Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Garcia draagt kwalificatie voor Champions League op aan Strootman

Laatste update:

Vorig seizoen eindigde AS Roma slechts als zesde in de Serie A en greep het door een verloren bekerfinale zelfs naast Europees voetbal. De clubleiding besloot om Aurelio Andreazzoli te vervangen en koos voor Rudi Garcia als nieuwe hoofdtrainer. Daar zal het bestuur nog geen spijt van hebben gehad, want Roma is bezig aan een geweldig seizoen en eindigt sowieso bij de bovenste twee.

/

De ploeg van Garcia won zaterdagavond met 0-1 van Fiorentina en kan nu niet meer ingehaald worden op de ranglijst. Dit betekent dat Roma volgend seizoen mee zal doen aan de Champions League. "Ik draag deze overwinning op aan Kevin Strootman, want ik ben heel blij dat hij volgend seizoen met ons in de Champions League zal spelen", zei Garcia over de geblesseerde Nederlander, die in maart een kruisband afscheurde en druk bezig is met zijn herstel.

"Wie we moeten bedanken voor dit seizoen? Iedereen die bij Roma betrokken is, en dan bedoel ik dus niet alleen de spelers, maar iedereen", vervolgde Garcia. "Het is een geweldig seizoen voor ons geworden en ik geniet ervan om mijn spelers zo gelukkig te zien. Zij zijn echter ook alweer bezig met de volgende wedstrijd en dat is het mooie van deze groep." Roma krijgt aankomende vrijdag bezoek van AC Milan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtig gebaar van Garcia. Ik hoop dat strooman sterker dan ooit terugkomt.

oh wat liev!

maar ontopic, kan strootman überhaupt wel een groepsfase wedstrijd spelen met die vreselijke blessure van hem?

20 april 2014 om 00:23

Is nog niet duidelijk, maar ze mikken op een terugkeer in september. Hangt er natuurlijk zeer vanaf, maar we gaan het zien. Groepsfase CL moet hij kunnen halen, in ieder geval de laatste wedstrijden.

20 april 2014 om 00:32

Strootman lijkt me een type speler zoals Ronaldo als het aan komt op wedstrijden halen. Altijd alles geven tijdens een blessure om er zo snel mogelijk weer bovenop te komen.

20 april 2014 om 00:40

Verkeerd gereageerd?

Zegt toch wel genoeg over het nivo daar als zelfs Strootman dar een van de grote mannen is. Ze kunnen hem maar niet uit hun hoofd halen.

20 april 2014 om 00:25

Zegt wat over welk nivo? "man man man..."

20 april 2014 om 00:32

*niveau jongens... wat maakt het uit Bruma? Als iemand lekker op gemak typt en jij het begrijpt is er niks aan de hand toch?

20 april 2014 om 00:47

Nivo buro kado allemaal t zelfde..

20 april 2014 om 00:49

Ja maar het rare is dat hij dan het niveau van een ander (Strootman) in twijfel trekt, maar dan wel zelf nivo neerzet! Het gaat over twee totaal verschillende dingen, maar het is wel een klein beetje 'de pot verwijt de ketel...'

20 april 2014 om 01:13

Allemaal hetzelfde maar een beetje beschaafd Nederlands mag wel, anders kan je echt terug naar de middelbare school

20 april 2014 om 04:36

Bruma gaat mieren neuken.. Of is het mierenneuken? Of miereneuken? Je weet wat er bedoeld wordt.. dit forum gaat niet over de dikke van dale... dus uiteindelijk voeg je niks toe...
Strootman heeft in mijn ogen echt boven verwachting gepresteerd in de serie A. Alleen het ophemelen van een geblesseerde speler vind ik overdreven.. daar doe je naar mijn idee de rest van je selectie tekort.

20 april 2014 om 07:49

nou volgens mij leer je dat al op de basisschool

maar even on,
strootman is zeker niet slecht hoor! en het niveau is daar sowieso hoger dan in nederland.

20 april 2014 om 00:31

Zegt meer over strootman. Ook is het niet zo dat hij dé grote man is. Dat is totti en daarna de rossi

20 april 2014 om 00:47

Bedoel ook samen met Totti, De Rossi en Benatia.

20 april 2014 om 02:08

Nee, na Totti, benatia, de rossi en pjanic

20 april 2014 om 00:34

Of jij haat strootman of jij volgt de seria a niet en in het bijzonder Roma. Dit zegt meer over strooman die het daar fantastisch doet in een op defensief gebied zeer sterke competitie. Maar goed aan het gebruik van het woord nivo beschik jij blijkbaar ook niet over een hoog niveau in het algemeen

20 april 2014 om 00:35

Strootman was toch gewoon een van de sterkhouders. Gaat nog een mooie toekomst beleven.

20 april 2014 om 00:38

Stop met voetbal kijken, jou "nivo" is al helemaal bagger. Strootman is niet alleen belangrijk voor Roma. Ook bij oranje is hij de belangrijkste pion op het middenveld geworden. Niet perse de beste, maar wel degene die we het hardst nodig hebben. Zijn stijl van voetballen hebben we denk ik sinds Davids niet echt meer gezien en dan heb ik het over zijn omschakelingsvermogen om het maar mooi te zeggen. De afgelopen jaren hebben we te luie aanvallende nummer 10s gehad of verdedigende middenvelders die niet kunnen inschuiven. De box to box middenvelder was een tijdlang niet in ons midden, maar hij is er weer! En op topniveau!! geweest in Roma. Dus wat weet jij nou joh..

20 april 2014 om 02:52

Dus jij wil zeggen dat strootman midelmaat is of wat hij is een heerlijk conplete midevelder verdedigend sterk loopt veel en goed heeft een goed spel overzicht goeie pass een fenomenaal schot in zijn linker
En een echte wibaars metaliteit iets wat bij veel talenten ontbreekt veruit de beste midevelder uit nedrerland dus ga maar gouw fietsen

20 april 2014 om 03:07

Sorry voor de spel fouten drank maakt meer kapot dan je liefhebt

20 april 2014 om 10:58

Gast doe normaal joh,

Strootman is een wereldspeler, zegt helemaal niks over het niveau van Roma. Met spelers als Nainggolan en Totti en Rossi heb je gewoon een geweldig team.

Ben je een Romahater ofzo?

20 april 2014 om 11:24

Gast, doe normaal. Strootman zou bij elke club belangrijk kunnen zijn. Roma is helemaal niet afhankelijk van Strootman, ze hebben daar ook Totti, en de Rossi lopen. Misschien moet je eerst Roma gaan volgen voordat je onzin uit gaat kramen en let ook op je spelling anders kan je nooit een clubexpert worden!

20 april 2014 om 19:18

@gangdinho. Jou moet ik duidelijk niet serieus nemen.

Mooi gebaar. Strootman heeft natuurlijk ook een aanzienlijk aandeel in de successen. Hopen dat Strootman sterk uit zijn blessure komt. Ga er vanuit dat hij een topper gaat worden.

Garcia is hier bescheiden. Hij is de grote held van dit seizoen in mijn optiek, toen hij kwam keerde het tij.

Dankjewel Rudi, sei un mago!!

Leuk om te horen dat Kevin geliefd is in Roma

Off : Begin uit te kijken naar de volgende CL nu spelers als De Rossi , Totti , Maicon en Gerrard weer van de partij zijn

Eindelijk hebben we weer een speler die in Italie eigenlijk niet gemist kan worden, en wat de club ook uitspreekt! Al voordat hij naar PSV ging was ik al fan van hem. Dat hij zo'n blessure zou krijgen had ik juist bij zo'n type speler nooit verwacht. Raar is dat he. Maar oké, hij is een speler na de generatie Van Persie, Robben, Sneijder die eindelijk van wereldtop is (of wordt wereldtop). Hij kan nog 2 ek's en wk's mee. Gaan we heel veel plezier aan beleven. Al moeten we ook niet overdrijven natuurlijk: Het is een speler met exceptionele kwaliteiten, maar hij staat op een positie die op zich meerdere spelers kunnen bekleden, mits de samenstelling en taktiek van het team daarop aangepast is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren