Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Gek' staat aan basis van eliminatie Groningen: 'Hij bedenkt rare dingen'

Laatste update:

Een eigen doelpunt van Sergio Padt resulteerde donderdagavond in de uitschakeling van FC Groningen in de Europa League. Slovan Liberec vertrok met een 0-1 overwinning uit de Euroborg en daar had de assistent van hoofdtrainer Jindrich Trpisovsky een belangrijk aandeel in, zo verklapte Ondrej Svejdik na afloop aan RTV Noord.

Het beslissende doelpunt viel uit een corner van Josef Sural. Zdenek Folprecht stond volledig vrij bij de tweede paal. Hij kopte de bal tegen het aluminium, maar via de rug van Padt viel de bal uiteindelijk alsnog binnen. "Het was de bedoeling", zo beweerde Svejdik, die tussen 2006 en 2010 voor de noorderlingen uitkwam.

"Het was ons plan dat iedereen naar de eerste paal liep en de bal bij de tweede paal zou komen. Onze assistent-trainer is gek en bedenkt altijd rare dingen. Soms begrijp ik ze niet, maar deze keer hielp het ons." Erwin van de Looi moest donderdagavond na de thuisnederlaag de harde waarheid onder ogen zien. "We zijn niet goed genoeg voor dit niveau", gaf hij toe bij FOX Sports. "We hebben niet voor niets pas één punt in de poule. Het gaat allemaal wat sneller en wat slimmer."

"Foutjes worden meteen afgestraft, zoals ook weer in deze wedstrijd waarin we bij een hoekschop even niet goed stonden te dekken." Van de Looi weet dat FC Groningen zich weer op de verrichtingen in de Eredivisie kan gaan richten. "In de resterende twee groepswedstrijden in de Europa League wil ik echter nog wel laten zien wat we waard zijn. Spelers kunnen van deze duels alleen maar leren."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat eeuwige gezwam over "op dit niveau" en "alle foutjes worden afgestraft". Slovan Liberec is geen Barca of Bayern.

6 november 2015 om 08:56

Dat zegt misschien wel iets over onze Eredivisie. Als zelfs dit soort clubs van een hoger niveau zijn waar we niet aan kunnen tippen.

6 november 2015 om 09:04

Idd, begroting van liberec is 10 miljoen. De helft van Groningen. Braga heeft 15 miljoen begroting. 6 miljoen minder, en beide hebben betere spelers. Daarbij laat deze trainer al sinds die hier zit, geen strijdend mooi voetbal zien. Resultaat dan wel met de beker, maar t voetbal is gewoon niet om aan te zien. Wat een verschil met Ron Jans.

We kunnen beter minder deelnemers in Europa hebben. Dan is de deler lager en gemiddeld puntenaantal hoger. Groningen heeft er bar weinig van gebakken.

6 november 2015 om 08:58

tuurlijk groningen komt tekort dat klopt , maar ajax en az doen het ook niet best. ik vrees dat ze alle drie deruit liggen voor de winter..

6 november 2015 om 09:23

Wat een logica. Waarom zou je minder teams willen? Dan haal je meer punten, met als gevolg dat je meer teams mag afvaardigen. Is echt een logica van niets

6 november 2015 om 10:00

Omdat 3 punten pakkken (winnen) met 4 teams in europa meer punten oplevert dan met 6 teams in europa. Doordat we gae, vitesse en groningen in europa hebben en zij geen punten pakken zie ik ze liever niet in europa. Met alleen psv, ajax en az vanaf het begin was het behaalde aantal punten hoger geweest dan die 3.250 van nu

6 november 2015 om 12:26

Je lijkt punt niet te snappen, tomas. Als we met minder ploegen spelen, is de deler lager en halen we meer punten. En wat gebeurt er dan? Dan gaan er weer meer ploegen Europa in...

6 november 2015 om 12:50

Ik snap het wel, ik heb het dan ook over dit seizoen, voor dit seizoen was het beter geweest als we die 6e plek niet hadden gehad, die fairplay plek. Ik denk dat die teams ipv 6 ons nog in de top 15 (virtuele stand) hadden gehouden, ipv de 16e plek van dit moment.

Groningen heeft een goede selectie. Met de selectie kunnen ze gewoon 2e of 3e worden. Dit ligt gewoon aan de trainer. Heeft te weinig kennis van het spelletje. Ik zie de opstelling en hoe ze voetballen. Er wordt veel te weinig uitgehaald met zo n groep. Een betere trainer met meer kennis was het wel gelukt met fc groningen. Hij heeft geluk gehad dat ze beker hebben gewonnen. Kwam door een aantal spelmomenten van rushnak en chery

6 november 2015 om 09:33

Groningen is gewoon niet goed genoeg. Het is maar gewoon een kansloos middenmotortje in de eredivisie en bij lange na niet goed genoeg voor europa!!

6 november 2015 om 10:05

Dat kan je van zo veel clubs in europa league zeggen.
Gister had groningen prima kunnen winnen, alleen in de tweede helft zakte ze te veel terug en deed van looi vervolgens naar mijn inziens verkeerde wissels...
Het zat er gister echt wel in.

6 november 2015 om 19:12

Je moet even lezen wat ik zeg. De selectie is wel goed genoeg, maar de trainer haalt er niks uit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren