Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gewoon nieuwe iPhones voor De Graafschap: 'Ja, dit gaat ons geld kosten'

Laatste update:

Telefoniebedrijf PHC is sponsor van zowel PSV als van De Graafschap en beloofde de spelers van de Superboeren een gloednieuwe iPhone 7, als zij op de laatste speeldag zouden winnen van Ajax. Dat lukte niet: De Graafschap kwam niet verder dan een gelijkspel, maar door dit resultaat is PSV ook kampioen geworden. PHC zal de iPhones daarom gewoon naar Doetinchem sturen.

/

De hele wedstrijdselectie krijgt het nieuwe toestel, dat naar verwachting zo’n 750 euro gaat kosten. “Dit is natuurlijk ook een succes, dus we laten de actie gewoon doorgaan", vertelt Hans Loots van PHC aan Omroep Brabant. “En ja, dit gaat ons geld kosten.”

Het succes van PSV is natuurlijk nog groter: de ploeg van Phillip Cocu prolongeerde de landstitel en mag zich opnieuw de beste ploeg van Nederland noemen. Toch hoeven de spelers van PSV niet op een iPhone te rekenen: “Daar wacht ik even mee", lacht Loots.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat ze die circa 10.000 euro zo weer terug hebben door de gratis reclame die ze nu krijgen.

8 mei 2016 om 19:33

Denk dat PSV ook wel de graafschap financieel iets heeft beloofd, want ze speelden sterk

8 mei 2016 om 19:55

Als dat zo is en bekend wordt dan krijgt psv nog problemen met de knvb

8 mei 2016 om 20:00

Tuurlijk niet, dat is gewoon legaal.

8 mei 2016 om 20:10

Natuurlijk is dat niet legaal haha

8 mei 2016 om 20:15

Aanmoedigingspremies zijn bij de knvb niet toegestaan

8 mei 2016 om 22:35

Blijkbaar volg je weinig van De Graafschap en heb je de wedstrijd niet helemaal gezien vandaag. Ajax speelde inderdaad niet goed, maar had ook zeker geen geluk. De Graafschap speelde eigenlijk zoals elke thuiswedstrijd in 2016. Vergeet ook niet dat deze wedstrijd vorig jaar al meteen werd aangestipt nadat de promotie naar de Eredivisie was afgedwongen via de nacompetitie.

8 mei 2016 om 23:39

Het zijn speculaties maar je kan niet zeggen dat die iphones geen motivatie is. Tuurlijk is dat een motivatie. Als ik extra hard moet werken om dan een gratis iphone 7 van mijn baas te krijgen. Geef je toch extra veel dan normaal. Dan kan de KNVB zich dat miet voorstellen. Maar mij lijkt dit toch echt wel een aanmoediging voor Graafschap hoor.

8 mei 2016 om 23:45

Sponsors mogen wel een aanmoediging geven. Clubs alleen niet. Dus die telefoons zijn gewoon legaal zolang PSV er niks mee te maken heeft

9 mei 2016 om 00:24

Toen was het speelschema nog niet bekend hahaha. Maar je hebt gelijk, wedstrijd van het jaar voor de superboeren.

9 mei 2016 om 17:57

@fussballjohan

Blijkbaar is Ajax niet in staat om van De Graafschap te winnen wanneer deze tot het bot gemotiveerd zijn, zij het dan wel of niet door wat mobieltjes.

Mooi dat ze die krijgen maar die hadden ze zelf ook wel aan kunnen schaven

8 mei 2016 om 19:30

Denk dat dat nog best meevalt. 750 euro is veel geld ook voor een speler van de graafschap.

9 mei 2016 om 00:07

Mwa, spelers van de Graafschap verdienen nog steeds boven model. Dus een iphone moet geen probleem zijn..

9 mei 2016 om 00:08

Model= modaal

Zegt genoeg dat PSV kampioen kan worden omdat 1 van de grote clubs uit Nederland die altijd mee wil doen in Europa niet eens kan winnen bij De Graafschap als het echt moet. Ik mis die winnaarsmentaliteit bij Ajax en vele andere Nederlandse clubs. Die over mijn lijk mentaliteit, alles geven, overal voorvliegen. Als je ook ziet hoe die spelers van Ajax terug sjokken bij de 1-1 en hoe ze bij dat schot met hun lichaam draaien ipv ervoor te springen. Dat zie je alleen hier in Nederland. Ongelooflijk

8 mei 2016 om 19:23

Kijk een paar wedstrijden van Man United, Man City, Arsenal en Chelsea dit jaar, was soms nog vele malen erger.
Een Arsenal die nog om de kampioenschap aan het strijden was maar thuis 1-1 speelde tegen Swansea.
Nee dit zie je niet alleen maar in Nederland.

8 mei 2016 om 19:33

Jij moet beter leren lezen. Het gaat hier om de laatste wedstrijd van het seizoen. De kampioenswedstrijd. Dan mag dit echt niet meer zo aflopen.

8 mei 2016 om 20:02

Je klaagt over het winnaarsmentaliteit maar die laten andere ploegen op cruciale momenten ook niet zien, terwijl ze er wel de spelers voor hebben.
En of het op de laatste wedstrijd gebeurt, in een toernooi (man City of een paar wedstrijden voor het eind (barcelona) maakt geen verschil.

8 mei 2016 om 22:05

Ik was in Doetichem met vele Ajax supporters... Maar de mentaliteit was inderdaad erg slecht... Viergever en vd Hoorn die zitten te knipogen en te lachen Gudelj die heel erg achterover ging hangen na de 1-0... Ook wanneer Viergever een vrije trap nam in de eerste helft... Lachen naar de grensrechter en gebaren dat hij kalm aan ging doen... Het lijkt alsof Frank de groep al 2 jaar niet meer echt kan motiveren...en dat is hem en de spelers zeer kwalijk te nemen.

8 mei 2016 om 23:14

@You. Omdat PSV 2 jaar kampioen wordt kan Frank de boel niet goed genoeg motiveren? Toegegeven het is lastiger met jonkies maar het is ook gewoon een kwaliteitsverschil.

Vind het overigens jammer hoe weinig aandacht er is voor de prestaties van de Graafschap. Met kerst stonden ze stijf onderaan met slechts 5 punten, ze waren eigenlijk al ten dode opgeschreven. Dat ze dan uiteindelijk met beperkt spelersmateriaal directe degradatie ontlopen en 17e worden met 23 punten, is buitengewoon knap

9 mei 2016 om 17:59

Inderdaad, zonder de periode voor kerst had De Graafschap zelfs nog boven Cambuur gestaan, zij het op doelsaldo.

Psv terecht kampioen.. als je zo speelt tegen de nr 17 van de competitie, met alle respect, dan verdien je geen titel!

8 mei 2016 om 20:15

Het is hoe dan ook terecht, of het nu tegen de nummer 3 of de nummer 17 was. Beetje onnodige bijdrage van je

Iphone 7, direct weer verkopen en een Android toestel kopen.

Maar mooi dat deze sponsor die Iphones geeft, terwijl ze niet gewonnen heeft.

De keeper was echt de man van het weekend.

8 mei 2016 om 19:54

Dan krijgt die er 2. Voor elk oor 1 ;-p

750euro is verkoopprijs. Neem aan dat PHC alleen de inkoopwaarde hoeft af te schrijven. Afboeken op reclame uitgaven en deze marketing campagne is een succes!

8 mei 2016 om 20:56

Wie zegt dat dat de verkoopsprijs is??

8 mei 2016 om 21:29

Ga je een iphone 7 kopen, dan heb je straks de keuze uit verschillende modellen met 16gb, 64gb en 128gb aan opslagruimte. Los kost het toestel waarschijnlijk 749 euro. Net als bij de iphone 6S zullen de 64GB- en 128GB-modellen zo’n 110 en 220 euro duurder zijn. De exacte prijzen worden in september 2016 bekendgemaakt, want dan wordt waarschijnlijk een evenement georganiseerd waar de iphone 7 wordt onthuld.

hahaha ach, zijn toch waardeloze dingen die Iphones, gelijk doorverkopen

maar leuk toch leuk voor de spelers!

Dat os een koopje: €10.000 voor zover reclame

Ach, PHC is nu in een klap landelijk bekend. Die malen echt niet om die iPhones. De Graafschap heeft gewoon goed gespeeld, vooral de tweede helft, en heel goed de zwakke punten van Ajax ontmaskerd. Je zou verwachten dat Ajax nog flink wat kansen zou creeren in een slotoffensief aan het einde van de wedstrijd, maar De Graafschap wist het achterin goed dicht te houden. De Ajax spelers vond ik er ook wel erg gespannen, en aan het einde van de wedstrijd, zo haast verlamd uitzien van angst. Maar goed, leuk die iPhones voor de spelers van De Graafschap

8 mei 2016 om 22:07

Lange ballen zijn het makkelijkst te verdedigen... Zeker met kleintjes al Younes, Fischer en el Ghazi voorin... Hele gekke wissel die van Milik ondanks dat die geen pepernoot heeft geraakt kan die zo maar een afstandsschot er in knallen...

8 mei 2016 om 23:31

Volgens mij is El Ghazi 1,89 ofzo, maar ik snap je punt.

Mooie actie van deze sponsor. Natuurlijk hadden ze kunnen zeggen dat De Graafschap niet aan de doelstelling had voldaan, maar dit is des te beter voor hun imago.
In ieder geval stukken beter dan een winstpremie beloven en dan die belofte breken, omdat je zelf een doelpuntje te weinig hebt gemaakt.
Phc, onthoud die naam

Maar ik hoor niemand meer over de eerste van younes die voor buiten spel werd afgekeurd. Hij kwam terug van de keeper bij younes wat buiten spel al opheft en er stond nog een verdediger van de graafschap tussen younes en de keeper. Dit riekt aan alle kanten naar omkoping.

Belofte maakt schuld, ik hoop voor PHC niet letterlijk...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren