Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geen ruzie bij United: ‘Mourinho zorgt voor een uitstekende sfeer’

Laatste update:

José Mourinho ligt nog altijd uitstekend in de groep bij Manchester United. Na drie nederlagen op rij werd er deze week in de League Cup weer gewonnen, maar ook voor aanvang van dat duel was het volgens de Manchester Evening News één en al positiviteit bij the Red Devils. De Portugese trainer heeft het volledige vertrouwen van de spelersgroep.

/

United verloor achtereenvolgens van Manchester City, Feyenoord en Watford. Linksback Luke Shaw kreeg van Mourinho de schuld van de nederlagen tegen City en Watford. De woorden van Mourinho zouden volgens Engelse media niet goed gevallen zijn bij enkele leden van de spelersgroep, maar daar blijkt niets van waar. Op weg naar het duel met Leicester City dit weekend schrijft de Manchester Evening News dat de harmonie binnen de selectie uitstekend is. Volgens de meest ervaren spelers zou de sfeer bij United zelfs beter zijn dan ooit.

Ook de sfeer tussen de manager en de Spaanstalige spelers van United zou onder Mourinho beter zijn dan onder Van Gaal. David de Gea, Juan Mata, Ander Herrera, Antonio Valencia, Marcos Rojo en Sergio Romero hebben baat bij de aanstelling van Mourinho, terwijl Eric Bailly, die in het Spaans met Mourinho communiceert, de trainer als ‘een vaderfiguur’ omschrijft. Een andere belangrijke reden voor de goede harmonie binnen de selectie is een vaste vrije dag. Waar Mourinho’s voorgangers Sir Alex Ferguson, David Moyes en Van Gaal vaak wilden trainen na een verloren wedstrijd, houdt Mourinho vast aan de vaste vrije dag. Met name de oudere spelers hebben hier baat bij. Zij kunnen een dagje weg plannen met de familie in de wetenschap dat zij niet op het laatste moment nog opgeroepen kunnen worden voor een training.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mourinho zorgt juist voor rust bij Manchester United. Manchester is zoekende, ze moeten er morgen gewoon staan tegen Lei, want de bij een club als Manchester kan je niet pas presteren als het kerst is..

'Uitstekend' , dan weet je wel hoe laat het al is...

23 september 2016 om 10:23

Manchester heeft gewoon een stabiele periode nodig van opbouw. Iets wat van Gaal inprincipe had kunnen verschaffen mits het vertrouwen er was en de juiste klik met club zelf (spelers komen en gaan). I k hoop dat mourinho het recht trekt en vooral ook een goede basis neerzet voor de komende jaren. Helaas ben ik bang dat dat laatste moeilijker wordt voor hem aangezien hij niet zo in elkaar steekt.

Iedereen vergeet dat Mourinho dit seizoen pas is begonnen bij United.
Een slecht presterend team, met weinig vertrouwen en gewend om als machines te moeten spelen.
Die weggegooide 3 jaar. Kun je niet in paar weken ineens omdraaien. Geef hem de tijd om aan de ploeg te werken. Hij heeft wel paar goeie aankopen gedaan. Zoals Zlatan Pogba en Mhkitaryan.
En tuurlijk heeft een Pogba veel geld gekost. Deden ze dat niet. Was hij niet gekomen en evt naar andere club gegaan.
Je moet ergens beginnen om aan het team te bouwen. Deze investeringen betalen zich over een tijd echt wel terug.

Daarbij zijn de ploegen als city en Arsenal zijn qua team en samenspel wel wat verder dan united. Daar stond al een goed team. En spelen de laatste jaren met meer vertrouwen.
Net als de voorgaande jaren wordt bij United alles onder een vergrootglas gelegd. Zie weinig zulk nieuws bij Chelsea. Dat toch ook niet naar
Behoren presteert.

Mourinho heeft het overal laten zien. Ook in omgang naar z'n spelers. Is altijd positief geweest.
De media is alleen maar aan het stoken om duimpjes te krijgen.

23 september 2016 om 11:22

3 jaar weg gegooid? De laatste 2 jaar ging er juist een frisse wind door de club. Veel oude spelers verkocht en jong materiaal binnengehaald.

Nee, die jaren zijn echt niet weg gegooid.. maar erg belangrijk! Mou heeft juist een hele schone club getroffen waar veel slechte aspecten al opgeruimd zijn.

Nu moet hij er zelf nog wat van zien te maken.

23 september 2016 om 13:03

Velen vergeten dat de coaches het probleem niet waren. Het laatste jaar onder Ferguson stond er al een matig team dat met veel geluk toch nog kampioen werd. Als Ferguson nog een extra jaar was gebleven, waren de resultaten nagenoeg hetzelfde gebleven. De club kon gewoon het verlies van Scholes en Giggs niet opvangen. Deze twee spelers waren van onschatbare waarde voor de ploeg en dat merkt de club tot aan vandaag de dag nog steeds.

De club 'bungelt' tussen verschillende soorten van beleid, maar lijkt maar geen directe beslissing te kunnen nemen. Ze gaan 2 jaar voor jeugd, maar halen nu weer Mourinho. Ze wouden Moyes het vertrouwen geven om te bouwen, maar gingen al vrij snel voor Van Gaal. Drie verschillende coaches en ik denk dat ook Mourinho (net als zijn voorgangers) te weinig tijd gaat krijgen.

Deze club is de weg met de realiteit volledig kwijt en snapt niet dat het inmiddels 3 jaar achterloopt op bijvoorbeeld City en Chelsea. Zij hebben veel bredere selecties en er is veel meer vertrouwen. Chelsea had een minder jaar, maar lijkt nu weer volledig op te zijn gekrabbeld.

Zoals een ander topic al aangaf; als United schorsingen of blessures krijgt, is er niemand die de betreffende speler goed kan vervangen. Op de basis na is het pure middelmaat en dan vooral op het middenveld en voorin. Bovendien zit Mkhitaryan op de bank en presteert Pogba dramatisch slecht. Ook valt het op dat er wel erg veel aankopen falen bij United.

Laten we hopen dat hij er dit seizoen een potje van maakt, de boerenkinkel. Er zal toch geen weldenkend mens zijn die morgen niet in zijn vuistje lacht indien ook tegen Leicester een flater wordt geslagen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren