Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geïrriteerde Ten Hag, Blind, Klaassen en Tadic trekken dezelfde conclusie

Laatste update:

Verschillende Ajacieden zijn zondagavond geïrriteerd voor de camera van ESPN verschenen. Ajax speelde in eigen huis doelpuntloos gelijk tegen Go Ahead Eagles (0-0), en dat leidde onder meer bij trainer Erik ten Hag, Davy Klaassen, Dusan Tadic en Daley Blind tot veel frustratie. Laatstgenoemde noemt het resultaat en het wedstrijdverloop ‘schandalig’.

Ten Hag ziet een patroon ontstaan bij zijn ploeg, die afgelopen weekend met dezelfde eindstand op het scorebord van het veld stapte tegen Heracles Almelo. De speelronde daarvoor gingen de Amsterdammers met 0-1 onderuit tegen FC Utrecht. “We moeten hongerig zijn. We hebben veel balbezit, maar het gaat er uiteindelijk om wat je met de bal doet. We moeten meer investeren om in de zestien te komen en daar hongerig te zijn om de goal te maken. Dat heeft er vandaag aan ontbroken. Dat is een repeterend verhaal, dus daar moeten we wel wat mee gaan doen. De woede zal de komende dagen nog wel in mijn buik blijven”, besluit de oefenmeester.

Ook Blind is van mening dat er gewerkt moet worden aan de scherpte voor het vijandige doel. De verdediger ziet tevens overeenkomsten met de voorgaande duels waarin puntenverlies geleden werd, en staat verslaggever Toine van Peperstraten zichtbaar geïrriteerd te woord. “Parallellen met eerdere duels? Nou, gewoon dat het niet goed genoeg is. Het is gewoon schandalig dat we niet winnen. Als je kampioen wilt worden, dan moet je van de kleintjes winnen. Maar dat doen we dus niet. We hadden in de eerste helft meer moeten investeren in loopacties. Zo trek je de defensie van de tegenstander uit elkaar. Maar in de tweede helft hebben we ook voldoende kansen gehad, en die moeten er gewoon in.”

Hoewel Klaassen zag dat Ajax niet nauwkeurig was in de afronding, klaagde de middenvelder ook over de spelopvatting van Go Ahead. “Op een gegeven moment kom je bij de zestien en dan staan er elf spelers je op te wachten. Maar goed, je moet achter die verdediging komen. En de bal moet daar ook op het juiste moment komen; de afstemming moet gewoon goed zijn. Ik had wel het gevoel dat we kansen bleven krijgen en dat zag je ook, maar er zat ook een beetje pech bij”, aldus Klaassen.

“We proberen elke speler op scherp te zetten”, verklaart Tadic na afloop op de persconferentie. “We hebben twintig schoten op doel gehad, en we hebben kansen gehad. Maar met onze kwaliteiten moeten we meer brengen. Het mag niet zo zijn dat we 0-0 spelen. Soms moet je ook een beetje geluk hebben, maar we moeten meer doen met onze kwaliteiten. Soms moet je het spel naar de andere kant verleggen. Dan heb je meer ruimte. Dan is makkelijker voor ons en moeilijker voor de tegenstander.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja, ik vind, en dat is mijn mening, dat het geen zak aan is als er 11 spelers in de eigen 16 gaan zitten kloten 90 minuten lang. Is geen excuus, maar gewoon een conclusie op basis van deze wedstrijd. 1 grote trainingsrondo, 0 intentie vanuit de tegenpartij om te voetballen, en als je de bal hebt is het weg rammen. Opmerkingen als; niveau verschil, strijden voor een punt etc prima, maar ik vind het echt een triest aangezicht

8 november 2021 om 00:22

Ik denk dat de cambuurfans wel hebben genoten van hun wedstrijd tegen Ajax. Mooie flitsende aanvallen gezien, maar helaas niet gescoord. Kortom: hangt een beetje van je perspectief af.

8 november 2021 om 00:25

Mooie flitsende aanvallen van de tegenstander gezien ja, haha. Nee ik snap je punt, maar alsnog vind ik zo’n filosofie voor zo’n wedstrijd maar ruk

8 november 2021 om 08:07

Nee joh 10-0 is fijn en levert ook een punt op, NOT. Heeft Ajax aan zichzelf te danken, nadeel van het succes en bijbehorende begroting. Je kan je ook schamen dat je het net niet vind

8 november 2021 om 08:52

Mwaa ijsmuts. Tot aan Utrecht hadden de teams een plan, waarbij ook gedacht werd aan zelf scoren. Er was ook een gedachte in balbezit. Heracles liet dat al los en gokte vooral op buegzorg en go ahead helemaal. Daar was het plan wat te doen bij balbezit tegenstander en verder niets. Geen enkel plan bij balbezit. En het meest trieste die teams beginnen 0-0 te vieren als overwinning. En als je nou slechts een grote kans weggeeft zoals Utrecht oké, maar als het dan ook nog vooral ligt aan het afmaken van de tegenstander........

8 november 2021 om 13:56

@ninjakai: waarom is het triest om een punt in de Arena te vieren als een overwinning? Nog niet zo lang geleden was Ajax in de Champions League al blij met een gelijkspel tegen een grote naam.

8 november 2021 om 00:26

Dus de Eagles hadden het a la Cambuur helemaal open moeten zetten? Als ajax zijnde moet je er gewoon doorheen kunnen spelen. Het was de arrogantie vandaag, die pakken we wel even. Heb me 80 minuten zitten ergeren, en de laatste 10 leken ze pas te beseffen dat het op die wijze niet ging lukken. Props voor kowet. Die hebben het goed dicht gehouden.

8 november 2021 om 00:33

Voetbal is voor mij proberen aan te vallen naar je kunnen. Hier zat 0 intentie van aanvallen bij. Heeft de keeper uberhaupt getracht op te bouwen? Als het langste balbezit wat je hebt ongeveer 10 seconden is, hoe kan je dat dat leuk vinden / er trots op zijn / het naar je zin hebben? Als trainer snap ik dat je blij bent, maar aan de andere kant zou ik me schamen voor hetgeen je als ploeg hebt (willen) laten zien met de bal.

8 november 2021 om 06:04

Heb je niet gezien hoe de spelers van GAE na het laatste fluitsignaal reageerden? Die waren maar wat blij. Voetbal is niet proberen aan te vallen. Voetballen is zo veel mogelijk punten proberen te pakken.

8 november 2021 om 06:21

Schamen? Antony is 3x zoveel waard als de hele selectie van GAE. Ik snap dat je het als ajacied niet leuk vindt allemaal, maar ik geef GAE groot gelijk. Ala Cambuur je naar de slachtbank laten leiden onder het mom " we hebben geprobeerd aan te vallen" is een stuk genanter dan met lelijk voetbal mooi een punt sprokkelen uit bij de gedoodverfde kampioen.

8 november 2021 om 07:31

Je hebt een team dat PSV en Dortmund in dezelfde week op de pijnbank legde van scoren af gehouden. Daar mag je best trots op zijn. Dat dat jou niet aanstaat... Tja. Dat is jouw probleem.

8 november 2021 om 00:27

Voor een neutrale toeschouwer (en bij dit resultaat voor een Ajacied) heb je gelijk. Voor de rest van de voetbalwereld is dit echt wel leuk. Een club waarvan het salaris van de 2 best verdienende spelers gelijk is aan de gehele begroting van de tegenstander (dus niet de salarissen, maar alles) gewoon genieten! Lekker ballen voor de fun doe je zondagochtend maar met je maten 😏

8 november 2021 om 00:28

MatthijsEde, ik heb juist genoten van die vastberadenheid van de Eagles. Goed verdedigd, gedisciplineerd en bijzonder geconcentreerd gespeeld. Gewoon ontzettend knap. En zonder buitensporig tijdrekken en dergelijken. Atletico light, ik vond het lekker.

8 november 2021 om 00:30

Alleen maar respect voor en dat zonder gekke overtredingen of schoppartijen, hard maar fair, ik hou er wel van ipv constant proberen te voetballen.

8 november 2021 om 00:35

Je zal me ook niet horen zeggen dat het niet knap is! Kijkend naar wat er op het veld staan hebben ze het goed gedaan!! Maar maakt mijn mening nog niet anders

8 november 2021 om 01:03

Je vindt het knap, maar vraagt je af hoe iemand er trots op kan zijn en zegt zelfs dat je je zou schamen. Als je met een team iets knaps presteert, kun je toch trots zijn? Als je met Go Ahead een punt pakt in de ArenA, mag je trots zijn

8 november 2021 om 10:11

Ja hé hé tuurlijk vind jij dat lekker Bobiku jij bent voor Feyenoord. Ga nou niet schijnheilig doen dat je het zo mooi vind als ploegen zo spelen. Je bent gewoon blij dat Ajax punten laat liggen omdat het jouw ploeg voordeel oplevert. Niet erg maar ga niet de schijnheil uithangen.

8 november 2021 om 15:34

Haha, mag ik zelf bepalen wat ik mooi vind? Ik vind het mooi om een team heel gedisciplineerd te zien spelen ja. Mourinho's Inter in 2010 tegen Barcelona, fantastisch. Wat Atletico al vaak heeft laten zien, fantastisch. Ik vind dat mooi ja

8 november 2021 om 16:09

Dan zal ik het als Ajacied ook maar even zeggen, Ali. Zo makkelijk om iemands mening weg te zetten vanwege clubvoorkeur.

8 november 2021 om 09:23

Ik vond een van de sterke dingen van Go Ahead juist dat het feitelijk níet alleen maar de bal wegrammen was. Binnen de 16 wel ja, maar met ballen die ze buiten de 16 veroverden gingen ze gewoon driehoekjes maken en één-tweetjes opzetten om combineren het spel te verleggen, en ze raakten dan ook niet binnen no-time de bal weer kwijt. In dat opzicht werd er op het veld ook echt wel tegenwicht geboden tegen Ajax. Het leidde tot zeer weinig kansen omdat ook Ajax er telkens wel weer tussen kwam, maar wat mij betreft is de stelling dat GAE alleen maar met de kont tegen de 16 alle ballen zo ver mogelijk weggetrapt heeft hartstikke onterecht. De kracht lag er deels ook in dat je door eigen balbezit ervoor zorgt dat Ajax even niet aan aanvallen toekomt.

8 november 2021 om 10:10

Helemaal mee eens Matthijs! Ik kan de kleine ploegen ook geen ongelijk geven alleen weet ik wel dat ik dit soort wedstrijdjes tegen de onderkant van de eredivisie de volgende x oversla. Ik kijk voetbal voor mijn plezier alleen gebeurt het mij te vaak dat ploegen tegen Ajax werkelijk er alles aan doen om een wedstrijd te vergallen en zoveel mogelijk stil te laten staan. Ik raak er zwaar gefrustreerd van. Eagles gefeliciteerd met het puntje!

Tja het zit niet altijd mee natuurlijk want soms heb je het geluk van de wereld en soms wat hulp maar je moet het toch zelf doen.

Dit is gewoon de laatste fase waarin Ajax aan het geraken is. Ze zijn zo superieur dat alle ploegen bang zijn/worden om te voetballen en dit nog als laatste uitweg zien.

Deze fase wordt even aan de gewenning toegevoegd, waardoor ze hier ook weer van leren. Hierna zijn ze echt nagenoeg onoverwinnelijk. De Ajacieden moeten nu ook even niet gaan klagen over dit soort wedstrijden, maar het als laatste leermoment gaan inzien.

8 november 2021 om 07:26

Superieur nog wel. Hou aub op zeg.

8 november 2021 om 10:29

Hahaha nog even van GAE leren winnen en dat komt de CL naar Amsterdam de komende 10 jaar

Wat een gênant interview met Blind. Hij zegt 'ik zou het ook doen als ik hen was', maar zijn hele houding straalt uit: 'je mag alleen punten krijgen als je voetbalt zoals ons aller Ajax'. Wat laat je je dan kennen

8 november 2021 om 00:36

Toch niet gek als je nog vol in de emotie zit? Wij hebben makkelijk praten zo vanaf de zijlijn. Kan me best voorstellen dat je pisnijdig bent na zo’n wanvertoning.

8 november 2021 om 00:54

Alkatorian, ik begrijp dat hij in de emotie boos en teleurgesteld is. Ik begrijp niet dat hij met zo'n verheven toontje Calimero staat te spelen omdat Go Ahead de poort niet open zet en weerstand biedt. Nee, ik vond het echt verschrikkelijk.

8 november 2021 om 00:42

Dat valt toch wel mee? Hij zegt toch gewoon eerlijk dat hij het begrijpt vanuit hun kant maar is vanzelfsprekend ook teleurgesteld in het resultaat…

8 november 2021 om 00:51

Ajax01-95, dat zegt hij met woorden ja. Loze woorden. Heb je het op tv gezien? Die denigrerende houding.. ik vond het echt schrijnend

8 november 2021 om 01:45



Ik heb het gezien. En ik kom tot de conclusie dat jij iets wilt zien wat er niet is. Calimero spelen? Denigrerende houding? Waar heb je het over? Daley lijk vooral geã¯rriteerd dat het niet gelukt is om GAE kapot te spelen. Hij geeft nog letterlijk aan dat hij het ook zo zou aanpakken als hij in hun schoenen had gestaan. Mag hij ook even emotie tonen? Sjonge jonge.

8 november 2021 om 02:12

Ik zeg ook dat hij dat letterlijk aangeeft. En ik zeg dat zijn houding en toon het tegenovergestelde aangeven. Je ziet inderdaad zijn irritatie over dat ze niet gewonnen hebben. Dat is natuurlijk prima. Wat ik storend vind is dat verheven houdinkje van 'dat proletenvoetbal mag niet beloond worden'. Dat straalt hij in al zijn vezels uit en daar ben ik een beetje allergisch voor. Hij zegt verbaal dat hij hetzelfde zou doen, hij zegt non-verbaal iets heel anders. Bovendien zegt hij ook dat het 'verschrikkelijk is om naar te kijken'. Dat vind ik niet heel chique

8 november 2021 om 03:01

Hij zegt dat verschrikkelijk was om te zien voor het publiek. Goh! Straalt hij daarmee uit dat 'proletenvoetbal' niet beloond mag worden? Nogmaals, ik denk dat jij vooral met veel gevoel voor fantasie invult wat Blind bedoelt met zijn woorden en lichaamstaal. Misschien iets met een gekleurde bril? Is je goed recht hoor, maar ik ga er niet in mee.

8 november 2021 om 03:53

Elke bril heeft een kleur, dus de mijne onbewust vast ook. Maar ik heb niets tegen Blind. Ook niet tegen Ajax. Ik vond de manier waarop hij voor de camera stond vrij naar. Als je zegt de stijl van GAE te respecteren, maar uit je hele houding blijkt dat je dat dat helemaal niet doet, dan erger ik me daaraan. Zo kwam het op mij over, op jou misschien niet. Prima toch. Maar: ik ben ook onderdeel van 'het publiek' en ik heb genoten van de onverzettelijkheid van GAE, dus dat het verschrikkelijk was om naar te kijken is niet vanzelfsprekend. Dan vind ik het jammer dat Blind daar in mijn ogen zo laagdunkend over doet. Alsof een punt eigenlijk niet hoort te tellen als je zo speelt tegen Ajax

8 november 2021 om 06:23

@Bokiku29 Zijn reactie vorige week na Heracles vond ik nog stuitender, door te stellen dat clubs alleen tegen Ajax 100 procent geven en niet tegen andere clubs. Zo onnodig en respectloos. Kijk eens in de spiegel, in de competitie en Europees is het onder Ten Hag kommer en kwel tegen ploegen die puur op resultaat spelen. Daar mag wel eens kritischer naar gekeken worden.

8 november 2021 om 07:37

Blind is wel een beetje de verpersoonlijking hoe mensen naar Ajax kijken. Dat van die 100 procent geven is een directe sneer naar concurrenten. Heel flauw kun je ook zeggen dat de meeste mensen voor Ajax zijn in Nederland dus ook die spelers van Pec, Cambuur, Heerenveen etc. Die doen tegen PSV beter hun best omdat dat doorgaans de grootste concurrent van Ajax is. Van Bram van Polen, gebroeders Seuntjes, Berghuis is bekend dat ze voor Ajax zijn. Bij Toornstra zou me dat niks verbazen. Van Polen en Seuntjes,bij NAC destijds hebben beide letterlijk een keer gezegd na een verliespartij tegen PSV extra te balen omdat ze hoopten dat Ajax kampioen zou worden. Zo zijn er nog wel meer. Blinds flauwe stelling is desalniettemin makkelijk onderuit te halen door heel flauw terug te weerleggen.

8 november 2021 om 09:26

We kunnen zo langzamerhand wel concluderen dat het verwijt dat andere clubs tegen Ajax maximaal geven en niet in de rest van de wedstrijden omgekeerd ook geldt voor Ajax. In de CL vreten ze het gras op, en in de competitie hopen ze vooral niet te moe te hoeven worden...

8 november 2021 om 07:31

@Bobiku, ben het met je eens. Heb het dit seizoen al meerdere keren gezien bij Blind. Nu ik er over nadenk. Alle keren dat Ajax punten heeft verspeeld en ook na de zeperd tegen PSV aan het begin van het seizoen heb ik hem hooghartig zien reageren. Inderdaad een hele vervelende houding, is toch iets nieuws bij hem geloof ik.

8 november 2021 om 07:31

Gelul. Blind was overduidelijk geïrriteerd door het spel van zijn eigen ploeg en van zichzelf. Hij snapt heel goed dat GAE zo speelt. Die houding is wat jij wil zien. Hij zat gewoon vol irritatie naar zichzelf en zijn ploeggenoten. Het was net na de wedstrijd en dan mag dat.

8 november 2021 om 08:01

Jij snapt niet dat hij gefrustreerd is van puntverlies? Hij kiest zijn woorden goed, maar dat is voor jou geen reden om alsnog kritiek te hebben.

8 november 2021 om 12:26

Meijer, hierboven staat een paar keer aangegeven dat ik dat begrijp, maar dat dat voor mij losstaat van zijn houding

8 november 2021 om 09:31

Haha, wat laat jij je hier kennen zeg. Ik vind het echt schrijnend

8 november 2021 om 09:53

Dus omdat jij een conclusie trekt uit een bepaald gevoel dat jezelf hebt bedacht, terwijl hij letterlijk het tegenovergestelde zegt is het gênant en laat hij zich kennen?! Over gênant gesproken...

8 november 2021 om 12:28

Zelf bedacht.. ik vind dat zijn hele lichaamstaal en toon dat nogal hard uitstraalt. Dat hij het tegenovergestelde zegt, zegt niks. Je voelt de 'maar' er namelijk van af druipen. Overigens zegt hij ook dingen die dat tegenovergestelde weer volledig ontkrachten. Dat het verschrikkelijk is voor het publiek bijvoorbeeld. De manier waarop hij dat zegt is heel hooghartig

8 november 2021 om 13:27

Och en weer is je commentaar gebaseerd op onderbuikgevoel. Waarom moeten we letterlijke woorden negeren, maar jouw gevoel is een feit? Het is toch logisch dat hij geïrriteerd is na puntverlies waar je dient te winnen!? Denk eens in wat jouw commentaar was geweest als hij daar een beetje lollig stond te doen. Zal vast ook wel weer iets in de trant zijn van 'arrogantie'.

8 november 2021 om 15:39

Ik zeg niet dat mijn gevoel een feit is. Vind jij dat woorden alles zeggen? Ik heb hierboven al een keer of tien gezegd dat het inderdaad logisch is dat hij gefrustreerd is, maar dat dat losstaat van zo'n verongelijkte houding. Lollig doen is een ander uiterste hè, nogal logisch dat ik dat ook vreemd zou vinden. Er is echter ook een middenweg. Jij bent het er niet mee eens, prima toch. Genoeg mensen zijn het er wel mee eens, blijkt uit de reacties

Het had vandaag niets met geluk te maken dat hoef ik echt niet te horen, Go Ahead deed het prima en Ajax daarvan zag je al binnen 20 minuten dat ze vandaag niet heel veel zin hadden om te veel energie in deze wedstrijd te investeren. Het verschil mentaal met de CL is echt enorm, dat kan in een uitwedstrijd op het kunstgras bij Heracles een keer gebeuren maar in een thuiswedstrijd is echt een schande als je zo goed kan voetballen. Als dit tot aan de winterstop duurt dan sta je aan het eind van het seizoen met lege handen en een paar leuke potjes in de CL.

Ook al speel je slecht je creëert alsnog gewoon goeie kansen. En dan krijg je er geen in. Kom op zeg poeier die bal er gewoon is in. Soms zo slapjes dat die makkelijk van de lijn kan worden gehaald. Deze muur ga je vaker krijgen omdat dit voor teams de enige manier is om een punt of meer te krijgen. Het is hun goed recht om dat te doen want het draait om presteren. Gelukkig is er een interland break en daar kan Ten Hag maar is goed over nadenken. Want deze situatie moet zo snel mogelijk omgedraaid worden.



Moet zeggen dat Ajax dit seizoen wel opvallend veel punten aan het verspelen is in de Eredivisie, al helemaal als je het vergelijkt met hoe freewheelend ze hun CL poule zijn doorgekomen. Ajax heeft bijvoorbeeld in de twee meest recente kampioenschappen maar in 6 wedstrijden punten verspeeld, in dit seizoen staat de teller net over een derde van de competitie al op 4. Als Ajax er met de pet naar blijft gooien in Nederland zou dit dus zomaar een heel spannend seizoen kunnen worden, wie weet wordt het weer zo'n geweldig einde waarin de titelrace pas op de laatste speelronde beslist wordt.

8 november 2021 om 07:33

Dat zou mooi zijn. Laatste speelronde met drie titelkandidaten!

Het is al even zo dat Ajax geen raad weet met clubs die zich ingraven. Je zou denken dat ze daar aan werken maar helaas valt Ajax elke weer door de mand tegen dit soort ploegen

Knal er gewoon op vanaf het begin met een storm, moet je zien hoe je snel je voorstaat ipv dat tergende bejaardentempo. Dan heb je ook meteen hun taktiek gekraakt.

Ik kan me nog herinneren dat Vitesse in zijn eigen stadion alles gedaan had om niet te voetballen tegen Feyenoord. Maar toen was het wel een goede pot van Vitesse volgens de analisten en de media.

Tsja, en nu is het schandalig.

Het is ook 90 minuten lang hetzelfde proberen, constant maar in die trechter blijven lopen en hopen dat je er een keer doorheen voetbalt als er 17 man in en rondom de ‘16’ staan.Het staat al over vol, stuur dan juist niet je verdedigers ook nog eens ten aanval, laat je buitenspelers tegen de zijlijn staan ipv volledig naar binnenkomend, laat je middenvelders wat uitzakken en die het gaatje proberen te vinden ipv Timber/Martinez, probeer eens eerder met Blind vanuit het centrum de opbouw te laten verzorgen, speel zonder Alvarez in een wedstrijd als deze, etc etc. Maar geen moment dat iemand een keer ‘slim’ probeert te zijn, tis gewoon 90 minuten lang op dezelfde manier het maar blijven proberen. Tegen Twente, Utrecht, Heracles, Go Ahead 1 goal gemaakt in 4 wedstrijden, maar toch blijven volharden.

Ajax houd zo wel de eredivisie spannend .

8 november 2021 om 13:07

De Eagles houden het spannend

Leuk man dit. Als het niet gaat zoals ze willen worden het ineens allemaal kleine kinderen.

Ajax heeft behoorlijk gefaald tegen clubs die hun bus parkeren. Tegen go Ahead ook.. Ik snap hun spelopvatting tegen Ajax. Maar Ajax moet hier beter mee omgaan. Hogere balcirculatie op de flanken, de bal hard en laag voor en meer schieten van net buiten de 16 (meer kans op een van richting veranderd schot). Maar goed, we hebben nu spanning in de Eredivisie.

Wel ernstig dat mensen de speelstijl van Go Ahead bekritiseren. Net als Cambuur met de billetjes bloot zien die mensen natuurlijk veel liever. Topprestatie Go Ahead.

8 november 2021 om 07:39

Tuurlijk is het een knappe prestatie. Je zo naar de slachtbank laten leiden als Cambuur wil niemand. Maar voor een voetballiefhebber of een Ajacied is het wel erg frustrerend en irritant dat ze vanaf minuut 1 aan het tijdrekken zijn (waar de scheidsrechter pas in de 89e minuut tegen optreedt….) en met 11 man in de 16 kruipen.

8 november 2021 om 13:09

Dat tijdrekken vond ik eerlijk gezegd wel meevallen. Tot in de absolute slotfase. Er is voor mij verschil tussen tijdrekken en geen haast maken.

9 november 2021 om 11:35

Vond je wel meevallen???? Hahn is vanaf minuut 1 bezig geweest met tijdrekken!! Nogmaals: de scheidsrechter moet hier tegen optreden. Go Ahead heeft groot gelijk.

O, wat zijn ze allemaal verongelijkt. Dat stoute Go Ahead dat niet aan de verwachtingen van Ajax wil voldoen, en de scheidsrechter(s) en vorige week nog het plastic veld, en maar excuses bedenken, in plaats van de hand in eigen boezem te steken.

Ga er wel vanuit dat er koppen rollen. Drie wedstrijden in korte tijd punt verlies moet gevolgen hebben. Hele grote wat mij betreft. Blind mag op het bankje zitten en zijn mond verder houden. Die voegt al weken weinig toe. Mazraoui mag ook wel gaan oppassen. Loopt aanvallend inmiddels meer in de weg dan dat hij iets toevoegd en het rendement van zijn aanvallende acties is belachelijk laag. Tadic laat ook verdomd weinig zien, maar blijft haast altijd 90 minuten staan. Het is onacceptabel en dat mag ten Hag zich aantrekjen, daar is hij de coach voor en hij heeft gewoon al belachelijk veel verliespunten met zijn ploeg.

Stelletje huilebalken verwende baby’s. Het ligt totaal aan jullie zelf. Met wat voor instelling gaan jullie het veld in Totaal geen concentratie en inzet. Maar dat doen we wel even. Dan speelt de tegenstander compact en en doen alles om punt te halen. Lukt het niet dan is er geen plan B. Ellen lang tikke breed en terug moet allemaal even mooi liefst over de doellijn dribbelen. En Klaassen maar dom elke keer de ruimtes dicht lopen voor Haller. En schieten hoi maar nog een keer breed. Zo’n tegenstander moet op snelheid kapot spelen en niet elke keer tikke terug maar één keer raken.

Achja. Ten Hag valt toch ook genoeg kwalijk te nemen. Antony kwam echt niks uit, waarom wissel je dan Neres pas in de 81e minuut erin voor hem?

Alvarez in minuut 63 pas eraf. Die brengt voetballend niet echt wat. Die had ik in de rust al eraf gehaald en met meer voetbal gaan spelen. Wat heb je aan hem tegen GAE als je de bal er niet in krijgt?

"antony kwam echt niks uit, waarom wissel je dan Neres pas in de 81e minuut erin voor hem?"

Omdat er al geruime tijd ook niks uit Neres komt.

8 november 2021 om 18:16

Ben het totaal niet eens. Wat wil Neres ook veel bewijzen in cijfers als hij amper minuten krijgt. Tegen Utrecht bijvoorbeeld zet hij 3 100% kansen op. Dat er dan geen bal ingaat ligt niet aan hem. Vind Neres wel vaster aan de bal en heeft een betere steekpass door het midden. Wat je in mijn ogen gisteren eerder had kunnen gebruiken.

We moeten niet lopen bitchen op GAE, verdedigen is een speelstijl die soms gehanteerd wordt gedurende een hele wedstrijd, deal with it.

Het is aan Ajax om ook daarop een antwoord te vinden en dat hebben ze niet gevonden, zo simpel is het.

Snap de reacties op Go Ahead totaal niet. En het is ook niet zo dat Go Ahead dit elke week doet. Tot gisteren was de intentie om attractief voetbal te spelen. Echter is van Wonderen een realistische coach en weet hij ook wel dat mee voetballen tegen Ajax zelfmoord is. Vind het alleen maar mooi wat voor vecht machine van Wonderen van dit team heeft gemaakt. Echte strijders.

“hoewel Klaassen zag dat Ajax niet nauwkeurig was in de afronding, klaagde de middenvelder ook over de spelopvatting van Go Ahead. “Op een gegeven moment kom je bij de zestien en dan staan er elf spelers je op te wachten.” Er stonden ook 8 Ajacieden in en rondom de 16, moet je dan maar lekker voorin blijven hangen zodat ajax lekker overtal kan creeeren?

GAE heb het gewoon goed gedaan en Ajax met deze kwaliteit moet hier 8-0 overheen. Dat het 0-0 eindigt heeft met je instelling voor de wedstrijd te maken.

Over Blind gesproken, wat hij ook zegt of hoe hij ook handelt in een interview, hij mag echt blij zijn dat hij bij Ajax speelt en ook nog is een basisplek heeft. Komt zoveel te kort als voetballer en helemaal als verdediger maar blijft spelen in de eerste 11. Heb liever Nico of wellicht straks een andere linksback zoals Wijndal etc.

Mooi puntje voor de Eagles, en gewoon ook terecht. En wat het leuke is: volgende wedstrijd wordt er weer verzorgd en aanvallend gespeeld tegen Groningen. Knap van van Wonderen, dat hij dit team zo goed op de rit krijgt. Nog 6 x winnen en lijfsbehoud is binnen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren