Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geweldige vrije trap van topscorer Ba levert Besiktas overwinning op

Laatste update:

Demba Ba blijft van onschatbare waarde voor Besiktas. De aanvaller maakte dit seizoen al zeventien doelpunten voor De Zwarte Adelaars en kwam maandagavond in de uitwedstrijd tegen Gençlerbirligi wederom tot scoren. Via Olcay Sahan werd het nog 0-2. Door de overwinning staat Besiktas nog maar één punt achter koploper Fenerbahçe.

Ba was in zijn laatste drie competitiewedstrijden niet eens tot een doelpoging gekomen, maar deed in Ankara dus weer van zich spreken. De Senegalees mikte de bal uit een vrije trap laag in de hoek van de keeper, twintig minuten voor tijd. Het team van Slaven Bilic bouwde die voorsprong later nog uit en boekte zodoende zijn negende overwinning in de laatste tien speelronden van de Süper Lig.

Besiktas was over het geheel bezien de betere partij en was na een uur ook al dicht bij een treffer geweest, maar voormalig PSV’er Atiba Hutchinson schoot op zo’n drie meter van het doel net naast. Door de goals van Ba en Olcay (intikker) ging Besiktas er echter toch nog met het volle pond vandoor en maakte het direct een einde aan de ongeslagen reeks van Gençlerbirligi, die vijf wedstrijden duurde. Besiktas eindigde het duel door een rode kaart voor Pedro Franco overigens met tien man.


Denk jij dat Besiktas kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtig om de Turkse titelstrijd te volgen.

Besiktas, Fenerbache en Galatasaray zijn toch de Ajax, PSV en Feyenoord van Turkije.
Ik volg het dan puur en alleen via Teletekst maar dit is toch wel leuk om te volgen.

Dan gun ik het toch Besiktas omdat ze toch de 3e club zijn van dit rijtje en dus de underdog.

26 januari 2015 om 22:24

Mooi om dit te lezen. Veel VZ leden klagen wel over het niveau, (wat natuurlijk niet top is) maar de competitie zelf is erg spannend. De hekkensluiter (18e) loopt bijvoorbeeld maar 3 a 4 punten achter de nummer 12/13 om een voorbeeld te noemen. En dan heb ik het nog niet eens over de titanenstrijd tussen de top 3.

26 januari 2015 om 23:20

Maar dat komt omdat die competitie vergelijkbaar is met de belgische pro league (of zelfs lager, aangezien galatasaray niet eens van anderlecht kan winnen)

26 januari 2015 om 23:26

Yountalent. Goeie logica man, want turkse super lig is ook beter dan spaanse competitie imdat galatasaray van real wint. Ga toch fietsen man en troll lwkker ergens anders! Turkse competitie is rete spannend. En bij vlagen ook wel goed voetbal.

26 januari 2015 om 23:47

Oh omdat Ajax niet van Sparta wint is Ajax en dus de Eredivisie Jupiler League niveau? Vriend, Galatasaray wint even van Juventus, Man Utd, Real Madrid. Dat ze dit jaar door een flutcoach een off (deel van het) seizoen hebben, tja. Een Gala in vorm is gewoon een goeie club.

27 januari 2015 om 01:29

Yountalent

Hou toch op man, op deze manier kan je de competities toch niet vergelijken. De jongens hierboven hebben al jouw terecht gewezen. Ik ga dr verder ook niet op in.

Zo geweldig was de vrije trap nou ook weer niet. Besiktas pakt ook de punten, ben benieuwd wie van de top 3 als eerst een steekje laat.

Keeper had die bal gewoon moeten pakken, laag in de korte hoek. Genclerbirligi mistte helaas Stancu anders was deze wedstrijd misschien anders afgelopen. Kerim Frei ook goed ingevallen.

26 januari 2015 om 21:19

Zo kan ik ook wel, als Veli als Sosa als Cenk meespeelden...

27 januari 2015 om 01:32

Stancu is net als Ba voor Besiktas, levensbelangrijk voor Gencler. Je kan die situatie niet vergelijken met het gemis van Sosa en Veli. Berat kon er niet veel van, maar als clubtopscorer er was dan was het absoluut niet 0-2 geworden.

27 januari 2015 om 00:12

Betwijfel het.. Vergeet niet dat er meerdere spelers van Besiktas voor de keeper gingen staan. Waardoor de keeper de bal pas enkele meters voor hem zag. De bal kwam ook echt in een hoek waar niemand hem had verwacht.

Wat een heerlijke transfer is dit zeg:
23 wedstrijden 18 doelpunten 2 assists 96 min per doelpunt 1.727 min totaal.

27 januari 2015 om 01:33

Ja nu nog laten zien tegen Fener, Galatasaray en Liverpool!

27 januari 2015 om 11:40

Je kan ook kampioen worden zonder van Fener of Gala te winnen . Het gaat om de overal performance.

Ps. Ga er vanuit dat hij tegen hun ook nog wel zal scoren.

Ach ach ach... weer moeilijk.. totdat Kerim Frei erin kwam ging het enorm slecht. Aub nooit meet Motta, Necip en Oguzhan.. gelukkig heb je weer een Ba factor die zo scoort en de wedstrijd openbreekt. Na de 0 2 konden we 3 4x de 0-3 maken

De wedstrijd begon heel saai zonder kansen. Zo liep de eerste helft 0 0. In de 2de helft kregen we al paar kansen maar helaas gingen ze er niet in, intussen hadden we al 2 penalty's niet gekregen. Nadat Oguzhan eruit ging voor Kerim, draaide de wedstrijd om en begonnen we helemaal te domineren. Eerst Kerim die mede door een prachtige skill een vrijbal verdiend en die Ba prachtig binnen schiet. Erna ooknog een mooie goal van Olcay. Al met al tot de 65ste min een lastige wedstrijd, erna helemaal gedomineerd.

Tolga: 6.5
Serdar

gefeliciteerd besiktas ik als gala supporter gun jullie het kampioenschap

26 januari 2015 om 21:33

Galatasaray doet nog volop mee in de titelstrijd, waarom zou je de rivaal een kampioenschap gunnen?

26 januari 2015 om 21:42

omdat zij het best voetbal spelen en kijk is zelf zij hebben de minste penaltys en de meeste rode karten gekregen en toch doen ze mee in de race

26 januari 2015 om 21:47

Daar ben ik het niet helemaal mee eens. Over het algemeen hebben ze tot nu toe het mooiste voetbal laten zien, maar vandaag was het bijvoorbeeld weer bedroevend. Daarnaast vind ik penalty's en rode kaarten nou niet echt goede argumenten om hun het kampioenschap te gunnen.

27 januari 2015 om 11:15

Je gunt ze de kampioenschap omdat zij de minste penaltys krijgen en de meeste rode kaarten. Besiktas heeft ik zeg maar wat 7 van de 10 rode kaarten gepakt toen ze met 2-0 en dergelijke standen voor stonden en ook in de laatste minuten zoals vandaag. En vergeet niet de onterecht afgefloten goal van Karabuk als die was meegeteld was het 2-2 geworden (2 punten) of de rode kaart die Ersan niet krijgt tegen Balikesir zelfs Bilic gaf het toe. Of de wedstrijd tegen Eskisehir begin van het seizoen goal word afgefloten en 1 penalty word niet gegeven aan Eskisehir. Zo kan ik nog tot morgen doorgaan over Besiktas en ook Over Gs of Fener scheidsrechters zijn nou gewoon een drama in Turkije je kan er niks aan doen.

Gelukkig voor Besiktas dat ze zo een goede speler hebben gekocht.

Soms kan 1 speler het verschil maken of je wel of niet voldoende punten behaald om kampioen te worden en of je wel of geen Europees voetbal speelt.

Een paar jaar geleden hadden wij Alex de Souza die het verschil maakte tussen winnen en verliezen.

We spelen niet eens heel agressief, maar we krijgen zo vaak rood. Niet te geloven man. Pedro deed wel het juiste, als het 1-2 wordt, kan het nog gaan spoken in die laatste minuten. En hij mist de bekerwedstrijd, dus niks aan de hand.

27 januari 2015 om 01:40

Telt de bekerwedstrijd toch mee als je rood krijgt?

27 januari 2015 om 10:29

Ja een gele kaart telt niet mee, maar rood wel.

Altijd de laatste 10 minuten die rode kaarten en dan die necip uysal elke wedstrijd een kaart...

Demba Ba hoort niet in Turkije thuis, de ideale man voor Tottenham lijkt mij.

26 januari 2015 om 23:08

Waarom niet ? Woont in een mooi Islamitisch land, is zelf tevreden en houd van Turkije. Hij is erg geliefd bij de Supporters.. dat je de Turkse league niet volgt wilt niet zeggen dat het slecht is..

26 januari 2015 om 23:29

Turkije is een seculier land, met overwegend islamitische inwoners. Laten we dat even voorop stellen maar ja, ba speelt zichzelf weer aardig in de kijker zo... Doet het goed en wprdt mooi belangrijk gemaakt bij besiktas

Jammer dat deze man niet bij ons was gebpeven, dit hebben we namelijk nu echt nodig.

Je moet niet veel praten dan praat je onzin uit hou het bij een reactie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren