Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gewezen toptalent verlengt verblijf in Rotterdam met twee seizoenen

Laatste update:

Luigi Bruins gaat zijn aflopende contract bij Excelsior met twee seizoenen verlengen. Dat laat de 28-jarige middenvelder woensdag weten aan RTV Rijnmond, al hebben de Kralingers via de website nog niets laten weten.

/

“Ik zit hier op mijn plek. Ik hoefde dan ook niet lang te twijfelen. Voor mij was het vrij snel duidelijk dat ik wilde blijven. Dit meerjarige contract geeft rust”, aldus Bruins in gesprek met de regionale zender. De voormalig Oranje-jeudginternational begon zijn carrière bij Excelsior en keerde er afgelopen zomer terug. Vorig seizoen kwam hij tot twee doelpunten en drie assists in de Eredivisie.

Bruins stond open voor een buitenlands avontuur, maar heeft ook altijd te kennen gegeven een langer verblijf op Woudestein niet uit te sluiten. Volgens algemeen directeur Ferry de Haan moeten er wat betreft het contract van Bruins nog ‘een paar dingen’ geregeld worden. Dat heeft hij aan Voetbal International laten weten.

Kan Luigi Bruins de Nederlandse top aan, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bruins valt me nooit mee.
Die jongen wordt de hemel ingeprezen en het is drie keer niks.

17 juni 2015 om 19:58

Hij werd de hemel ingeprezen. Die tijd is al even voorbij.
Moet wel zeggen dat hij het bij en voor Excelsior prima doet. Voor de rest te licht bevonden

18 juni 2015 om 01:53

Onzin en ook weer niet,zijn bal aanname is van wereldklasse,dat zie je in Nederland nergens. Maar ken deze jonge en zat ook tot 5/7 uur te pokeren de dag voor de wedstrijd. Het is misschien wel voetbaltechnisch gezien Nederlands beste voetballer ook met een goed inzicht. Maar instelling is dramatisch geweest,zo eeuwig zonde dit want elke voetbal fan kon zien dat dit een perfecte spelverdeler had kunnen worden.

Zo zonde! Wat een heerlijke techniek heeft deze man, maar de blik waarmee hij uit zij ogen kijkt...

Minstens de sub top in NL had hij aangekunt

Bruins werd volgens mij toch een tijd lang gezien als talent. En een speler die met topclubs mee kon. Maar ja, als je dan Excelsior kiest, betwijfel ik het. Zeker met de trainer die komend seizoen voor de groep staat vind ik het persoonlijk onbegrijpelijk, dat er niet een andere club zich heeft aangediend voor Bruins... Jammer! Ik denk dat hij beter kan dan Excelsior.

17 juni 2015 om 20:23

Over talent kun je niet meer spreken op z'n 28e. Volgens mij naast Feyenoord en Excelsior ook bij Red Bull Salzburg en Nice (?) onder contract geweest, overal geflopt. Bewijst z'n oorspronkelijke club een dienst door er te blijven, want daar is hij wel een sterkhouder in het team. Zou niet kunnen voorstellen dat hij bij een club van het kaliber Groningen (voorbeeld) zal slagen.

Eerste seizoen bij feyenoord speelde hij als hangende linksbuiten.
Dat jaar speelde hij gewoon goed.
Alleen zijn uitstraling op het veld wordt je zo moe van.
Voetballend is hij 5x zo goed dan Lex.
Bij feyenoord is hij geflopt ,maar dat deed iedereen die jaren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren