Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gestopte Djibril Cissé (38) wil onder opmerkelijke voorwaarden terugkeren

Laatste update:

Djibril Cissé sluit niet uit dat hij terugkeert op de Franse velden. De inmiddels 38-jarige oud-aanvaller zette in 2015 een punt achter zijn loopbaan, maar speelde nadien nog wel voor het Zwitserse Yverdon en het bescheiden Vicenza uit Italië. Cissé baalt ervan dat hij op 96 doelpunten staat in de Ligue 1 en de oud-speler van onder meer Liverpool, Lazio en Olympique Marseille hoopt dat hij de gelegenheid krijgt om de magische grens van 100 doelpunten alsnog te doorbreken.

"Je weet hoe dat gaat met topschutters, wij zijn gek op het maken van doelpunten", concludeert Cissé in een uitgebreid interview met So Foot. "We willen dolgraag mijlpalen bereiken, 25, 50, 75 doelpunten...De mijlpaal van honderd doelpunten achtervolgt mij nog steeds. Sinds mijn afscheid als speler staat de teller op 96 treffers. Ik word er gek van dat ik vier doelpunten tekortkom!" Cissé speelde in Frankrijk naast Marseille voor AJ Auxerre en SC Bastia.

Cissé hoopt nu dat een club uit de Ligue 1 de gok neemt en hem een contract aanbiedt, ondanks de aanhoudende coronacrisis. "Mocht een Franse club mij aantrekken, dan kan ik binnen twee of drie maanden die mijlpaal bereiken", aldus de gewezen spits, die zichzelf omschrijft als ‘behoorlijk koppig’. "Als ik iets in mijn hoofd heb, dan doe ik er alles aan om het voor elkaar te krijgen. Clubs lopen geen risico, want ik ben bereid om gratis te komen spelen. Ik ben momenteel met niemand in gesprek, maar ik hoop dat er binnenkort een club voor mij komt."

De oud-international van Frankrijk, met 9 doelpunten in 41 interlands, beleefde met name in zijn periode bij Liverpool de nodige successen. Als speler van the Reds veroverde Cissé de Champions League, FA Cup en Europese Supercup. Met de nationale Franse ploeg wist de oud-spits in 2003 de Confederations Cup in de wacht te slepen.

Denk jij dat Djibril Cissé nog goed genoeg is voor de Ligue 1?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit lijkt me een geval, zeker nu in de coronatijd, waarin de speler de club misschien een vergoeding kan betalen om mee te mogen spelen. Zou wel een mooie situatie zijn.

8 mei 2020 om 17:42

Inderdaad , mooi gebaar zou dat zijn. Daarmee krijg je alleen maar meer publiciteit natuurlijk. Als pinchhitter kan hij voor menig ploeg nog wel een goede zijn.

8 mei 2020 om 19:57

Ik vraag het mij af.. hij is dat explosieve inmiddels echt wel kwijt. Destijds vond ik het een geweldige spits en een prima aanspeelpunt. Zonde van al zijn blessures want dan had hij wellicht een aantal jaar langer op topniveau meegekund. Maar nu geloof ik daar niet meer in.

8 mei 2020 om 21:08

Nou.. ik werk in de artiestenindustrie waar ik hem enkele keren ook van dichtbij ‘aan het werk’ heb gezien als dj. Kleurrijke vent, maar heb toch echt vraagtekens betreft zijn fysiek.

Haha, heerlijk de motivatie om toch even die mijlpaal van 100 te behalen. Ben alleen benieuwd hoe goed hij daadwerkelijk nog is. Maar goed, misschien voor een club die tegen degradatie vecht kan hij nog wel van toegevoegde waarde zijn met zijn ervaring. Vervolgens hopen dat ze 4 penalty's krijgen in het seizoen .

Djibril,fijne herinneringen aan... Op de parkeerplaats waar de spelers hun auto bij het stadion parkeerden,stonden meestal allemaal Porsches,bentley's en Range Roverss. Er stond 1 overdadig met chroom versierde Hummer tussen,die was van hem. Flamboyante gast was het wel,maar deed het goed bij ons!

9 mei 2020 om 02:31

En die horrorblessure niet te vergeten! Heb altijd het idee gehad dat dat hem heeft weerhouden van wereldklasse te zijn.

Heeft hij zo weinig doelpunten gemaakt in zijn carrière als spits...

9 mei 2020 om 00:26

In de franse competitie he

9 mei 2020 om 00:41

Je hebt helemaal gelijk,heb dat stukje over het hoofd gelezen!

Met all respect voor Cissé maar hij is gewoon echt niet goed genoeg meer om een plaats in een Ligue-1 team te krijgen, betaald of niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren