Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gewilde Vilhena kan miljoenencontract tot medio 2021 ondertekenen

Laatste update:

De sportieve toekomst van Tonny Vilhena lijkt een dezer dagen duidelijk te worden. Volgens het Algemeen Dagblad lijkt de bijna transfervrije middenvelder op weg naar Internazionale. Het management van Vilhena bevestigt dat er gesprekken met de Serie A-club hebben plaatsgevonden, maar geeft ook aan dat er nog geen akkoord is. Inter hoopt deze week groen licht te krijgen.

/

Vilhena kan in Milaan een miljoenencontract voor vijf seizoenen ondertekenen, tot medio 2021. Mocht hij ingaan op de avances van i Nerazzurri, dan stelt de Feyenoorder veel clubs teleur. Vertegenwoordigers van Hamburger SV, Leicester City, Olympiakos Piraeus, Espanyol, FC Porto and Olympique Marseille meldden zich al eerder voor de middenvelder.

Het kamp Vilhena sprak onlangs nog met Feyenoord. De clubleiding van de Rotterdammers liet enkele dagen na dat gesprek weten dat de deur voor de middenvelder in De Kuip definitief dicht is en dus lijken beide partijen over een maand officieel uit elkaar te gaan.

Denk jij dat Internazionale een goede club voor Tonny Vilhena zou zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed keuze Vilhena! Italiaanse topclubs en Mancini staan immers bekend om het laten doorbreken van jong talent.. en weer maakt een jong talent een domme carrierekeuze.

31 mei 2016 om 07:11

Hoezo een domme keuze? Weet je waarom hij die keuze heeft gemaakt dan?

31 mei 2016 om 07:14

Geld.. Als je een beetje verstand hebt teken je daar niet. Misschien even bellen me Castaignos?

31 mei 2016 om 08:00

Onjuist. Hij heeft van begin af aan aangegeven dat hij een salaris van 8 ton wou. Als Van Geel dan aanbiedingen van 4/5 ton doet om te zeggen dat dat het maximale is, om vervolgens spelers als Van der Heide, Kazim Boulahrouz en Matthijssen een miljoen te geven, voel je je als jeugdspeler wel genaaid. Precies hetzelfde verhaal als bij Boëtius. Om vervolgens wanneer ba 1,5 jaar(!) wel ineens aan die eis wilt voldoen, snap ik heel goed dat Vilhena weg gaat.

31 mei 2016 om 09:05

Waar haal je in vredesnaam vandaan dat Boulahrouz, Mathijsen, vd Heijden en Kazim een miljoen vangen/vingen per jaar? Bovendien, toen Mathijsen dat vermeende salaris kreeg had Vilhena net 4 maanden ervoor gedebuteerd, dus die dingen kan je niet met elkaar vergelijken. Maar kom eens met harde bronnen, die speculaties over salarissen zijn uit de lucht gegrepen.

Vilhena probeert met dit soort uitlatingen de publieke opinie een beetje in zijn voordeel te beslissen. Alsof de eigen jongens te weinig krijgen ten opzichten van de aangetrokken spelers, een uitgekauwd verhaal waar hopelijk iedereen doorheen prikt.

Hopelijk heeft hij net zo'n mooie carrière als De Guzman, die vond het ook een verstandig besluit om transfervrij te vertrekken, ik geloof dat hij net is gedegradeerd op huurbasis bij een club waar velen tot voor kort nog nooit van hadden gehoord.

31 mei 2016 om 09:50

Vilhena heeft een aanbieding gehad van 8 ton volgens Feyenoord-watcher Mikos Gouka, dat spelers als Mathijssen en Kazim veel geld vingen was bekend.

31 mei 2016 om 10:02

Blij dat hij dat niet geaccepteerd heeft, een idioot hoog bedrag voor een speler die op z'n best 10 leuke wedstrijden heeft gespeeld in ruim 2 jaar.

31 mei 2016 om 07:26

Champions League voetbal misschien

31 mei 2016 om 07:29

alsof bij Feyenoord blijven een goede keuze was geweest. Hij heeft gelijk, als een speler als van der Heijden beter betaald krijgt dan hem dan ken je de club niet serieus nemen toch?

31 mei 2016 om 07:34

Laatste aanbod was hoger dan wat elke andere speler krijgt

31 mei 2016 om 08:01

Ja, na 1,5 jaar lang onderhandelen. Hij heeft vanaf het begin aangegeven dat hij 8 ton wou. En dat is het laatste aanbod die ze deden, dus niet meer dan iedereen die daar speelt.

31 mei 2016 om 08:55

@Mattie20: niet helemaal. Hij zat in de een na hoogste categorie.

31 mei 2016 om 09:09

Hij verdient die 8 ton absoluut niet gezien zijn spel de afgelopen twee jaar. Een leuk half jaartje doet daar niets aan af. Bedenk even hoe beroerd hij speelde voor de winterstop, en het seizoen daarvoor, als je daarvoor 8 ton geeft dan is het einde zoek. Vilhena heeft niet de stap kunnen zetten die Clasie, De Vrij en Janmaat wel zetten bij Feyenoord. Hij werd nooit bepalend en een dragende speler. Misschien een paar wedstrijden sinds de winterstop, maar als Feyenoord daar echt nog 8 ton voor heeft geboden dan vind ik dat bijzonder sympathiek van ze. En dat Vilhena niet bijtekent is zijn goed recht, maar zegt ook veel over hem.

31 mei 2016 om 09:17

Het probleem is dat spelers als vd Heijden, Kramer en Vejinovic helemaal daarvoor niet in aanmerking komen qua prestaties maar verdienen wel zoveel geld, misschien iets minder. Geef het dan aan een talent die het later door middel van een goede transferbedrag het wel weer terug verdient. Dat is bijvoorbeeld bij vd Heijden onmogelijk.

31 mei 2016 om 09:44

Je gaat zo'n snotneus die nog helemaal geen dragende speler is toch ook niet een topcontract geven? Dan is het einde zoek en gaat elk talentje na twee aardige seizoenen een topcontract eisen. Vilhena zou dat zelf ook moeten snappen en in moeten zien dat een langer verblijf bij Feyenoord heel goed voor hem zou zijn. Hier kon nú bij Feyenoord goed verdienen + veel spelen onder een coach die heel veel vertrouwen in hem heeft (de band met Gio is heel goed) en dan ook nog eens Europees. Ben je dan dom als je weggaat of niet?

31 mei 2016 om 10:25

Daarin verschillen wij van mening. Ik vind Vilhena namelijk geen snotneus, ik vind hem een goede en getalenteerde voetballer. Ik vind het juist schandalig dat een middelmatige voetballer als vd Heijden die nog nooit wat heeft gepresteerd zoveel salaris krijgt. Hij komt kwaliteit te kort en heeft geen restwaarde. Dat verdienen wij nooit terug. Hetzelfde zal waarschijnlijk met Kramer gebeuren. Met Vejinovic moet ik het ook nog maar zien.

31 mei 2016 om 08:26

Las onlangs een gerucht dat Vilhena gelijk verhuurd zal worden aan Chievo. Dat zou ik niet slecht vinden. Daar kan hij minuten maken en zich ontwikkelen. Al zie ik hem liever in een andere top competitie.

Draait puur om geld! Feyenoord heeft het maximum geboden wat ze aan alle topspelers betalen. Het salarisplafond is blijkbaar niet hoog genoeg voor sommige spelers...

31 mei 2016 om 08:45

Ja inderdaad, want 7,5 ton per jaar bij Inter is meer dan de best verdienende speler bij Feyenoord. Denk eens na.

31 mei 2016 om 09:09

Kom maar met bronnen.

31 mei 2016 om 11:12

Tonny Vilhena has accepted Inter's offer. He is about to sign a new 5 year contract for 750 thousand Euro a year and bonus. Tuttosport spoke of the agreeement between the two parties and explains that is now up to Mancini to decide the players' future. Although being a very valid and useful player, he cannot be compared to Biglia, Lassana Diarra or Yaya Toure', the three players followed by Inter to strenghten their midfield.

A reason why the Dutch player's agent wants to delay the confirmation to next week to wait for Mancini's approval. In that case Inter are willing to offer the player another solution, that of a loan to an affiliate club like Bologna who would be interested to sign the player if Diawara is sold.

Bron: Tuttosport

31 mei 2016 om 11:14

en het allerlaatste nieuws:

Continues the negotiation with Vilhena, according to Corriere dello Sport Piero Ausilio should be very close to take the midfielder to Roberto Mancini beating the competition of Porto, Leicester, Amburgo, Olympiakos, Espanyol, Marsiglia and Milan. If the deal will be done, next week Vilhena could be already in Milan for medical tests and sign the contract of 5 years. Then Inter must decide if to take him or give him on loan to Sampdoria, Udinese or Bologna.

31 mei 2016 om 20:22

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=279142

Dan is Feyenoord nooit een serieuze optie geweest. Hij is gewoon gaan shoppen met paps en heeft vervolgens een onmogelijke eis bij Feyenoord neergelegd.

31 mei 2016 om 09:12

Precies, hij probeert nu nog een bruin armpje te halen bij het legioen en Van Geel nog even de schuld in de schoenen te schuiven. Vilhena is niet uniek, hij heeft dezelfde lust naar geld als de meeste spelers. Waarom wilde hij vorige zomer en in de winterstop niet weg? Omdat je salaris en tekengeld hoger ligt als je transfervrij bent. Zijn moeder? Haar toestand is er niet beter op geworden sindsdien, maar vormt inmiddels blijkbaar geen beletsel meer voor een buitenlandse transfer.

31 mei 2016 om 10:07

Inderdaad. Ik vond het jammer dat hij niet bijtekende, maar het is ook wel een enorm hypocriet mannetje ook. En maar zeiken op Van Geel. Alsof die ervoor verantwoordelijk is dat hij ernaast kwam te staan onder Rutten en hij de toegenomen concurrentie niet aankon. Maarja, dat zijn onze supertalentjes he? Echt een generatie van mentaal zwakke papzakjes die bij het minste geringste beetje tegenslag gaan mokken en zeuren.

31 mei 2016 om 11:46

Als ik hetzelfde salaris zou krijgen als Nelom zou ik ook wel 2x nadenken.

Van Geel goede keuze gemaakt ... Deze beperkte speler gaat weer om teveel geld vragen ... Dat is hij niet waard en de grote clubs nemen hem slechts omdat hij geen geld kost ...

Dom dom dom ...

Iedereen blij dat we af zijn van deze middelmatige speler. Inter zal hem vast verhuren aan een wat kleinere club in de serie A.

Een snotneus die 8 ton eist ik zou liever iets minder hebben en zoveel mogelijk tijd met me doodzieke moeder doorbrengen die stervende is of is dat nu minder belangrijk dan die miljoenen. Maar ja ik werk in de haven voor een paar centen en ben er nog blij mee ook geen slaaf van het geld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren