Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geplaagde FIFA overweegt verkiezingen uit te stellen

Laatste update:

De wereldvoetbalbond FIFA denkt erover om de presidentsverkiezingen uit te stellen. De verkiezingen staan op 26 februari 2016 op de agenda, maar door alle perikelen binnen de bond worden de verkiezingen mogelijk verschoven naar een later moment. Dat hebben bronnen laten weten aan persbureau Reuters.

/

Het voorstel om de vergadering uit te stellen staat op de agenda van een noodvergadering, waarin over de crisis binnen de FIFA wordt gepraat. De bond gaat gebukt onder aantijgingen over corruptie en voorzitter Joseph Blatter is het laatste slachtoffer: de scheidend preses werd voor negentig dagen geschorst.

Niet alleen Blatter is aan de beurt, ook presidentskandidaten Michel Platini en Mong-Joon Chung hebben schorsingen opgelegd gekregen. Blatter en Chung hebben al laten weten in beroep te gaan tegen de straf.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die hele schorsing van Blatter... Zou me niks verbazen als allemaal vooropgezet plan van hem is. Dit geeft hem alleen maar tijd.

Als hij echt een schone lei wil, dan mensen van buitenaf aantrekken.

9 oktober 2015 om 15:55

Ddat is het eerste wat ik dacht. wanneer de tijd aanbreekt zegtie ik blijf nog langer omdat het is uitgesteld

De verkiezing moet gewoon door gaan en blatter, platini en die figuren er voor uitsluiten. Zodat er misschien een betrouwbaar persoon wint

En de soap gaat weer verder #aflevering 1004.

9 oktober 2015 om 16:16

Lijkt net goede tijden slechte tijden of as the world turns. Binnenkort verschijnt Arnie ook weer ten tonele.
Alle betrokkenen schorsen voor het leven en met nieuw bloed proberen de schade te repareren.

Waarom later? Dit is juist het moment waarin je zo snel mogelijk een goede president nodig hebt..

9 oktober 2015 om 16:35

das toch duidelijk...
Ze proberen gewoon tijd te rekken.
als ze de verkiezingen uitstellen..is tegen die tjd de schorsing van Blatter weer achter de rug en kan hij gewoon weer doen wat ie altijd heeft gedaan. Namelijk de boel oplichten.
Dit is gewoon een scherts vertoning.
want waarom krijgt die Koriaan 6 jaar.. de Blatter en zijn schoothondje maar 6 maanden.

Gewoon door laten gaan die verkiezingen. Blatter is zoiezo klaar en het lijkt me duidelijk dat Platini geen geschikte kandidaat is.

Wat ik ongelooflijk vindt is dat onze Knvb Platini tot nu toe openlijk gesteund hebben. Zelfs nu geven ze hem nog de kans om zijn kant van het verhaal te vertellen. Dit akkefietje waarvoor Platini nu geschorst is is niet het enige dubieuze wat er gebeurd is. Zo mag hij van mij ook best eens uitleggen waarom hij last-minute zijn stem aan Qatar gaf en zijn zoon daarna een duurbetaalde baan voor de Qatarese bond kreeg.

Als de Knvb lef heeft en liefde voor het voetbal moeten ze pleiten voor een kandidaat van buiten het voetbal. Iemand die met een schoon geweten kan beginnen.

9 oktober 2015 om 16:18

Niks mis mee, laat hem zijn verhaal doen. Zolang ze hem daarna maar niet geloven of vergeven.
Het feit dat ze ook hem eindelijk aanpakken zegt in feite genoeg, ze zijn niet zomaar met deze heksenjacht begonnen.

9 oktober 2015 om 17:58

Dat van Qatar is niet illegaal, dat is politiek.

"onze voorzitter is een verdachte in een omvangrijk corruptieschandaal, dus laten we hem wat langer op zijn positie houden."

Overigens vind ik het een vreemde woordkeuze om Blatter "slachtoffer" te noemen van aantijgingen.

Het hele punt van die verkiezingen is toch om van die perikelen af te komen? Nu zijn die perikelen ineens de reden van uitstel van die verkiezingen? Wat een grap.

Ik snap dit dus niet? Waarom niet over een maand of twee al de verkiezingen? Of blijft de Fifa, of wat daar nog van over is, Blatter en consorten steunen? Overigens ook frappant dat de Koreaan 6 jaar krijgt en Blatter 'slechts' 6 maanden.....

Nepotisme en politiek hoeven niet synoniem te zijn hoor... en belangrijker nog

Gewoon door laten gaan, alles wat er nog over is en rondom Blatter werkte direct op non actief en met een schone lei beginnen. Laat alleen mensen buiten de Fifa aan de verkiezingen meedoen, anders blijf je aan de gang en houdt het nooit op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren