Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geïrriteerde Van Bommel komt na straf van arbitrage goed weg met Antwerp

Laatste update:

Mark van Bommel heeft met Royal Antwerp de derde zege op rij geboekt en gaat alleen aan de leiding in de Jupiler Pro League. In de eigen Bosuil werd OH Leuven met 4-2 opzijgezet. Daarvoor moest Antwerp zich wel behoorlijk inspannen. Van Bommel kreeg bij een 2-2 stand in de 57e minuut geel vanwege aanmerkingen op de arbitrage. De voormalig coach van PSV werd gered door Michel-Ange Balikwisha, die met twee late treffers de gevierde man werd.

Het treffen tussen Royal Antwerp en OH Leuven leverde een strijd bovenaan de ranglijst op. Beide ploegen wonnen hun eerste twee wedstrijden en voerden met Racing Genk en Oostende de Jupiler Pro League aan. Bij Antwerp begon Vincent Janssen wederom op de bank: centraal in de punt koos Mark van Bommel voor Michael Frey. Achterin was er weer een plek ingeruimd voor ex-Ajacied Toby Alderweireld. Tijdens de midweekse Conference League-wedstrijd tegen Lilleström was de aanvoerder er niet bij.

Het waren de bezoekers die voor het eerste gevaar zorgden. Een knal van Tamari spatte uiteen op de lat boven Antwerp-goalie Jean Butez. Na die waarschuwing kwamen de bezoekers na een klein half uur op 0-1. Nachon Nsingi schoot droog raak na een vlotte counter. Antwerp raakte hier niet van de leg en draaide binnen enkele minuten alles om. Eerst volgde de gelijkmaker via Radja Nainggolan. Hij denderde het strafschopgebied binnen en schoot raak. Slechts twee minuten later veerde men in de Bosuil opnieuw op toen Frey knap wegdraaide en de 2-1 noteerde.

Na de thee leek er vrij weinig aan de hand voor Van Bommels equipe, maar uit het niets kwam Leuven op 2-2, Patris kon raak koppen. Het liep niet en Van Bommel maakte zich langs de lijn keer op keer boos. Het kwam de trainer op een gele prent te staan. Gelukkig voor hem en heel Antwerpen duurde het niet lang voordat de 3-2 viel. Pieter Gerkens gaf hard voor en Balikwisha tikte binnen. De vlag ging weliswaar omhoog, maar na inmenging van de VAR bleef de goal staan.

Nadat Janssen een kwartier voor tijd mocht invallen was het wederom Balikwisha die doel trof. Hij dribbelde richting de zestienmeter en haalde onverbiddelijk uit. Janssen kreeg nog een grote kans op de 5-2, maar trof geen doel. De derde opeenvolgende zege betekent dat Antwerp nog steeds ongeslagen is en alleen aan de leiding gaat in België.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Frey op deze manier goals blijft maken heeft Janssen echt wel een probleem. En met hem Antwerp ook ineens.

8 augustus 2022 om 00:08

Janssen als invaller is toch niets mis mee? Frey laten razen voor 70 minuten en kan Janssen het afmaken. Zie een leuke duo ontstaan

8 augustus 2022 om 00:11

Tweede best betaalde speler van België als invaller geen probleem?

8 augustus 2022 om 00:11

Dure speler wordt het dan voor iemand die maar zich maar 20 minuten hoeft in te spannen.

8 augustus 2022 om 00:19

Alleen maar goed dat van Bommel niet adhv het salaris de opstelling maakt. Frey doet het nu gewoon goed, als trainer raak je alle geloofwaardigheid kwijt als je dure speler geforceerd in de basis zet. Vincent krijgt elke keer wel speelminuten, hij moet het dan maar in die minuten laten zien dat hij basisspeler waardig is.

8 augustus 2022 om 00:32

@lierse is toch niet Janssen’s probleem of van de coach?En als het werkt, waarom niet? Uiteindelijk betaal de club voor spelers waar je het meeste uit haalt in een goed werkend systeem, en als je bij wijze van kampioen wordt met een best betaalde speler die 20 minuten per wedstrijd speelt EN veel inbreng heeft zoals Janssen vandaag, dan is dat het waard. Lijkt mij. Of je wilt productiviteit inleveren omdat stuggewijs de best betaalde speler moet spelen. Zie Ibra. Speelde ook niet alles, verre van zelfs.kreeg tot vorig seizoen 6 mil ofzo per jaar. Maakt niet uit. Maar wel kampioen geworden dankzij Ibra. En als Het tandem Frey-Janssen op deze manier ideaal rendeert, is er geen haan die er naar kraait.

8 augustus 2022 om 00:54

@Mauro, daarom dat ik zeg Janssen en Antwerp. Janssen omdat hij op bank zit en Antwerp omdat ze de tweede beste betaalde speler van België op de bank hebben.

8 augustus 2022 om 05:19

Lierse1997. Als Fc Antwerp kampioen wordt denk ik niet dat zij er wakker van kunnen liggen. Tikken dat salaris dan zo af met de CL inkomsten. Want wat is dan precies het probleem?

8 augustus 2022 om 07:15

Ja klopt maar zo verdiend Janssen al 5 jaar zijn geld haha

8 augustus 2022 om 12:50

Helemaal mee eens maurootje. Prima voetballer die Frey. Zolang hij presteert en scoort lekker laten staan, daarna sterke Janssen als de verdedigers vermoeid zijn. Tuurlijk komen er ook genoeg wedstrijden dat Janssen start (blessures, schorsingen, vormdipjes). Ik zie dit Antwerp het goed doen dit seizoen. Zou leuk zijn voor de Ned enclave daar. Persoonlijk denk ik dat Ekkelenkamp ook iets gaat toevoegen aan het middenveld. Is echt geen slechte speler, technisch aardig goed en doelgericht. Nainggolan kan het zaagwerk doen. Go Antwerp!

8 augustus 2022 om 00:16

Het is ook gewoon de meest onbegrijpelijke transfer van het jaar. Op vasis van wat geef je Vincent Janssen zo'n salaris? Dat ie zo lekker hard werkte bij die ene interland? Of die 3 goals in 34 wedstrijden in Mexico.

8 augustus 2022 om 09:04

Dit was van te voren ook wel te verwachten.. even goed gedaan hier in Nederland daarna niks meer laten zien. En dan ook nog eens een dik salaris opstrijken daar in Antwerpen.

Blijft een vervelend persoon die van bommel.. leer nou eens je mondje dicht te houden tegen de arbitrage man....

8 augustus 2022 om 00:38

Ik ben ook geen fan van Van Bommel maar ik vind wel dat hij bij Psv ook niet goed is begeleid en Schmidt deed het zeker niet beter dan hem.
Dan even over voetbalzone, de kop van dit artikel is echt dramatisch. Komt van Bommel goed weg door geen rood te krijgen of komt Antwerp goed weg door nog 4-2 te winnen???
Ik heb de tweede helft gezien en Van Bommel kreeg geel en meer dan een keer wat roepen was het niet. En Antwerp was 4x zo goed dan Leuven. Leuven stond de hele tijd in eigen 16 en uit een counter komt een corner en wordt het 2-2 daarna was Antwerp weer heer en meester dus gewoon een dikverdiende overwinning! Ik snap de kop van dit artikel dus totaal niet.

8 augustus 2022 om 09:32

@Paauwer hij kreeg inderdaad geel vanwege het protesteren omdat er niet gekeken werd naar het handspel van Leuven in het strafschopgebied. Qua spel is het een verademing tegenover vorig seizoen,Janssen viel erg sterk in maar Frey pikt zijn doelpuntjes mee. De commentator op ziggo had duidelijk niet zijn huiswerk verricht.Bij Frey en Balikwisha aangeven dat het hun eerste doelpunten waren in de competitie.

8 augustus 2022 om 09:52

@roklo, voetbal je zelf? Dan ben ik benieuwd hoe stil en kalm jij ik het veld blijft. Van Bommel deed niks noemenswaardigs

8 augustus 2022 om 12:19

Zitten natuurlijk redelijk wat engerds daar, naast de eigenaar heb je ook al Overmars en van Bommel.

Mark gaat vrolijk door met zijn irritante gedrag. Hij gaat zich bij Antwerpen ook onmogelijk maken. Best triest voor zo'n grote speler. Meestal ga je dan jezelf reflecteren

8 augustus 2022 om 00:13

Zo was hij ook als speler natuurlijk. Dit hoeft niet fout te gaan. Er zijn meer trainers die zich irritant opstellen en het wel maken omdat ze presteren. Duidelijke boodschap voor van Bommel dus; presteren.

de 2-2 gaven ze makkelijk weg maar die kerel was wel een stuk groter dan de rest, daarnaast kregen ze 2 grote kansen maar buiten dat was Antwerp de baas in de 2e helft. met 2 mooie goals en een bal op de kruising. Frey deed het goed is sterk maakte een goal en kan een bal vasthouden en de bal kaatsen. maar ik vond Vincent sterk invallen hij won bijna elk duel hield de bal vast en legde de bal met zijn hoofd en voet precies goed neer voor zijn mede spelers.

Van Bommel is een topper

Nare man, die van Bommel. Een beetje kopie van Simeone. Als het niet loopt, gaat hij lopen zuigen.

8 augustus 2022 om 07:50

Van Bommel lijkt me juist een geweldige gast. Op het veld verandert hij alleen en doet hij alles om te winnen. Die man is zo fanatiek. Ja, soms te. Maar zo erg als enkelen willen doen voorkomen vind ik het ook al niet

8 augustus 2022 om 12:03

Nou, in zijn relatief korte periode als hoofdtrainer heeft hij tot nu toe geen goede indruk gemaakt. Meermaals heeft hij het aan de stok met een 4e man, of scheidsrechter.
Ik wil niet zeggen dat hij net zo erg is als Simeone, want die vindt ik helemaal doorgedraaid, maar ik denk wel dat Mark eens bij zichzelf te rade moet gaan of het altijd zo uitbundig moet.

Mark beeing Mark...

Mark is weer typisch Mark... In België zijn ze hier niet van gecharmeerd, ik verwacht dan ook dat dit op de lange termijn tegen hem gaat werken, of hij moet zijn gedrag drastisch gaan aanpassen

8 augustus 2022 om 13:22

Goh, in de Belgische media werd van die gele kaart niet heel veel gemaakt (mogelijks ook omdat de resultaten voorlopig goed zijn voor Antwerp).

Daarnaast heeft Antwerp wel een beetje een smeerlapjesmentaliteit en zullen ze bij Antwerp zelf dit helemaal niet erg vinden. Ik bedoel dit niet per se slecht maar met spelers als een Nainggolan en paar seizoenen terug Lamkel Ze en de aanstelling van Marc Overmars (veel clubs zouden dit niet gedurfd hebben) zijn daar wel voorbeelden van.

8 augustus 2022 om 13:36

@billietorso, ik heb het hier niet specifiek over Antwerp, zolang de resultaten goed blijven zullen ze het accepteren. Maar in de zin van België zijn ze dit soort gedrag niet gewent en wordt dit ook niet gewaardeerd. Hierdoor denk ik dat dit dan ook geen goede samenwerking is als hij zo blijft acteren

Bij van Bommel heb ik de gedachte dat hij niet vaak wordt uitgenodigd voor een spelletjes avond..was een fantastische speler en heeft veel betekent voor het Nederlandse voetbal maar wat kan deze man slecht omgaan als t niet gaat hoe hij wilt.zonde want de beeldvorming blijft zo aan hem hangen

Raar negatief artikel
Van Bommel en Antwerp winnen voorlopig alles.
En er zit lijn in het spel

Kampioenskandidaat!

Roklo, jij snap het het. Je gaat al jaren mee in deze wereld 🤣

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren