Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Gesprekken tussen Barcelona en toptarget vergevorderd

Laatste update:
/
Franck Ribéry wil de transfervrije overstap naar Hellas Verona maken. De vleugelaanvaller bereikte geen akkoord met Fiorentina over de verlenging van zijn contract dat op 1 juli afliep, en I Gialloblu bekijken nu de mogelijkheden om de Fransman in te lijven. (Sky Italia)
/
Serge Aurier hoopt aan de slag te gaan bij Arsenal. Het contract van de Ivoriaans international werd eind augustus in samenspraak met Tottenham Hotspur vroegtijdig beëindigd, en the Gunners hebben nu de beste papier om de clubloze rechtsback in te lijven. (Sky Sports)
/
De gesprekken tussen Barcelona en Dani Olmo zijn in een vergevorderd stadium. De aanvaller is bereid flink salaris in te leveren en zal komende winter of uiterlijk volgende zomer aan de Catalaanse selectie worden toegevoegd. (La Sexta)
/
Jules Koundé is woest over het uitblijven van een transfer van Sevilla naar Chelsea. Los Nerviosenses bleven, tot woede van de centrumverdediger, vasthouden aan de ontsnappingsclausule van tachtig miljoen euro, waardoor hij telefoontjes van Sevilla nu wegdrukt. (Express)
/
Declan Rice is bezig aan zijn laatste seizoen bij West Ham United. The Hammers hoopten het tot medio 2024 doorlopende contract van de verdedigende middenvelder open te breken en te verlengen, maar de partijen zijn het niet eens geworden over de voorwaarden. (90min)
/
Juan Mata is tijdens de interlandperiode gespot in Glasgow. De middenvelder van Manchester United was niet alleen in het Blythswood Square Hotel, daar er ook spelers en zaakwaarnemers van Celtic aanwezig waren in het bijbehorende restaurant. (Manchester Evening News)
Zie jij Dani Olmo naar Barcelona vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom gaat Barca niet voor B. Silva? B. Silva is veel beter en ook nog goedkoper dan Olmo, doordat hij bij City nu overbodig is. B. Silva is daarom ook veel makkelijker haalbaar. Pep heeft gezegd dat hij mag vertrekken en B. Silva heeft een sterke voorkeur voor Spanje. In winter is B. Silva dus sws haalbaar voor Barca. Voor 60 miljoen is hij al te koop bij City. Bij Olmo moet je nog maar zien of hij in de winter kan verkassen, omdat hij sterk houder bij Leipzig is en Leipzig hem echt niet in winter laat gaan. Dat doen ze nooit. Dat zag je ook bij Upamecano en Naby Keita. Die laten nooit in de winter hun sterkhouders vertrekken. In zomer moest Olmo al 75 miljoen kosten. In winter zal dat al dik boven 100 miljoen zijn. Dan kun je toch veel beter voor 60 miljoen, B. Silva ophalen die ook nog beter is?

3 september 2021 om 21:08

Is volgens mij een stuk ouder, minder potentie om door te groeien. En is zeker wat minder snel.

3 september 2021 om 21:08

Dani Olmo daarentegen is Spaans, jong en homegrown. Komt uit de eigen jeugdopleiding en dat is altijd een plus voor clubs. Bovendien is B. Silva toch nog steeds een basisspeler bij city toch? Of mag hij uitwijken naar een nieuwe club na de komst van Grealish?

3 september 2021 om 21:10

Olmo homegrown?? Hoe kom je daar nou bij? B. Silva mag vertrekken na komst van Grealish. Dat hij nog speelde, was omdat Foden en De Bruyne geblesseerd waren.

3 september 2021 om 21:13

Ik denk dat hij bedoelt dat Olmo uit de jeugdopleiding van Barcelona komt.

3 september 2021 om 22:22

Olmo komt uit de barca jeugd, het is een homegrown speler.

3 september 2021 om 22:28

Homegrown geldt toch alleen voor Engelsen? Daarnaast is homegrown geloof ik dat je minimaal 3 jaar tussen je 16de en 21ste jaar in eigen land gespeeld hebt.

3 september 2021 om 21:15

@Zermatt_Person, ik vind Bernardo silva geen barca speler eerlijk gezegd, is veel meer een speler voor- real-atleti
En silva kan zich niet meer doorontwikkelen

5 september 2021 om 12:50

Vind het juist wel een Barcelona speler. Zijn spel is namelijk gebaseerd op dribbels en korte combinaties. Vind het totaal geen Atletico speler, want zijn spel is niet gebaseerd op meters maken en hard werken. Een typische Real speler weet ik niet, want Real hanteert niet echt een bepaalde speelstijl ofzo. Is voornamelijk prijzen winnen en veel doelpunten maken. Maakt niet uit op welke manier.

3 september 2021 om 21:15

Een jongen uit de streek die vier jaar jonger is, en niet onbelangrijk: die nu half zoveel verdient bij zijn club als Silva. Mensen denken vaak alleen in transfersom als het gaat om "goedkoper" maar het salaris heeft vaak nog meer impact op wat een speler per saldo kost, zeker bij topclubs.

4 september 2021 om 07:53

En Zermatt denkt vooral dat spelers van City beter zijn dan spelers van andere clubs, zelfs als ze weg mogen/moeten

4 september 2021 om 01:50

Bernardo Silva is ondertussen alweer 35 jaar oud. Olmo daarentegen 23, vind Olmo een apart speler trouwens. Weet niet met wie ik die moet vergelijken.

4 september 2021 om 02:20

Bernardo Silva is 27 jaar oud. Jij doelt wellicht op David Silva?

6 september 2021 om 17:30

Heb jij een document waar je deze reactie hebt opgeslagen en onder ieder gerucht van Dani Olmo of bericht over Bernardo Silva plakt? Neem me niet kwalijk als ik het fout heb, maar ik heb deze reactie afgelopen week al meerdere keren voorbij zien komen. Niet tevreden met de likes? Niet de desgewenste reacties gehad? Of haal ik dingen in mijn hoofd?

Arsenal zal Aurier heus geen contract aanbieden lijkt mij. Met de Japanner hebben ze nu al 3 opties voor op rechts. Lijkt mij erg stug dat ze hem dan gaan halen. Al zou dat wel passen in dit beleid.

3 september 2021 om 21:26

Misschien doet Aurier het wel voor een zeer laag salaris. Dan hoeft het niet slecht te zijn. Ik denk dat hij beter is dan Chambers op RB.

3 september 2021 om 21:34

Al zou Aurier gratis zijn dan hoef ik hem alsnog niet. Chambers gaat niet meer op rechts spelen. Cedric en die Japanner zullen het uitmaken. Aurier is een zwakke speler en zorgt alleen maar voor problemen.

Die Kounde moet zich niet zo aanstellen. Meneer verdient 4 á 5 miljoen bij Sevilla, en Chelsea is echt geen sportieve verbetering. Ik vind het echt een speler voor Bayern, Barcelona of Real. En ach, als je ziet wat voor bedragen er voor verdedigers worden neergelegd. Vind ik de vraagprijs van Sevilla helemaal niet eens zo gek.

3 september 2021 om 21:11

Hallo Martijn,

Ik heb speciaal ingelogd voor jou. Niet omdat je zo een leuke kerel bent maar door een zekere opmerking: ‘Chelsea is echt geen sportieve verbetering’

Kun je dit onderbouwen?

Ik hoor graag van je

3 september 2021 om 21:14

Van Sevilla naar de CL winnaar geen sportieve verbetering... Moet niet gekker worden.

3 september 2021 om 21:15

Interessant om Chelsea geen sportieve verbetering te noemen, een club die de CL won en geld heeft uitgegeven om de selectie nog sterker te maken. Maar vervolgens Barcelona wel als optie noemt, een zwak team, zonder geld, die juist moesten verkopen...

4 september 2021 om 18:32

Kounde had bij de nummer 1 van de Premier League kunnen spelen. Maar wilde wachten op “mooiere” clubs.

Vraag me af of barca olmo wel nodig heeft
Je hebt busquets frenkie pedri puig gavi nico gonzales, en coutinho heb je ook nog die een kans krijgt dan vind ik olmo wel overbodig en niet nodig, Fijne avond allemaal

3 september 2021 om 21:20

Messi!
Olmo kan ook als buitenspeler uit de voeten, ik ga er vanuit dat Braitwaite, Coutinho en Aguero er niet langer zullen zitten dan 1 seizoen. Vanuit dat oogpunt komt er wel wat vrij voorin. Ik zou de transfer zeker toejuichen.

3 september 2021 om 21:28

Nadeel is wel dat hij rechtsbenig is. Dan heeft Barca met: Fati, Depay en Olmo liefst drie rechtspoten op de linkervleugel en een linkspoot op rechtervleugel met Dembele.

3 september 2021 om 21:35

@BVRCV hoop dat coutinho dit seizoen echt gaat shinen, nu messi weg is ga ik ervan uit dat ie gaat stralen, aguero kan je gewoon afschrijven na een halve training al geblesseerd geraakt

Barcelona en transfervrij, moeten ze dan niet als back-up van Dest een Aurier halen? Beetje weinig spelers op de rechtsback hebben wij nu.

3 september 2021 om 21:36

@Awosela roberto kunnen we prima als backup gebruiken, aurier vind ik geen interessante speler, en niet goed genoeg

3 september 2021 om 21:45

Jullie hebben gelijk, ik werd gewoon blij van het woordje gratis. Was Roberto helemaal vergeten, maar die ben ik dan ook liever gewoon kwijt.

3 september 2021 om 22:32

Mingueza kan prima als rechtsback spelen.

Zeer bizar wat er allemaal gebeurd bij Barcelona. Moriba vertrok want er kon niet voldaan worden aan zijn salariseisen. Hij vroeg volgens mij een normaal salaris wat bij een selectiespeler hoort. Dat geld is er niet. Vervolgens wordt in dezelfde periode het contract van Pedri opgewaardeerd.

Er vertrekken meerdere spelers en plots ga je een transfersom betalen en een veel hoger salaris wat voor Moriba gebruikt kon worden. Een eigen talent waarbij je ongetwijfeld veel goedkoper zal uitkomen.

Het beleid van Barcelona faalt al jaren op rij en ook de aankoop van L. de Jong is daar 1 van. Dan kun je als club liever voorlopig verder met de aanvallers Braitwaite, Depay, Dembele, Fati, Aguero en Demir. Met eventueel tijdelijk een jeugdspeler of een aanvaller van je B elftal.

3 september 2021 om 22:25

Hij vroeg wel veel voor een selectiespeler, meer dan een Tadic of Haller bij Ajax verdient. Tot wel 6 miljoen per jaar. Dat is erg veel, maar hij had duidelijk geen zin om bij een zinkend schip te verlengen.

3 september 2021 om 22:39

Bertos: hij wilde 6 miljoen. Als ik me niet vergis, heeft hij maar 18 wedstrijden gespeeld. Ik heb een gevoel dat de zaakwaarnemer en zijn vader hem gebrainwasht hebben.

3 september 2021 om 23:11

Oké thanks voor de update. Ook voor jouw bericht Bongiorno.

Zou als speler van Barcelona helemaal gek worden als je dit leest. Salaris inleveren en de club die je verteld heeft dat zo hard nodig te hebben gaat gewoon de markt op om een topspeler als Olmo aan te willen trekken...

4 september 2021 om 02:26

Ik zou als ik jou was helemaal gek worden als ik elk wandelgangen bericht aan zou nemen als de waarheid..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren