Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gerrard: ‘Misschien ooit spijt van afwijzen Real Madrid’

Laatste update:

Steven Gerrard is niet weg te denken bij Liverpool, maar hij heeft in het verleden zeker de kans gehad om van club te veranderen. Zo stond de middenvelder in 2010 in de belangstelling van Real Madrid: de Spanjaarden zouden een bod van 24 miljoen euro op de Engelsman hebben uitgebracht. Stevie G neemt het woensdagavond met Liverpool op tegen Real, op Anfield.

/

De aanvoerder van the Reds gaf tijdens de persconferentie toe dat hij naar Real had kunnen vertrekken: “Ik heb in mijn carrière een paar keer de kans gehad om naar Real te gaan, maar ik voelde veel liefde voor Liverpool, de club van mijn thuis. Misschien krijg ik er ooit spijt van dat ik mezelf in dat opzicht nooit heb uitgedaagd en niet naar het buitenland ben gegaan. Maar ik zou nog meer spijt hebben gehad als ik Liverpool zou hebben verlaten.”

“Ik heb veel bewondering voor Real Madrid en het is mooi dat je met zo’n grote club in verband wordt gebracht, maar Liverpool staat voor mij altijd op nummer één”, zo werd Gerrard geciteerd door de Daily Mail. Hij sprak tijdens de persbijeenkomst ook nog lovend over aanvaller Cristiano Ronaldo: “Bij Manchester United zag je al dat hij een wereldspeler zou worden. Zijn cijfers zijn fenomenaal.”

Carlo Ancelotti zei maandag al dat ook hij eens heeft geprobeerd Gerrard weg te lokken uit Engeland. Het lukte echter niet de middenvelder te overtuigen naar AC Milan te komen.

Wat verwacht jij van Liverpool - Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie titel weer Gerrard is Liverpool, en de status die hij er nu heeft is meer waard dan prijzen. Voor mij dan, vind zo'n clubiconen iets van het aller mooiste aan de sport. Zijn eerlijkheid siert hem enorm, de meeste zouden beweren dat ze geen moment twijfelde, hij zegt gewoon eerlijk dat hij het heeft overwogen, en laten we eerlijk zijn, als Real Madrid langskomt gaat iedereen wikken en wegen.

respect voor Stevie G.

21 oktober 2014 om 19:36

Het allermooiste aan de sport vind ik de passie en strijd die er kan hangen in het stadion. Een kolkende massa om een voetbalveld, geweldig.

Stevie is inderdaad Liverpool, precies de bewoording die ook bij mij op kwam.


En niet iedereen gaat wikken en wegen als Real langskomt, Royston weet het wel :D

21 oktober 2014 om 19:37

Dat ook sowieso ja !

21 oktober 2014 om 20:25

Gerrard Stevie fcking Gerrard (mijn idool). Ik ben echt een liverpool fan. En dat kom door deze man! Hij verdient toch echt een persoonlijke prijs.

Mooi hoor die clubliefde. Maar Liverpool betaald ook een goed salaris. Buiten dat zijn Engelse spelers buiten hun eigen land minder succesvol. Die combinatie maakt dit soort voetballers iconen. Vroeger gingen Spanjaarden ook nooit over de grens ivm cultuur en heimwee. Tegenwoordig is de wereld kleiner. Maar Gerard blijft een icoon. Geeft aan hoe mooi de club is.

Ben ik de enige die denkt dat een speler van het type Gerrard ,zowel qua karakter als voetbalkwaliteiten, totaal niet bij Real zou passen?

21 oktober 2014 om 19:41

Ik ben zelf niet helemaal objectief, maar ik denk dat Gerrard bij elke club een aanwist zou zijn in zijn beste jaren. Desondanks ben ik van mening dat Liverpool de ideale club is voor hem.

21 oktober 2014 om 19:43

Ik bedoel ook niet dat ie het kwalitatief niet aan zou kunnen, maar ik vraag me af of ie wel in het systeem daar zou passen (hebben gepast).

21 oktober 2014 om 21:18

Ja, ik snap je punt en ik deel je mening. Gerrard is/was naar mijn mening een ideale speler voor de Engelse competitie.

21 oktober 2014 om 22:41

hij had een pion kunnen zijn op een middenveld met Pirlo en kaka, als hij naar Milan was gegaan!
maar heb respect voor zijn keuze! Maldini, Gerrard en Totti zijn 1 van de grootste clublegendes ooit!

21 oktober 2014 om 19:46

Ja dat denk ik , want in zijn top tijd was hij zeker niet minder dan Xavi Alonso bv misschien wel beter dus hij had een jaar of 8/9 geleden zeker de stap kunnen wagen , maar aan de andere kant zijn er niet zoveel Engelsen geslaagd in het buitenland .

21 oktober 2014 om 20:23

1 het is Xabi Alonso en 2 Gerrard is een heel ander soort speler die ik echt niet zie slagen in Spanje.

21 oktober 2014 om 22:40

Nu is gerrard stuk minder geworden. Maar toen was hij heel erg goed.

21 oktober 2014 om 20:09

Lol destijds ging het slecht met Madrid bedoel je, dat moet jij wel weten toch.

21 oktober 2014 om 20:12

Die hierro is volgens mij zo'n gloryhuntertje

21 oktober 2014 om 20:24

In 2010 ging het echt niet slecht met Madrid hoor

21 oktober 2014 om 21:23

Interesse kwam in het seizoen 2008 2009 toen Gerrard 26 goals maakte in alle competities. Real had toen spelers als Gago, Cannavaro en Heinze. We wonnen 2x dat jaar van Real 1x met 4-0. Misschien was dat voor jouw tijd.

21 oktober 2014 om 21:57

Tekst klopt niet in 2010 was hij zwaar geblesseerd.

21 oktober 2014 om 20:27

Gerrard was bijna een Chelsea speler, echter besloot hij last minute de deal af te breken. Blijkbaar was hij geschrokken van de hoeveelheid fans die hun Gerrard shirtje in brand staken.

Misschien ook beter dat hij bij Liverpool is gebleven.

Stel dat Real hem had gehaald in 2010 hadden ze hem waarschijnlijk na 3-4 jaar wel weer gedumpt voor wat beters en jonger en had hij met hangende pootjes terug moeten gaan naar Liverpool.

21 oktober 2014 om 21:40

Dat had helemaal niet met hangende pootjes hoeven zijn. Je kunt ook gewoon na een buitenlands avontuur weer terug naar je oude club gaan.

Zo jammer voor hem dat Liverpool vorig jaar geen kampioen werd....als je het iemand gunt, is hij het wel.

Ik vind dat je als prof altijd het hoogst haalbare moet nastreven, daarom had hij in zijn topjaren gewoon naar Arsenal moeten gaan.

21 oktober 2014 om 20:27

Hahaha

21 oktober 2014 om 20:33

Ben benieuwd wie er toehapt.

21 oktober 2014 om 20:36

Dat heb jij nu hoogstpersoonlijk om zeep geholpen, bedankt!

Neemt niet weg dat het gewoon zo is, natuurlijk.

21 oktober 2014 om 22:07

Zo'n grote speler gaat toch niet in de Library voetballen als je elke week de kop hoort zingen

Wat een rot titel weer vz.

Gerrard kon ook naar Chelsea gaan maar is gelukkig toch gebleven. Echt een clublegende.
Veel zin in morgen, hopelijk brengt de trouwdag van mijn ouders geluk en wint Liverpool.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren