Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Gefrustreerde Mesut Özil werpt trainingsshirt richting Vítor Pereira’

Laatste update:

Mesut Özil heeft volgens Turkse media zondag uit frustratie zijn trainingsshirt in de richting van coach Vítor Pereira gegooid. De creatieveling van Fenerbahçe bleef in het gewonnen duel met Kasimpasa (2-1 zege) negentig op de bank zitten, iets waar hij duidelijk niet van gediend was.

Fenerbahçe wist zondag een benauwde zege te boeken op Kasimpasa. Door de overwinning blijven Sari Kanaryalar koploper in de Süper Lig met één punt voorsprong op concurrent Trabzonspor. Özil zal blij zijn geweest met de drie punten, maar had ongetwijfeld gehoopt op meer dan een bijrol. De middenvelder moest midweeks het Europa League-duel met Olympiacos (0-3 nederlaag) nog aan zich voorbij laten gaan vanwege de griep, maar was tegen Kasimpasa gewoon fit en inzetbaar.

De voormalig international van Duitsland liep zich een groot deel van de tweede helft warm langs de zijlijn, maar Pereira gunde hem uiteindelijk geen speelminuten. De middenvelder oogde duidelijk geïrriteerd en leek zijn trainingsshirt in de richting van de Portugees te gooien toen de selectie van Fenerbahçe zich klaarmaakte om terug naar de kleedkamer te gaan. “De grootste wens van de coach was om donderdag de wedstrijd te spelen onder leiding van Mesut”, zo liet president Ali Koc weten.

“Het was voor Mesut ook een grote droom om zich nog een keer duidelijk te laten zien in Europa, maar hij had pech omdat hij ziek werd." Volgens de voorzitter is Özil naar Fenerbahçe gekomen om de leider van de ploeg te worden en de club na zeven jaar weer kampioen van Turkije te maken. “Dat zal hij ook doen. Hij zal de wereld laten zien wie hij is”, zo sprak Koc vol vertrouwen. De middenvelder kwam dit seizoen tot nog toe negen keer in actie voor Fenerbahçe. In die wedstrijden was hij goed voor drie goals en één assist.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leugens Leugens en Leugens. Quality Turkish Media ( Praise verzonnen door onze eigen Pierre in 2005 ) doet er alles aan om Fenerbahce in een slecht daglicht te plaatsen. Pereira heeft 100 x duidelijk aangegeven dat hij zijn team om Ozil heen wilt bouwen.. Gasten spelen om de 3 dagen een wedstrijd en rouleren is gewoon belangrijk.

De Fener supporters weten dondersgoed hoe de media te werk gaat, wanneer Galatasaray 4 x wint in 40 Europese wedstrijden wordt er altijd 'europese Leeuwen' geschreven, en wanneer Fener wint is elke club tegen wie ze spelen een plaatselijke amateursclub.

De media heeft t gevalletje van Marcao en Kerem niet eens zoveel aandacht gegeven als de rel die ze willen creeeren over Mesut en Pereira.

We see you !

Vitor Pereira is de Baas.

Mesut is zijn Captain

TOP OF THE League !

Wen er maar aan.

4 oktober 2021 om 19:56

Ik wil je ergens een beetje gelijk geven maar, als het om sterke media lobby gaat staat fenerbahce toch op plek 1. Met al die rijke lui inclusief president. Ik moet je wel meegeven dat er door bepaalde kranten specifiek een voorkeur voor clubkleuren heerst. Het is maar net welke krant je leest ene basht of vergroot Gs gerelateerde dingen en andere Fb. Ze zijn beide grote spelers in de media.

4 oktober 2021 om 20:00

Bedankt voor je eerlijkheid.

Niet tegen jou he, maar we horen al jaren, de Turkse president is voor Fenerbahce ( Dus ze zullen dit jaar wel kampioen gemaakt worden ) Alle Rijkerds in Turkije zijn voor Fenerbahce ( Dus ze zullen dit jaar wel kampioen gemaakt worden )

We hebben nooit zo erg geleden als de afgelopen 10 jaar waarvan we al 7 jaar geen titel meer hebben gepakt. Ik geloof oprecht in een anti-Fener campagne in Turkije.

Mede door de dingen die ook jij opnoemt.

4 oktober 2021 om 21:54

'' “De grootste wens van de coach was om donderdag de wedstrijd te spelen onder leiding van Mesut”''

Waarom stelde hij hem dan niet op? Slaat nergens op dit artikel.

4 oktober 2021 om 23:12

hij was ziek? lezen is extreem moeilijk blijkbaar.

4 oktober 2021 om 23:32

''de voormalig international van Duitsland liep zich een groot deel van de tweede helft warm langs de zijlijn, maar Pereira gunde hem uiteindelijk geen speelminuten.''

Waarom liep hij zich dan warm als hij ziek was?

4 oktober 2021 om 23:33

Ik haalde de twee wedstrijden door elkaar maar dan nog stelde hij hem niet op in deze wedstrijd, terwijl hij dus niet meer ziek was.

5 oktober 2021 om 12:01

Fener topic… maar gaat weer over Galatasaray.

Mooi om te zien hoe Fenerliler alleen maar bezig zijn met hun voorbeeldclub Galatasaray, in prijzen, sterren en successen.

Dankjewel.

6 oktober 2021 om 03:55

De media is pro-gala en anti fener? Je was niet serieus neem ik aan toch? Dat van marcao zou een boek over geschreven kunnen worden, tot Terim duidelijk maakte dat hij zijn speler niet als voer wilde leveren en niet in zou gaan op media druk! Daarom hebben ze er "maar" 3 weken over zitten praten

Weet niet of bovenstaande waar is. Kan ook verzonnen zijn, door de media.

Maar zoals ik al in een vorige artikel had aangegeven is Mesut geen voetballer voor het tactiek wat Pereira wil hanteren. Had dit begin van het seizoen al gezegd en zoals het er naar uit ziet, gaat Ozil vaker banken dan basisspeler worden.

4 oktober 2021 om 22:11

Ik snap niet hoe je zo een comment kan plaatsen nadat Mesut 3 doelpunten en al een assist geleverd heeft. Het team voelt zijn gemis als hij er niet is, maar Arnavut1 op Voetbalzone heeft Pereira, zijn taktiek en Ozil uitgevonden blijkbaar.

5 oktober 2021 om 13:19

Na 2 jaar 3goals en 1asist wwwauwww

Niet helemaal on topic maar ik keek laatst fener tegen een degradatiekandidaat voor mijn toto en dat had echt veel weg van amateurvoetbal… zaten ook amper mensen op de tribune. Is dit vaker zo?

4 oktober 2021 om 20:23

Turkse competitie is stug. De clubs uit middenmoot en onderste regionen spelen uiterst gemotiveerd tegen traditionele topclubs. Verder wordt het systeem afgestemd op de topclubs. Ze spelen naar hun kunnen. Ze zijn absoluut niet zo naïef als bijv. een Cambuur of VVV. Dat maakt het verdomd lastig om als topclub erdoor heen te komen.

4 oktober 2021 om 20:42

Aha. Ja proberen dit jaar in ieder geval alle toppers proberen te kijken. Ben in de arena erg onder de indruk geraakt van de besiktas aanhang ( buiten het vuurwerk gooien dan).

Ozil mentaal echt heel zwak, zegt genoeg in de tijd toen Bale kwam dat hij niet de concurrentiestrijd met Bale aandurfde en zodoende weg wilde en naar Arsenal ging waar het een fiasco werd, dan weet je genoeg dat het niets wordt, vele talent maar mentaal zo zwak.

4 oktober 2021 om 20:11

Fiasco? Zijn laatste paar jaar zijn inderdaad niet om over naar huis te schrijven maar daarvoor was Ozil toch gewoon fantastisch bij Arsenal

Ik geloof dit eerlijk gezegd niet. Okay, Fenerbahce speelt geen sprankelend voetbal, maar het resultaat is er. Verder wordt Ozil steeds belangrijker en speelt Pereira daar een bepaalde rol (bewust of onbewust, vrijwillig of plichtmatig) in. Broodje aap verhaal, lijkt mij.

Wauw man, Turkse media in vorm. Pereira heeft Ozil kapitein gemaakt nadat hij is gekomen. Ik snap dat mensen snel vallen voor zulke berichten omdat Pereira ook niet goed overeenkwam met RVP, maar dit is helemaal anders. Denk oprecht dat Pereira bang is dat Ozil snel uitgeblust zal geraken, het wordt een lang seizoen met 50-60 wedstrijden en Ozil is qua fysiek niet meer in zijn prime. Het helpt ook dat de positie van Ozil veel goede spelers heeft waardoor we gemakkelijk rust kunnen geven. We zitten nog maar in Oktober, er zijn nog maar ongeveer 10 officiële matchen gespeeld. Dit is Turkse media weer die niets beters te doen hebben, wat verwacht je ook: amateurvoetbal met amateur media, beter kun je niet verwachten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren