Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geflopte Feyenoorder wordt in India ploeggenoot van Trezeguet

Laatste update:
/

John Goossens zet zijn carrière voort in de lucratieve Super League in India. Goossens, die in augustus zijn contract bij Feyenoord liet ontbinden, heeft een contract voor twee maanden getekend bij FC Pune City.

Zoals alle clubs in India heeft ook FC Pune City een absolute vedette van weleer onder contract staan: David Trezeguet, die zijn beste jaren kende bij Juventus, is bij de club uit de stad Poona de grote blikvanger. In 2000 besliste Trezeguet namens de nationale ploeg van Frankrijk de finale van het EK. Een andere speler die zijn sporen verdiend heeft in Europa is Kostas Katsouranis, die actief was bij onder meer Benfica en Panathinaikos.

Goossens liet bij Feyenoord zijn contract ontbinden omdat hij niet in aanmerking kwam voor speelminuten. Go Ahead Eagles toonde ook interesse in de middenvelder, maar Goossens kiest dus voor een avontuur in het buitenland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopen dat het hem daar wel gaat lukken

22 oktober 2014 om 21:47

2 maandjes geld pakken gaat hem daar prima lukken ja

22 oktober 2014 om 22:07

Dat kan amper mislukken...

Mooi voor hem maar andere kant; Del Piero en Trezeguet die met Harm van Veldhoven als coach of John Goossens spelen.. omgekeerde wereld joh

Zegt wel genoeg over het niveau daar.. Namelijk, erg laag.

22 oktober 2014 om 23:07

Tuurlijk is het niveau laag,die competitie bestaat pas 2 jaar.
De tijden dat India een arm land was is voorbij.

22 oktober 2014 om 23:27

India een armland? Dat zijn ze nooit geweest. Het verschil tussen rijk en arm is daar gewoon gigantisch groot. Ze hebben niet een westers systeem om de armen te onderhouden.

22 oktober 2014 om 23:44

Sinds de Hindoeistische president Modi daar aan de macht is,
investeertde hij al 1 miljard euro aan de armoede.
Het is ook 1 van de doelstellingen van de regering.

22 oktober 2014 om 23:51

Dat is 1 euro per inwoner

23 oktober 2014 om 00:03

Maak er maar 10 euro van,want de armoede is maar een kwart
van de bevolking.

23 oktober 2014 om 06:46

Ze kunnen beter geld steken in afvalverwerking. Niet normaal hoe vies dat land is. Nog steeds wel veel armoede hoor, wel een fantastisch land.

Leuk avontuur als voetballer, lijkt me zo.

23 oktober 2014 om 10:56

Hij bestaat pas 1 jaar en dit wordt het eerste seizoen.

23 oktober 2014 om 13:59

Ja maar de armoede komt niet voor bij de Hindoes.

23 oktober 2014 om 14:11

Nee, je hebt geen arme hindoestanen in India, word jij eens heel gauw wakker....

23 oktober 2014 om 14:31

Het kastenstelsel is officieel afgeschaft,maar er is in india nog steeds een rangorde , hindoes staan bovenaan en krijgen de beste banen ,de moslims staan onderaan en leven bijna allemaal in krottenwijken.

23 oktober 2014 om 16:34

Jij bent zeker hindoe lol.. Blijf geloven in je dromen ben je wel überhaupt ooit in India geweest? Meeste armen zijn nog steeds hindoes omdat ze gewoonweg de meerderheid van de bevolking zijn.

23 oktober 2014 om 19:21

Mijn tante gaat elke jaar naar india, en de armoede daar is toch voor 70 % moslims, omdat zij een slechte naam hebben in hindoeistisch india.

23 oktober 2014 om 23:36

Volgens mij ben jij op je achterhoofd gevallen. De moslims hebben helemaal geen slechte naam in India en zijn niet voor merendeel de armere van de bevolking dat is een onzin suggestie die jij stelt. Het land bestaat 80% uit Hindoe en 15% uit Islam, doordat de meerendeel Hindoe is licht de armoede ook hoger dat is bewezen. Je kan opkomen voor je geloof, maar het is pure onzin wat je voorstelt. En onzin dat het (armland) India voorbij is, ze zijn nog steeds arm. Het merendeel vertrekt naar Europa om daar geld te maken en willen niet in in India wonen, hoe denk je dat het komt dat er zoveel Indiase mensen in Engeland wonen. Maar je bent er nog nooit geweest dus kan je de geschiedenis nooit weten, als je het niet gezien heb.

Wat een overdreven, vervelende, negatieve titel van dit verhaal. Hij kwam zonder verwachtingen transfervrij over van NEC en is 2 jaar een nuttige stand-in geweest.

22 oktober 2014 om 21:50

Inderdaad, Goossens had simpelweg te veel concurrentie op het middenveld en was niet de flankspeler die in het Feyenoord systeem past.

22 oktober 2014 om 22:23

Pff.. enigste wat ie kon is doelpunten van 40 meter afstand scoren

22 oktober 2014 om 22:31

Had toch bij NEC bij vertrek eenzelfde soort reputatie als Schone. Systeem of niet, stelde flink teleur.

22 oktober 2014 om 22:39

Als je niet veel verwacht kan hij ook niet teleurstellen.
Verder is hij altijd heel positief geweest dus ik gun hem het beste in zijn verdere carrière.
En dit is gewoon even lekker geld verdienen tussen door.

Waarom nou weer geflopt. Alsof Feyenoord hem haalde als beoogd superster. Heeft gewoon zijn taak (invaller) naar behoren uitgevoerd. Best slim om lekker te gaan cashen. Goed genoeg voor de top is hij niet, maar goed genoeg voor een topsalaris in de woestijn (oké India is technisch gezien niet de woestijn) is hij wel.

Hi tekende voor 4 jaar dus Feyenoord had veel vertrouwen in hem. Dan kan je wel zeggen dat hij geflopt is. Volgens Van Geel kon hij zich nog ontwikkelen bij Feyenoord. Niet dus.

Echt dom van Goossens hij moest gew naar go ahead gaan daar basis en dan weer zo goed spelen als bij Nec

Succes bij je nieuwe club Goossens , je zult daar wel 1 van de sterspelers worden.
Daarbij heb je in india een mooie cultuur,lekker eten,en mooie vrouwen.
wat wil je nog meer ?

23 oktober 2014 om 00:05

Groot gelijk, mooi land, maar beter een taxi nemen dan zelf rijden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren