Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray stuurt Bruma met optie tot koop naar Primera División

Laatste update:

Armindo Tué Na Bangna, beter bekend als Bruma, gaat in de Primera División aan de slag. Real Sociedad maakt dinsdagvond melding van de komst van de twintigjarige aanvaller. De Basken huren de aanvaller een jaar van Galatasaray, dat een optie tot koop heeft toegevoegd.

/

Bruma maakte in de zomer van 2013 voor circa tien miljoen euro de overstap van Sporting Portugal naar Galatasaray. De aanvaller had pas een paar maanden eerder zijn debuut voor de club uit Lissabon gemaakt. Toch had Galatasaray voldoende fiducie in de capaciteiten van Bruma, die de Portugese nationaliteit heeft maar in Guinea-Bissau het levenslicht zag.

Bruma speelde in totaal 48 officiële duels voor Galatasaray en kwam tot 12 assists en 4 goals. Real Sociedad moet voor 30 juni 2016 de optie tot koop lichten. De aanvaller onderging maandag een medische keuring en zal woensdag aan de media worden voorgesteld.

OFFICIEEL - Real Sociedad huurt Bruma van Galatasaray. #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Bruma is goed genoeg voor Galatasaray

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie aankoop van Real Sociedad. Tijdje terug was er sprake van interesse van Ajax. Had hem graag naar Ajax zien komen. Kan een goede voetballer. Mits zijn blessures niet in de weg lopen.

14 juli 2015 om 18:38

Weet iemand hoeveel de optie tot koop is. Bruma wordt een hele goede voetballer,tegen Real madrid kon je dat al zien aan zn dribbels.

14 juli 2015 om 18:44

8 mil.. met 1.5 mil huur overeenkomst

14 juli 2015 om 18:51

Zijn ze op hun achterhoofd gevallen?! Goed gehandeld door Real sociedad. Gs is dom bezig, Amrabat en Bruma laten gaan en dan Podolski binnenhalen.

14 juli 2015 om 19:00

Ziek dit, deze dagen is een bruma veel meer waard dan 8 miljoen. Galatasaray is dramatische bezig geef je helemaal gelijk!

14 juli 2015 om 19:22

Helemaal waar hierboven. In plaats van een talent ontwikkelen en hem pas verkopen als hij zijn potentieel heeft bereikt, kopen ze liever uitgerangeerde 'namen' van het kaliber Podolski. Wat een wanbeleid bij Galatasaray en goede transfer voor Sociedad. Ik ben overigens ook blij voor Bruma dat hij bij een echte club terechtkomt.

14 juli 2015 om 19:34

Bruma gaat zijn doorbraak niet maken bij Galatasaray. Ik geloof erin dat hij ooit zijn doorbraak zal maken, maar in Galatasaray is deze jongen gewoon totaal niet in zijn element.
Dus het is juist slim om hem een jaar uit te lenen waar ze hem optimaal zullen benutten.

15 juli 2015 om 14:20

Je hebt gelijk , waar is gs mee bezig ik snap dit bestuur echt niet beste flankspelers latengaan en daarna een mindere flankspeler halen ! Hoop dat bruma volgend jaar terug komt anders is dit de grootste fout van gs.

Veel succes daar in Spanje. Maar ik weet ff niet wie de vleugelspelers van Sociedad zijn de ene was Carlos Vela en de andere? Was Bruma wel noodzakelijk voor hun?

14 juli 2015 om 18:40

Castro

14 juli 2015 om 18:45

Bram Castro? Of die Cubaan?

14 juli 2015 om 18:51

Chori Castro, uruguayaan

14 juli 2015 om 18:57

Finnbogason.....

Opmekelijke transfer had dit niet verwacht Amrabat en Bruma zijn toch goede spelers voor GS om ze zo makkelijk weg te doen. Lijkt me niet verstandig benieuwd wat de supporters van dit opmerkelijk besluit vinden.

Ik snap nog steeds niet waarom Gala hem weg gedaan heeft.. ondanks zijn blessures nog steeds een geweldige talent. Ik hoop dat zijn optie tot koop net als Amrabat geen klein bedrag is zoals 3/4 miljoen..

Het ga je goed in Spanje Bruma, hopelijk zie ik je volgend jaar weer terug in Istanbul!

14 juli 2015 om 18:39

Hahaha 3 miljoen zo dom is GS niet, zal wel rond de 30 miljoen zijn.

14 juli 2015 om 18:44

Dat betwijfel ik, dit is al de 2e keer dat hij verhuurd wordt. Ik heb het indruk dat Gala van hem af wil en met dat salaris een vervanger word gehaald die minder vaak geblesseerd is dan Bruma.

14 juli 2015 om 20:59

8 miljoen....

15 juli 2015 om 14:22

Zijn optie tot koop is 8m !

Ik hoop dat hij 17 goals en 24 assisten geeft, en daarna voor 50m wordt doorverkocht naar Real Madrid.

Schande...

Verhuren kon ik nog begrijpen, maar die optie tot koop? wtf 8m

14 juli 2015 om 19:00

Inderdaad, lijkt alsof er alleen maar prutsers in ons bestuur zitten. Eerst Amrabat met een verkoopoptie van slechts 3.5 (!!) miljoen en nu kan Bruma ook voor een schijntje vertrekken. Om gek van te worden.

14 juli 2015 om 19:07

Dursun gaf al aan dat die niet is gekomen om prijzen te winnen, maar om ons economisch weer gezond te maken...

Daarom probeert hij iedereen zo snel mogelijk te verkopen en haalt hij goedkope b - spelers, en die Tanman kan ik al helemaal niet serieus nemen; " Waarom zou je Perreira halen als we Sabri hebben " ufff

Nu is al mijn hoop gevestigd op Hamza, ik hoop dat hij ook op lange termijn een verdienste wordt voor ons, en geen eendagsvlieg

14 juli 2015 om 19:36

Tuurlijk gaat Dursun Galatasaray weer proberen gezond te maken. Maar hij weet ook dat een kampioenschap hem miljoenen zal opleveren.
Ze gooien alleen niet meer met geld en kopen geen bankzitters die miljoenen verdienen.

Mooi, heeft werkelijk waar niks laten zien in zijn periode bij GS. Turkije is gewoon geen voetballand waar dit soort spelers kunnen

14 juli 2015 om 18:56

Ontwikkelen. Hij heeft gewoon speelminuten nodig en ik hoop dat hij volgend jaar als meerwaarde terugkeert.

14 juli 2015 om 19:03

Maar hoe gaat hij als meerwaarde terugkeren als de optie tot koop 8m bedraagt?

14 juli 2015 om 19:18

8 miljoen is nog steeds een hoop geld. We zullen iig geen verlies hebben als ze dat geld voor Bruma overhebben. In Turkije kon hij geen potten breken omdat waarschijnlijk de competitie hem niet ligt. Dan heb ik liever mijn investering terug dan weggegooid geld.

Toen er maar 5 buitenlanders in de basis mochten beginnen moest Bruma naar de tribune, nu er geen buitenlanderslimiet meer is wordt hij verhuurd.

Logica bij Galatasaray is ver te zoeken, vooral dit jaar nu met Hamza, Tanman en Dursun.

14 juli 2015 om 19:14

Misschien gaat hij plaats maken voor een groter naam, dat weet je niet. En optie van 8 miljoen is ondanks dat jullie er verlies op maken nog een behoorlijk geld hoor.

Zonde van zo'n talentje, neigt naar hetzelfde verhaal als Ola John.

Enige wat bij Bruma ontbreekt is zelfvertrouwen. Iedereen in Turkije weet dondersgoed hoe Bruma kan voetballen. Binnen enkele seconden liep hy van eigen helft elke speler langs, en stond vaak oog in oog met de keeper, daarna werd ie zenuwachtig. Deze jongen is een en al talent, alleen na zn ernstige blessure, en nieuwe trainer is het achteruit gegaan. Je ziet aan zn voetbal, dat hy sommige acties niet meer wil uitvoeren. Goed van Gala dat ze hem verhuren, heel dom met een optie tot koop.
Jongetje van 20..en zoveel talent

En daar gaat het grootste talent wat galatasaray rond heeft lopen. Begrijp er werkelijk niks van. Als je als trainer eerst xegt dat je talenten wilt laten door ontwikkelen, en ze de kans wilt geven, dan moet je je er wel aan houden.. vervolgens word bruma verhuurd.. ja heeft een mindere periode gehad, maar je moet vertrouwen houden in zulke pelers. Dit word een grote speler, en gala gaat janken dat ze hem hebbem verhuurd met een optie tot koop.. wat een belachelijk laag bedrag. Stom bezig!!

Hij is gewoon veel te licht. Daarom krijgt colak ook weinig kansen. Ze zijn te slap voor de turkse competitie. Het is heel logisch dat bruma vaak geblesseerd is.

15 juli 2015 om 03:35

Daarom moeten ze verhuurd worden naar zwakke competities zoals Nederland of Belgie zonder optie tot koop maar ons bestuur is daar niet slim genoeg voor.

Die optie tot koop maakt het wel lastig. Als je al kijkt naar het bedrag, 8 miljoen. We hebben hem minimaal voor 10 gehaald, dus we slaan geen winst op hem als die wordt verkocht. Alleen huren zonder een optie tot koop, kon volgens mij ook niet. Wat voor voordeel heeft sociedad dan als ze hem na een huurperiode 'gewoon' weer terug moeten sturen? Niemand accepteert dat denk ik, dus moet zo een optie tot koop zoiezo worden opgenomen in het contract. Wel jammer, maar Bruma komt in Turkije gwn niet uit de verf. Hoop dat ie wel ergens anders dan doorbreekt.

Ik hoop voor bruma dat hij potten gaat breken in Spanje, want hij verdient gewoon meer respect. Het is zeker een talent, alleen op de een of andere manier wilde het er maar niet uitkomen bij hem. Dit kwam mede door zijn blessure, te weinig speeltijd en het vertrouwen wat hij niet kreeg van de spelers en trainers. Gs heeft er slim aan gedaan hem te verhuren, alleen de optie tot koop van 8 miljoen is een domme zet geweest. Ik hoop dat Sinan gumus nu meer speeltijd gaat krijgen, want dit is in mijn ogen ook een talentvolle speler met meer zelfvertrouwen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren