Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geïrriteerde Szczesny maakt korte metten met ‘rampzalige verslaggevers’

Laatste update:

Wojciech Szczesny presteert redelijk als hurling bij AS Roma, maar door zijn wisselende optredens blijft de van Arsenal gehuurde keeper onderwerp van gesprek in de media. Het ene moment wordt Szczesny in verband gebracht met een terugkeer naar Arsenal, terwijl er op een volgend moment weer geschreven wordt dat AS Roma langer met hem door wil. De Pool is helemaal klaar met de geruchten rond zijn persoon.

/

In een vlammend bericht op Facebook haalt Szczesny hard uit naar de media. “Je moet toch van de media houden”, begint de doelman. “In nog geen 24 uur tijd is er geschreven over ‘een veranderd gevoel’, ‘een u-bocht’ en ‘een ommekeer’. De enige u-bocht die er ooit geweest is, is jullie rampzalige manier van verslaggeven. Slecht in wat jullie doen”, schrijft hij.

Szczesny raakte bij Arsenal zijn plek kwijt aan David Ospina en de komst van Petr Cech maakte zijn toekomst er niet rooskleuriger op. Bij AS Roma heeft hij een basisplaats, maar de Italiaanse topclub heeft Braziliaans international Alisson alvast vastgelegd. Of er voor Szczesny nog een toekomst is in Rome, is dus nog maar de vraag.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja de Media, dat zijn de grootste leugenaars en suggereren overal op los, ook zijn ze erg goed in conclusies trekken.. Sturridge had op twitter een foto gezet van zichzelf met een iets wat serieuze blik, en een "woede" poppetje eronder. Meteen de suggestie dat die boos is op de clubleiding en weg wil, echt de media maakt de hele voetbalwereld kapot.. vond het laatst wel schitterend van Klopp over Sturridge dat ie de journalist gewoon kei hard uitlachte toen er weer wat gesuggereerd werd.

10 februari 2016 om 11:21

Zover wil ik niet gaan, maar dat de journalistiek hun primaire taak, verslaggeven, heeft ingeruild voor entertainment is wel duidelijk. Oplagen en clicks rechtvaardigen de suggestie en leugens die vroeger een krant zijn geloofwaardigheid benam.
Het zure is wel dat dit over de rug van anderen moet. Individuele prestaties lijden eronder en kleedkamers raken verdeeld. Wellicht dat de voetballerij terughoudender moet zijn in hun media relaties.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren