Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gianluca Di Marzio: Ribéry legt aanbieding uit Nederland naast zich neer

Laatste update:

PSV lijkt naast de komst van Franck Ribéry te gaan grijpen. L’Équipe meldde zaterdag dat de momenteel clubloze vleugelaanvaller 'concrete' en 'vergevorderde' gesprekken voert met Lokomotiv Moskou en volgens de doorgaans betrouwbare transferspecialist Gianluca Di Marzio van Sky Italia heeft Ribéry een aanbieding uit Nederland zelfs al naast zich neergelegd.

BILD kwam vrijdagavond voor eerst naar buiten met het verhaal dat Mark van Bommel Ribéry naar PSV wil halen. Van Bommel was tijdens zijn actieve spelersloopbaan bij Bayern München ploeggenoot van Ribéry en zou hopen op een hernieuwde samenwerking met de 36-jarige Fransman. Laatstgenoemde vertrok deze zomer bij Bayern en is daardoor transfervrij op te pikken.

Di Marzio bevestigt zondagmiddag dat Ribéry een aanbieding heeft ontvangen uit Nederland, maar voegt daar direct aan toe dat de vedette die naast zich heeft neergelegd. De doorgaans betrouwbare sportjournalist noemt daarbij verder niet de naam van PSV, maar gezien de berichtgeving van eerder BILD en L'Équipe is het aannemelijk dat er vanuit Eindhoven werd of eventueel nog altijd wordt getrokken aan Ribéry.

Ribéry zou daarnaast ook aanbiedingen uit Rusland en Saudi-Arabië naast zich hebben neergelegd. Di Marzio stelt dat er daardoor een nieuwe kanshebber is in de race om de handtekening van Ribéry: Fiorentina. De Italiaanse club is sinds de komst van Amerikaanse eigenaren bijzonder ambitieus en ziet in de Fransman een waardevolle toevoeging. Bij Fiorentina durft men groot te denken: mocht Ribéry niet haalbaar zijn, dan zijn Suso van AC Milan en de momenteel clubloze Mario Balotelli de alternatieven om de aanvalslinie te komen versterken. Balotelli wordt ondertussen volop in verband gebracht met een overzeese overstap naar het Braziliaanse Flamengo.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nogal logisch. Als Robben al niet wou waarom zou Ribery dan juist wel willen? Hij heeft helemaal niks met Psv.

Ik las ook in het andere topic hierover dat men als argument gebruikte dat Michael Laudrup ook naar Ajax ging dus dan zou Ribery naar PSV ook kunnen. Michael Laudrup ging in 1997 naar Amsterdam. Ajax stond toen in de laatste 2 Champions League finales.

11 augustus 2019 om 16:13

Bij robben was het meer de keuze tussen stoppen en doorgaan he.

11 augustus 2019 om 16:24

Robben is gestopt, Ribéry wil doorgaan dus informeren kan toch geen kwaad.

11 augustus 2019 om 16:25

Er is natuurlijk wel een connectie. Niet specifiek met PSV, maar wel met de coach. Ik weet niet hoe sterk die band, maar als deze sterk is dan is een overstap naar PSV niet gek.

11 augustus 2019 om 16:33

Het zal zeker niet een normale teamgenoot voor van Bommel zijn geweest. Je gaat niet een speler waar je 2 keer mee hebt geborreld na het behalen van een titel vragen of hij nog een seizoen wilt ballen voor je team. Het zal dan vast en zeker een goede vriend zijn van Mark en dan valt het polsen wel even te begrijpen want een Ribéry kan alleen al met zijn ervaring zoveel bijdragen aan jonge jongens zoals gakpo, bruma, bergwijn en malen. Laat staan als hij nog eens volledig fit wordt, dan dribbelt hij iedereen in de eredivisie voorbij. Ik snap wel zeker dat hij meer ziet in even een jaartje 5 miljoen cashen in Rusland dan spelen in ons koude kikkerlandje.

11 augustus 2019 om 17:11

Precies. Ribery heeft niks met PSV. Logisch dat hij nu voor zijn jeugdliefde lokomotiv moskou gaat spelen!

11 augustus 2019 om 17:54

Beetje gefrustreerd vent?. Volgens mij moet je leren lezen. Hij gaat waarschijnlijk naar Fiorentina.

11 augustus 2019 om 18:26

Nee ribery heeft wel wat met lok. Moskou ? ...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren