Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gertjan Verbeek begint met pijnlijk verlies in Keuken Kampioen Divisie

Laatste update:

Almere City FC en Gertjan Verbeek zijn met een nederlaag aan het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie begonnen. De ambitieuze Flevolanders, waar Verbeek zijn officiële debuut maakte, verloren maandagavond van Jong AZ, waar Maarten Martens eveneens zijn vuurdoop op de bank beleefde. Een valse start zodoende voor Verbeek op het trainingscomplex van zijn voormalig werkgever AZ. MVV deed goede zaken door met minimaal verschil bij Jong FC Utrecht te winnen.

Jong AZ - Almere City FC 2-1
De eerste echte kans van de wedstrijd, na twintig minuten spelen, was meteen raak. Een inzet van Lance Duijvestijn, op aangeven van Thibaut Lesquoy, ging er via het been van Peer Koopmeiners in: 0-1. De combinaties bij het team van Verbeek waren bij vlagen goed, maar dat leverde niet meer goals op. In de extra tijd ontsnapte Jong AZ aan een dubbele achterstand. Maarten Pouwels kwam op fysieke kracht voorbij zijn tegenstander en legde af op Duijvestijn, die het leer vervolgens niet achter doelman Beau Reus kreeg.

In de tweede helft waren Jong AZ en Almere City aan elkaar gewaagd. Een inzet van Iman Griffith ging naast en niet veel later ging een schot van Ilias Alhaft net over. Laatstgenoemde bleef daarna dreigend, maar tot tweemaal toe had hij het vizier niet op scherp staan. De goal viel een kwartier voor tijd wél aan de andere kant. Richonell Margaret tikte de 1-1 binnen na een snelle aanval. Zes minuten voor tijd werd het nog erger toen Yusuf Barasi de bal op aangeven van Fedde de Jong achter doelman Michael Woud kopte. Daar had het eerste elftal van de jongste profclub van Nederland niet van terug.

Almere City is zeker niet de enige beoogde titelkandidaat die meteen op de eerste speeldag punten laat liggen. Zo verloor De Graafschap met 0-3 van Roda JC Kerkrade en kwamen VVV-Venlo, NAC Breda (2-2 tegen elkaar) en FC Volendam (2-2 tegen FC Eindhoven) niet verder dan een gelijkspel. ADO Den Haag won daarentegen met 2-0 van Jong Ajax.

Jong FC Utrecht - MVV 0-1
Ondanks een veldoverwicht en het feit dat Jong FC Utrecht de meeste kansen kreeg, keek de beloftenploeg uit de Domstad in de rust tegen een 0-1 achterstand aan. Orhan Dzepar had er flink wat hulp van doelman Fabian de Keijzer voor nodig, maar van afstand knalde hij de bezoekers wel op voorsprong.

De 541 toeschouwers in De Galgenwaard zagen hoe MVV na rust geen grote kans weggaf aan Jong FC Utrecht, maar zelf ook niet het duel in het slot kon gooien. De bezoekers gunden het team van Darije Kalezic in de slotfase ook nog eens de bal, waardoor het tot de laatste seconden spannend bleef. De treffer van Dzepar bleek uiteindelijk doorslaggevend.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verbaast me niets. De voorbereiding ging ook al met heel veel moeite. en hoe haal je het in je hoofd om Alhaft op de bank te laten en Ahannach op rechtsbuiten te zetten? Gertjan Verbeek is leuk voor de heren in Voetbal Inside, maar met zijn voetbal kom je nergens. Zijn komst was gewoon een mediastunt, niks meer.

Zal ik dan de inkopper maken dat hij zich misschien iets beter voor had mogen bereiden op deze wedstrijd? Ik vind het best wel triest dat je niet eens weet tegenover welke coach je staat.. Helemaal als je dat live op tv gaat staan vertellen met een glimlach van oor tot oor dan ben je zelf net zo onprofessioneel als hij al die spelers altijd stond te vertellen dat ze zijn in die trieste “analyses” van hem bij FOX

Haha oei. Zal Lesley er nog wat geld in pompen? Dat 5 jarige plan wordt wel lastig zo. Ook al zijn er natuurlijk nog 37 wedstrijden

9 augustus 2021 om 22:36

Het ging al mis bij Almere toen ze Tobiasen wegstuurde. Raar beleid.

9 augustus 2021 om 23:23

Wanbeleid is ook beleid 😆

9 augustus 2021 om 23:24

Dat lijkt me vrij duidelijk, want zonder iets gepresteerd te hebben, heeft de club toch een behoorlijk spelersbudget. Die club word gewoon gepushed sinds het geen Omniworld meer is.

10 augustus 2021 om 09:49

Dat valt wel mee, Lesley pompt geen miljoenen in vage transfers. Er word vooral geinvesteerd in alles rondom het veld. En dat is waar zijn bedrijf gewoon geld aan verdiend. De Businessclub is inmiddels 1 van de grootste van de competitie, al is het natuurlijk wel gewoon zo dat zonder Lesley de club niet meer had bestaan.

Gister was de eerste helft nog wel oke, 2e helft volledig door de grond gezakt. Moet nog een hoop gebeuren, al denk ik niet dat dit seizoen zal draaien om promotie. Met een nieuwe trainer en een aantal sterkhouders die weg zijn zal het vooral weer opbouwen worden. Playoffs is dit jaar het doel in mijn ogen.

Onze Gertjan is ver gezonken, van structureel in de subtop meedraaien met de ene club tot op het tweede niveau verliezen van het tweede elftal van dezelfde club.

Ik vind het als Almere City supporter erg jammer dat Almere City de competitie met een nederlaag is begonnen. Ik vind dat dit Almere City erg veel kwaliteiten heeft en ik hoop dat Almere City de komende 37 competitiewedstrijden gaat winnen en dus de competitie gaat eindigen met 111 punten.

9 augustus 2021 om 22:37

Mooie passie heb je voor de club of je bent lekker sarcastisch bezig. I.i.g is een realistisch doel dit seizoen plaats 7-10 net buiten de playoffs.

Gertjan moest nooit aan deze klus beginnen het is altijd net niet bij Almere City helaas.

9 augustus 2021 om 23:22

Dan is het of een perfecte match, of ze hadden het beiden niet moeten willen.

Verbeek die verliest vind ik wel verrassend. Waar zou het deze keer aan hebben gelegen? De stadionbelichting? Lag de middenstip niet in het midden? Misschien waren de netten wel te slap vandaag.

Nou ja, bij jong-AZ speelden dan ook Gullit, F. de Jong, Reus en Koopmeiners...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren