Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Genee grapt over smaakmaker uit Eredivisie: ‘Lijkt wel Snollebollekes’

Laatste update:

De analisten van Veronica Offside geloven nog in lijfsbehoud van Vitesse. De Arnhemmers gingen afgelopen zaterdag in eigen huis strijdend ten onder tegen FC Twente (1-2), maar hebben met Anis Hadj-Moussa een smaakmaker in huis die de komende weken mogelijk het verschil kan maken.

De 22-jarige vleugelaanvaller wordt tijdens de tweede seizoenshelft door Vitesse gehuurd van Patro Eisden. De Algerijns international kon vorige maand tijdens het gelijkspel tegen FC Volendam (1-1) rekenen op heel wat lof van verschillende analytici.

Tegen FC Twente viel hij opnieuw in positieve zin op. Hadj-Moussa gaf de bal vlak voor rust voor na een uitstekende individuele actie, en via Twente-verdediger Robin Pröpper hobbelde de bal over de doellijn: 1-1.

“Die Hadj-Moussa van Vitesse is wel genieten”, begint Genee maandagavond in Veronica Offside. “De cameraman kan hem vaak niet eens bijhouden. Die denkt dat Hadj-Moussa een actie naar links maakt, maar dan gaat-ie naar rechts. Dan denk je dat hij naar rechts gaat en dan gaat hij naar links. Het is een beetje Snollebollekes, hij is zo snel”, refereert Genee aan de hit ‘Links Rechts’ van de Nederlandse feestact.

“Hij was wisselspeler bij Patro Eisden, hè”, haakt Dick Advocaat in. “Maar Vitesse speelt echt heel leuk voetbal op het moment.” Wesley Sneijder en Wim Kieft laten vervolgens weten toch weer te geloven in lijfsbehoud voor de Arnhemmers, die de eerste seizoenshelft nog afgesloten als hekkensluiter van de Eredivisie.

Vitesse staat inmiddels zeventiende, maar Advocaat ziet het iets somberder in dan zijn collega’s. “Ze staan nog veel punten achter op de andere ploegen.” Kieft stipt vervolgens aan dat Vitesse zaterdag tegen RKC Waalwijk speelt. “Als ze die winnen, staan ze gewoon zestiende.”

Vitesse staat momenteel twee punten achter op de Waalwijkers, terwijl nummer vijftien Excelsior nog net veilig is en vijf punten meer heeft dan de ploeg van trainer Edward Sturing.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Uiteindelijk draait het, net zoals bijv. bij Osama Sahraoui, om rendement. Je kan dan wel een uitstekende dribbel en passeerbeweging hebben of flink wat snelheid. Maar als je niet per seizoenshelft bij circa 10 goals betrokken bent zal je het bij een Feyenoord, Ajax of PSV heel moeilijk gaan krijgen.

5 maart 2024 om 01:15

Uiteindelijk valt dat nog wel mee toch? Op hoeveel goal involvements per seizoenshelft staan de buitenspelers bij die drie clubs op dit moment dan? Ik heb het zo niet paraat, maar in mijn beeld is het echt niet zo dat de basisspelers daar dat altijd halen. Kijk ook naar zo'n Anthony bij Ajax in de Eredivisie toen. Die haalde die cijfers ook niet.

5 maart 2024 om 09:00

Dat is een streven. Als je bij een Heerenveen of andere club jaarlijks niet verder komt dan circa 5 goals en 5 assists ga je het heel moeilijk krijgen in de top 3. Larsson was veel beter en redde het niet. Narsingh lostte de verwachtingen niet in. Roy Beerens idem dito. In Manhoef was nauwelijks interesse. Jahanbaksh was geweldig bij AZ maar bij Feyenoord hadden we er allemaal meer van verwacht. Karlson komt er niet aan te pas in Turkije. En het lijstje kan nog veel langer.

Mijn punt is, in samenvattingen en in bepaalde wedstrijden vind je in Driouech, Azarkan, Sahraoui, Manhoef, Van Bommel, Booth, Hadj Moussa, Nunnely of Sow altijd wel een uitblinker. Maar de kans dat ze bij Ajax, PSV of Feyenoord betrokken zullen zijn bij circa 15 goals is op basis van hun huidig rendement en constante niveau eerder onrealistisch dan realistisch. Terwijl dat is wat je moet verwachten bij een vleugelspeler in de top 3.

We zien wat beelden en iedereen loopt de polonaise om er vervolgens na een week of 2 iemand anders uit te pikken en deze speler weer af te doen als middelmaat. Die analisten van Studio Voetbal, Vandaag Inside, Rondo of de podcasts bekijken die spelers helemaal niet zoals bijv. Suleyman Ozturk het doet op basis van cijfers en over een lange periode. Het zijn helemaal geen analisten.

5 maart 2024 om 22:00

Antony was dan ook wel zwaar overgewaardeerd, vanwege wat circusbewegingen.

6 maart 2024 om 09:00



storing, weet niet of je weet waar bologna ligt, maar niet in turkije iig. laat mij alleen maar zien dat je het niet volgt en maar reageert op gevoel. bologna met karlsson staat op champions league voetbal volgend seizoen.

5 maart 2024 om 07:23

10 goals bij Vitesse betrokken zijn anders wordt het moeilijk? Ik denk dat je dan het moeilijkste al achter de rug hebt.

5 maart 2024 om 07:47

20 doelpuntbijdragen als middenvelder of winger is een zeldzaamheid in Nederland. Ook bij de topclubs. Bij de mindere Goden is het al helemaal lastig omdat teamgenoten minder renderen. Klopt dus niets van je uitspraak.

5 maart 2024 om 08:59

20 was mischien net teveel maar als vleugelspeler bij Ajax, PSV of Feyenoord hoor je wel minimaal bij 15 goals/assists betrokken te zijn.

5 maart 2024 om 08:02

Zet zo’n speler bij psv, Ajax of Feijenoord neer en wie weet gaat dat rendement ook omhoog

Als liefhebber van het spelletje hou je van zulke spelers.
Uiteindelijk valt alles mee

Nederland is voor dit soort spelers volgens mij echt ideaal, over het algemeen aanvallend, voetballend en met als doel winnen ipv verdedigen met als doel niet verliezen.

Ook het niveau wat lager dan andere toplanden, waardoor de aanvaller net wat meer tijd en ruimte krijgt om de actie te maken.

Leuke voetballer en een waarvoor je naar het stadion komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren