt, en waardoor hij de rest van zijn leven nooit meer hoeft te werken. En gaat dan toch voor nog iets meer centjes zijn droomclub verlaten.

27 april 2021 om 09:14

Uiteindelijk is het de speler zelf die kiest, niet Raiola.

27 april 2021 om 09:37

Wat Samcro zegt. Als hij echt zo graag wou blijven, was het al rond.

27 april 2021 om 09:41

@baradona je hebt natuurlijk wel een punt, ben het grotendeels ook wel met je eens. Echter met Juve speelt hij vrijwel gegarandeerd CL en dat is met AC maar afwachten. Het sportieve boven het gevoel zullen we maar zeggen. Ik hoop trouwens dat hij gewoon bij AC blijft!

27 april 2021 om 11:12

Waarom heeft hij een punt? De macht ligt altijd bij de speler, niet bij Raiola. Raiola zal echter wel altijd de best mogelijke deal voor zijn speler eruit slepen, maar dat is iets heel anders dan dat Raiola weer iets kapot maakt.

27 april 2021 om 12:19

Waarom hij een punt heeft? Dat geeft hij zelf al aan. En dan niet zozeer de nadruk dat Raiola alles stuk maakt, maar meer dat alles tegenwoordig om geld gaat.

27 april 2021 om 13:07

Hij kijkt de kat uit de boom volgens mij, als ze CL halen, tekent hij bij. Begrijpelijk en pijnlijk tegelijk

27 april 2021 om 12:51

Gaat niet om geld. Milan presteert al jaren niet. Iedere keer bijtekenen en hopen op betere tijden gaat ook niet eeuwig door. En Gigio ziet dan spelers als Mandzukic en Leao in de voorhoede lopen. En beseft dat de speler waar het om draait bijna 40 is.

Donnarumma wil CL spelen, ieder jaar strijden voor de scudetto, en de Coppa. En dat gaat bij Juventus simpelweg een stuk eenvoudiger dan bij Milan.
Gisteren kansloos met 3-0 ten onder, en uit de top 4 gedonderd. Met uitwedstrijden tegen Juventus en Atalanta voor de boeg, moet je afwachten of je die top 4 weer inkomt.

Spelers die Milan sterker maken komen alleen als er CL gespeeld wordt. Die categorie spelers zitten niet te springen op potjes Europa League op een donderdagavond.

Dat is waarom Gigio naar Juventus verkast.

D

27 april 2021 om 22:51

@baradona Je zegt iets meer centjes, maar volgems de berichten kan hij bij Milan voor 5 miljoen per jaar tekenen, maar bij Juve voor 10 Miljoen. Is toch iets meer dan een paar centjes. En dan kan je wel zeggen 5 miljoen is ook veel, dat klopt. Maar als jij bij de concurent van je huidige werkgever 2 keer zoveel kan verdienen voor hetzepfde trucje, dan ben je ook vertrokken. En gelijk hen je dan

27 april 2021 om 23:26

Spelers kiezen er zelf voor. Je kunt niet alles op Mino schuiven l.

Brandt vind ik echt een goede speler. Zou hem ook wel graag bij Juventus zien. Als ik Arsenal was zou ik zeker voor hem gaan. Had verwacht dat het een sensatie zou worden bij Dortmund maar Favre koos altijd voor van die rare opstellingen.


Donnaruma is al vaker aan Juventus gelinkt, Echter denk ik niet dat hij dit gaat doen. Volgens mij houd die wel echt van AC Milan. Als je naar zijn kwaliteiten kijkt zie ik hem natuurlijk wel graag komen, Vooral omdat het ook een Italiaan is

Alex Moreno naar Marseille? Wat een grap, deze jongen speelt niet eens zijn beste spel bij Betis, het enige wat hij heeft is snelheid en een oké passtechniek. Voor het niveau Marseille komt hij tekort en gaat hij als stand-in van Amavi spelen, maar je kan nog liever iemand van de jeugd een kans geven dan dat je je geld uitgeeft voor Moreno.

27 april 2021 om 10:24

Betis is de nummer 6 van Spanje en Marseille de nummer 6 van Frankrijk. Op basis van wat is Marseille dan een zo veel hoger niveau?

27 april 2021 om 11:43

Olympique Marseille is een topclub in Frankrijk. Grotere club dan Real Betis over het algemeen. Al zijn de prestaties de laatste jaren mager

Is het wel zo verstandig voor Donnarumma om naar Juventus te gaan? Hij heeft dan immers nog Szczęsny voor zich in de pikorde, die met zijn 31 jaar nog wel even mee kan, dus je zou zeggen dat Donnarumma voor de speeltijd beter bij AC Milan kan blijven de komende jaren. Of wordt Szczęsny langzaamaan richting de uitgang gedirigeerd door Juventus, al dan niet om maar een Italiaan op doel te hebben staan?

27 april 2021 om 11:13

Eventueel voor een enigszins zachte prijs naar Milan laten vertrekken? Of zeg ik nu iets heel geks?

27 april 2021 om 11:24

Als Szczęsny daarvoor open staat zou het een mooie deal kunnen worden. Al zal hij waarschijnlijk wel nog even af willen wachten hoe het allemaal dit seizoen afloopt, Inter wordt wel kampioen, maar voor wat betreft de overige Champions League plaatsen is het vooralsnog spannend met Atalanta, Napoli, Juventus, en AC Milan zo dicht op elkaar, en Lazio ook nog niet helemaal uit zicht.

Lacazette is gewoon een prima spits voor Arsenal , wie wil je dan halen om hem eventueel te vervangen en die ook nog te betalen is?

27 april 2021 om 11:28

Ze zouden natuurlijk Auba nog in de punt laten spelen, met Martinelli en Balogun als back-ups. Maar voor de rest zou ik ook niet weten welke nieuwe spits ze in godsnaam moeten aantrekken, een Depay of een dergelijke speler is ook geen haar beter.

27 april 2021 om 11:44

Lacazette loopt uit zijn contract en nu kunnen ze er nog wat voor krijgen.. Anders hadden ze hem denk ik wel gehouden.

Wauw Brandt zou een geweldige aankoop zijn, kan echt genieten van die gozer en het is een absolute klasbak. Mocht dit mogelijk zijn, voor die 25 miljoen ga je geen betere speler vinden, absoluut koopje!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren