Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geen verdriet na nederlaag: 'Ons publiek houdt wel van spanning'

Laatste update:

SC Cambuur wil graag meedoen aan de play-offs om Europees voetbal, maar bewees zichzelf zondag geen goede dienst, door met 3-2 te verliezen van FC Groningen. Henk de Jong baalde van de nederlaag, maar vind de situatie die hierdoor is ontstaan stiekem ook wel leuk.

/

Willem II, Cambuur en FC Groningen hebben nu alle drie 39 punten; FC Twente staat op 37 punten. "We zijn niet overleden", doelde De Jong voor de camera van FOX Sports op het feit dat er nog altijd niets verloren is voor zijn ploeg. "We staan nog achtste, alleen nu met een paar ploegjes meer. Het is leuker geworden, en ons publiek houdt wel van spanning."

Normaal gesproken zullen de nummers vier tot en met zeven op de eindrangschikking meedoen aan de play-offs, maar PEC Zwolle staat zevende en staat in de finale van de KNVB Beker. Wanneer PEC weet te winnen van Groningen gaat het sowieso Europa in en mag ook de nummer acht van de ranglijst meedoen aan de play-offs.

Denk je dat SC Cambuur de play-offs gaat halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Play-offs halen ze al niet meer, de enige spanning is 'het linkerrijtje', omdat er bij de NOS geen hele ranglijst onder elkaar wordt gezet... Snap de spanning dus niet echt.

12 april 2015 om 18:28

Play off kan nog prima. Excelsior en Willem2 nog thuis en Dordrecht uit. Alleen moet Zwolle de beker winnen.

12 april 2015 om 18:31

En Ajax uit ben je nog vergeten.

13 april 2015 om 07:06

Ajax uit zijn evt. bonuspunten, maar daar ga ik niet van uit.

13 april 2015 om 13:20

Excelsior en zeker Willem II zijn geen gewonnen partijen! Dordt moet je nog afwachten, en Ajax is een zekerheidje, voor Ajax. Playoff, niets te zoeken. We mogen in LWD onze handen dichtknijpen bij een eindklassering in het linker rijtje!

13 april 2015 om 16:19

Ik zeg ook niet dat dit zeker gewonnen partijen zijn, maar wel wedstrijden waar je kansen hebt. Je staat gelijk of hoger in de competitie dan deze clubs. En waarom zou je niks te zoeken hebben in de playoffs? Is leuk toetje toch? En een bevestiging dat we een schitterend seizoen gedraaid hebben. Dat we niks in europa te zoeken hebben ben ik met je eens.

12 april 2015 om 18:30

Dan moet je het artikel beter lezen...

Hehe die grap wordt ook vaak in de Kuip gemaakt als het weer eens nagelbijten is omdat Feyenoord vergeten is om de voorsprong uit te bereiden. Maar goed, leuk dat het spannend gaat worden voor de achtste plek die eventueel een kans op Europees voetbal bied.

Henk wissel die verschrikkelijke prut keeper eens een keer!

Al had ik toch liever van groningen gewonnen :P

Volgens mij staan ze 9e.

12 april 2015 om 19:28

Op doelsaldo wel ja, hij zegt dat ze nu in puntentotaal gelijk staan

Houden van spanning? Mr de Jong had niets beters wat in hem opkwam? De ene week een uitspraak, "zo willen we niet 8ste worden". Daarna verlies je weer eens knullig, en dan is het "om de spanning er in te houden"?!?

Een winst op sc hoogkerk was groots geweest! En dat weet de Jong ook. Alleen lijkt het truc-boekje van grappige uitspraken uit te zijn. We zijn dan op doelsalso nog wel kampioen van het noorden, maar die roem had wel wat groter mogen zijn.

Cambuur gheeft niets te zoeken qua Europees voetbal. Ik gun Zwolle de beker Groningen niets, maar Cambuur nee, focus maar op het volgende seizoen. Zorg voor een kwaliteitsinjectie qua spelersgroep. Al valt dat de betwijfelen, met van der Veght aan het roer. In de winterstop heeft Cambuur ook geen aankopen kunnen doen, en ik ben bang dat het nu helemaal huilen met de pet op wordt. Maar misschien valt dat ook onder de noemer "ons publiek houdt wel van spanning"...

15 april 2015 om 04:23

Lul niet zo vent..

15 april 2015 om 22:52

Onderbouwen is niet je sterkste kant zie ik... Je zult wel van spanning houden, en nooit kritisch kunnen zijn...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren